30 Nisan 2008, Çarşamba 12:54:50

Mekin Gözen'in oğlu trafik kazası geçirdi: 2 ölü

Sarıyer'de meydana gelen kazada Free Bird Havayolu şirketinin sahiplerinden Mekin Gözen'in oğlu Devran Gözen'in kullandığı lüks Mercedes kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Kazada sürücü Devran Gözen ve yanındaki arkadaşı Gökhan Gürkan açılan hava yastıkları sayesinde kurtulurken, arka koltukta oturan 2 kişi otomobilden fırladı. Yol ortasındaki bariyerlere çarpan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Sarıyer Hacıosman Bayırı Saran Holding binası yakınında, saat 04.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında; Koç Üniversitesi Hazırlık Bölümü'nde okuyan 4 arkadaş gece eğlenmek için Taksim'e gitti. Free Bird Havayolu şirketinin sahibi Mekin Gözen'in oğlu Devran Gözen ile arkadaşları Gökhan Gürkan, Okan Bektaş ve Büşra Yıldız, eğlence dönüşü Gözen'in kullandığı 34 SGZ 27 plakalı Mercedes ML 220 marka otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı. Sürücü Gözen, Sarıyer'de Hacıosman Bayırı mevkiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırımı aşarak yol kenarındaki ağaçlara çarparak sürüklenen otomobil 5 ağaca sağ tarafından çarptıktan sonra yola savruldu.   

Savrulma sırasında arka koltukta oturan ve sevgili oldukları iddia edilen Büşra Yıldız ile Okan Bektaş yola fırladı. Yol ortasındaki tel bariyerlere hızla çarpan Yıldız ve Bektaş, parçalanarak olay yerinde feci şekilde can verdi. Yıldız ve Bektaş'ın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin ve nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İstinye Devlet Hatanesi Morgu'na götürüldü. Sürücü Gözen, açılan airbag sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken yanındaki arkadaşı Gökhan Gürkan ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİSE SARILIP AĞLADI

Otomobilinin kontrolünü kaybederek ağaçlara çarpan Devran Gözen kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yol ortasında arkadaşlarının parçalanmış cesetlerini gören Gözen, olay yerindeki bir polise sarılarak "Neden yatıyorlar orda. Kalkmıyorlar" diyerek ağladı. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamayan Gözen ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK

Öte yandan kazanın meydana geldiği Hacıosman Bayırı'nda bulunan Saral Holding binasının kamera kayıtlarına polis tarfından incelenmek üzere el konuldu. Güvenlik görevlileri kazayı kameradan gördüklerini ve otomobilin bir anda yoldan çıktığını söyledi. YOlun o sırada boş olduğunu da söyleyen görevliler kazaya sürücünün bir hatasının neden olmuş olabileceğini ileri sürdü.

Kaynak: Hürriyet

Mekin Gözen'in oğlu trafik kazası geçirdi: 2 ölü

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000