10 Ocak 2009, Cumartesi 12:38:03

Merak edilen sorular Airport TV'de cevap buldu

Airport TV ekranlarında her Cuma akşamları havacılık gündeminin nabzını tutan program ‘Sorun Cevaplasın’ yine önemli bir konu ve konuğu misafir etti.
  • THK mi milletin derisine fitresine zorla el koyuyor, inancini sömürüyor? Sen ne dediğinin farkında değilsin! Hangi tarikatlar senin kafanın içini doldurdu bilemem, biraz aklını kullanmanı öneririm. THK emekli askerlerin elinde ise THY kimlerin elinde? THY'na gelenler çalışarak, kurum içinden yetişerek, bilgileri sayesinde mi geliyor? En azından THK gençlere ücretsiz planör, paraşüt, modelcilik kursları verip onları havacılığı sevdirerek bir hayır işliyor.
  • öncelikle bu güzel program için teşekkkür ederiz. eysedo arkadaşımız kısmen haklı ancak kimse benden zekat fitre kurban zorla almıyor. ben nereye gittiğini bilmediğim yerlere vereceğime thk'ya veriyorum. Thk'da o paralarla Türk havacılığının tanıtılmasını sevdirilmesini sağlıyor. saygılar sunarım.
  • Türk hava kurumu yıllardır hep aynı teraneyi okuyup duruyor thk, tsk dan emekli olanlara iş bulma kurumu olmaktan öte bir faaliyeti hiç olmamıştır olamaz da ben buna inanıyorum.Yönetime gelen bir daha gitmemek için ne numaralar çevirip duruyorlar demokratik bir seçimde yapılmıyor Hava kuvvetleri kimi istiyorsa o genel başkan oluyor böylece yıllar yılı bir arpa boyu yol almadan sağa sola çamur ata ata yönetilip gidiyor thk bunca yıl kendi kendini idare edecek gelir kalemleri oluşmadı milletin inancını sömürüp derisine,zekatına ve fitresine zorbalıkla el koyarak biryere gelinemeyeceğini öngöremediler hala milletten bağış bekliyorlar böyle bir kuruluş dünyanın neresinde var çalış kazan harca bedavadan geçinme devri bitti başkan bey.

Türk Hava Kurumu’nun Başkanı olan emekli Pilot Tümgeneral Yusuf Güngör’ün katıldığı program ilginç açıklamalara sahne olurken, Türk Hava Kurumu’nun bütün faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Türk Hava Yolları’nın açtığı uçuş okulundan yabancı pilot arayışına, kurban derisi toplanmasından pilot eğitimlerine kadar bütün bilinmeyenleri yanıtlayan Yusuf Güngör, Airport TV’nin üstlendiği misyonun da çok önemli olduğunun altını çizdi.

İşte THK Genel Başkanı Yusuf Güngör’ün çok çarpıcı açıklamaları;

 





 

 

Merak edilen sorular Airport TV'de cevap buldu

Yorumlar

Teknikçi ~ 15 yıl önce
THK mi milletin derisine fitresine zorla el koyuyor, inancini sömürüyor? Sen ne dediğinin farkında değilsin! Hangi tarikatlar senin kafanın içini doldurdu bilemem, biraz aklını kullanmanı öneririm. THK emekli askerlerin elinde ise THY kimlerin elinde? THY'na gelenler çalışarak, kurum içinden yetişerek, bilgileri sayesinde mi geliyor? En azından THK gençlere ücretsiz planör, paraşüt, modelcilik kursları verip onları havacılığı sevdirerek bir hayır işliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 15 yıl önce
öncelikle bu güzel program için teşekkkür ederiz. eysedo arkadaşımız kısmen haklı ancak kimse benden zekat fitre kurban zorla almıyor. ben nereye gittiğini bilmediğim yerlere vereceğime thk'ya veriyorum. Thk'da o paralarla Türk havacılığının tanıtılmasını sevdirilmesini sağlıyor. saygılar sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eysedo ~ 15 yıl önce
Türk hava kurumu yıllardır hep aynı teraneyi okuyup duruyor thk, tsk dan emekli olanlara iş bulma kurumu olmaktan öte bir faaliyeti hiç olmamıştır olamaz da ben buna inanıyorum.Yönetime gelen bir daha gitmemek için ne numaralar çevirip duruyorlar demokratik bir seçimde yapılmıyor Hava kuvvetleri kimi istiyorsa o genel başkan oluyor böylece yıllar yılı bir arpa boyu yol almadan sağa sola çamur ata ata yönetilip gidiyor thk bunca yıl kendi kendini idare edecek gelir kalemleri oluşmadı milletin inancını sömürüp derisine,zekatına ve fitresine zorbalıkla el koyarak biryere gelinemeyeceğini öngöremediler hala milletten bağış bekliyorlar böyle bir kuruluş dünyanın neresinde var çalış kazan harca bedavadan geçinme devri bitti başkan bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000