29 Mart 2022, Salı 11:35:14

Meksika'da Devlet Başkanı'nın uçağı düğün salonu oluyor

Göreve geldiği dönemde devlet başkanlığına ait lüks jeti satma vaadinde bulunan fakat alıcı bulamayan Meksika Devlet Başkanı Obrador'a ait uçak düğün salonuna dönüştürülüyor.
  • Bir tane de bizde var. 2023’de biz de düğün salonu yapıp , halkın hizmetine sunarız. Boş boş durup milyon dolar masraflardan kurtuluruz.
  • Bunlar halkı geçim sıkıntısı yaşarken,herşeye hergün zam gelirken,ekonomi mahvedilirken kendi lükslerinden,zevklerinden zerre ödün vermeyenlerin söylediği itibardan tasarruf olmaz lafını bilmiyorlar o yüzden de bunlardan bi halt olmaz...
  • Biz alırdık!ne gerek var,bizimkine 50 tane daha lazım, göz bu doymuyor
  • Bizimde 747/ 330 var ne dügün salonu olur be
  • Bunlar da bir garip madem uçmuyor aeromexico'ya verin yolcu uçağına çevirin geri, en azından para kazansın devletin işi olunca da bununla uçsun. Halkcıyız gözükecez diye yine halkın parası çar çur ediliyor. Günümüzün halkçılığı artık Norveç petrol fonu gibi olur. Elindekiyle halk için para kazanacaksın.
  • Hemen satin alalim. Filoyu guclendiririz bu ucakla.

Göreve geldiği dönemde devlet başkanlığına ait lüks jeti satma vaadinde bulunan fakat alıcı bulamayan Meksika Devlet Başkanı Obrador'a ait uçak düğün salonuna dönüştürülüyor.

Meksika’nın Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador’a ait lüks Boeing 787 Dreamliner uçağın akıbeti belli oldu…

Göreve geldiği dönemde devlet bütçesine katkıda bulunmak adına uçağı satma kararı alan ve tarifeli uçmaya karar veren Obrador’un 2018’den beri uçmayan uçağı için 131 milyon dolar istenmişti. Fakat uçağın fiyatında indirime gidilmeyince lüks jet satılmadı ve potansiyel alıcılar da uzaklaştı.

Fakat ülke ekonomisine katkı sağlamak için uçağın düğün ve doğum günü partileri gibi etkinlikler için kiralanmasına karar verildi. Uçağın işletme hakları Meksika ordusu bünyesindeki Omelca-Maya-Mexica isimli şirkete verilirken şirket bir açıklama yaptı.

Devlet başkanı, selefinin sıklıkla kullandığı uçağı kullanmama kararı alarak gündem olmuştu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Obrador, “Uçağın hakları kiralanabilmesi için devredildi. Uçak halen uçabiliyor ve gelir yaratacak” dedi.

Obrador, şirketlerin düğün, doğum günü ve özel günlerin kutlanması için kiralanabileceğini ya da şirketler tarafından gezilere gitmek için kullanılabileceğini dile getirdi.

Anlaşma uyarınca uçağın Santa Lucia’daki Mexico City Havalimanı’nda tutulmasına karar verildi. (Sözcü)

Meksika'da Devlet Başkanı'nın uçağı düğün salonu oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Yalaza ~ 2 yıl önce
Bir tane de bizde var. 2023’de biz de düğün salonu yapıp , halkın hizmetine sunarız. Boş boş durup milyon dolar masraflardan kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy meksikaaa ~ 2 yıl önce
Bunlar halkı geçim sıkıntısı yaşarken,herşeye hergün zam gelirken,ekonomi mahvedilirken kendi lükslerinden,zevklerinden zerre ödün vermeyenlerin söylediği itibardan tasarruf olmaz lafını bilmiyorlar o yüzden de bunlardan bi halt olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Biz alırdık!ne gerek var,bizimkine 50 tane daha lazım, göz bu doymuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 2 yıl önce
Bizimde 747/ 330 var ne dügün salonu olur be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizimki ~ 2 yıl önce
Bizimki 2023 de anında satılacak. Ondan lokanta bile olmaz
w ~ 2 yıl önce
Bunlar da bir garip madem uçmuyor aeromexico'ya verin yolcu uçağına çevirin geri, en azından para kazansın devletin işi olunca da bununla uçsun. Halkcıyız gözükecez diye yine halkın parası çar çur ediliyor. Günümüzün halkçılığı artık Norveç petrol fonu gibi olur. Elindekiyle halk için para kazanacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W yazana ~ 2 yıl önce
Büyük ihtimalle o uçağın yolcu uçağına dönüştürülmesi çok masraflı olacağından o şirkete verilmiyordur ya da verilmek istenmiştir ama şirketçe red edilmiştir...
TR ~ 2 yıl önce
Hemen satin alalim. Filoyu guclendiririz bu ucakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000