22 Ocak 2020, Çarşamba 09:46:01

Mehmet Nane 'Yılın CEO'su' seçildi

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Perapost tarafından her sene gerçekleştirilen anketin bu seneki sonuçlarına göre “Yılın CEO’su” seçildi.
  • Yeğeni thy nin en büyük gider kalemi akaryakıt müdürü ali nane thy pegasus el ele
  • Bu ödülü asıl hakedenler Sunexpress yöneticileridir net !
  • Ne yapmış mehmet nane ? Atatürk havalimanı kapanmasından dolayı insanlar sabiha yı tercih ediyor. Pegasus uçuşları full çekiyor bu nedenle. Yoksa harika işler başardığı söylenemez. Yerinde kim olsa zaten pegasus büyüyecekti.
  • Mehmet Nane'yi çalıştığım zamanlarda 1-2 sefer görmüşümdür. Çok ilgili alakalı ve çalışanları çok iyi derecede yaklaşan bir yönetici. 0 Ego. 0 kibir. Sonuna kadar hakedilen bir ödül. Tebrikler.
  • bu sirket bu kadar buyume donemiydeyken kabin memuru maaslarini neden thy seviyesine getirmiyor
  • Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Kafa sayısı olarak insana bakan bir zihniyet. İnsana verilen kıymet “0”. Liyakata verilen kıymet “0”. Bu tür yöneticiler bu özellikleri sebebiyle CEO. Siz hiç çalışan tarafında olan bir yönetici gördünüz mü? Bu yorumumu da zaten yayınlamazsınız. Gönderdiğim hiç bir yorumu yayınlamadınız. En azından editörler okusun bari.
  • Havacılık yöneticiliği iyi Ceo (para kazandırma) ile değil emniyet ile ölçülür. Personel sayısından tasurruf edilip milleti yorgun bir şekilde uçaklarda uçuruyorlar. Hiç kazası olmayan şirket 2 tane şanslı (kimsenin burnu kanamadı bu açıdan) kaza yaptı. Az kalsın havacılıktan silenecekti. Buna benzer hatayı boeing yaptı emniyeti hiçe sayıp para odaklı hareket etti ve batma noktasına geldi. Thy ve diğer firmalar da çokta farklı değil. Insan odaklı yönetimler değil. Türk havacılığında büyük bir değişim gerekiyor. Zihniyet değişimi.
  • Mehmet Nane'ye ve tüm ekip arkadaşlarına yürekten tedbirler... Acaba buna benzer ödüller şimdiye kadar (diyelim 2000 yılından bu yana) kaç THY Yöneticisine verilmiştir? Bilen varsa, lütfen açıklasınlar: benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur!

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Perapost tarafından her sene gerçekleştirilen anketin bu seneki sonuçlarına göre “Yılın CEO’su” seçildi.

Pegasus’un dijital dönüşümüne ettiği öncülük, misafiri merkeze koyan hizmet yaklaşımı, verimlilik odaklı yönetim biçimi, sivil toplum kuruluşlarında bugüne kadar aldığı ve devam ettiği görevler ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki aktif çalışmaları sebebiyle bu unvana layık görülen Mehmet T. Nane, plaketini Perapost Kurucu Ortağı ve Reklam Grup Direktörü Elçin Gocay’ın elinden aldı.

Ödülle ilgili açıklama yapan Mehmet T. Nane, “Perapost tarafından ‘Yılın CEO’su olarak seçilmek ve çalışmalarımızın takdir edildiğini görmek benim için büyük bir gurur… Ekip ruhunun gücüne yürekten inanan bir profesyonel olarak, bu başarının arkasında kocaman, güçlü bir ekip olduğunu mutlulukla söylemek istiyorum. Pegasus’taki her bir çalışma arkadaşıma bana inandıkları ve büyüme hikayemize kattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Nane 'Yılın CEO'su' seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Yeğen ~ 4 yıl önce
Yeğeni thy nin en büyük gider kalemi akaryakıt müdürü ali nane thy pegasus el ele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Av ~ 4 yıl önce
Bu ödülü asıl hakedenler Sunexpress yöneticileridir net !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 4 yıl önce
Ne yapmış mehmet nane ? Atatürk havalimanı kapanmasından dolayı insanlar sabiha yı tercih ediyor. Pegasus uçuşları full çekiyor bu nedenle. Yoksa harika işler başardığı söylenemez. Yerinde kim olsa zaten pegasus büyüyecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 4 yıl önce
Atatürk Havalimanı kapatılmadan önce de Pegasus'un rakamları iyiydi
HDY18 ~ 4 yıl önce
Mehmet Nane'yi çalıştığım zamanlarda 1-2 sefer görmüşümdür. Çok ilgili alakalı ve çalışanları çok iyi derecede yaklaşan bir yönetici. 0 Ego. 0 kibir. Sonuna kadar hakedilen bir ödül. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman ~ 4 yıl önce
bu sirket bu kadar buyume donemiydeyken kabin memuru maaslarini neden thy seviyesine getirmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünen ~ 4 yıl önce
Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Kafa sayısı olarak insana bakan bir zihniyet. İnsana verilen kıymet “0”. Liyakata verilen kıymet “0”. Bu tür yöneticiler bu özellikleri sebebiyle CEO. Siz hiç çalışan tarafında olan bir yönetici gördünüz mü? Bu yorumumu da zaten yayınlamazsınız. Gönderdiğim hiç bir yorumu yayınlamadınız. En azından editörler okusun bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet iyi Ceo ~ 4 yıl önce
Havacılık yöneticiliği iyi Ceo (para kazandırma) ile değil emniyet ile ölçülür. Personel sayısından tasurruf edilip milleti yorgun bir şekilde uçaklarda uçuruyorlar. Hiç kazası olmayan şirket 2 tane şanslı (kimsenin burnu kanamadı bu açıdan) kaza yaptı. Az kalsın havacılıktan silenecekti. Buna benzer hatayı boeing yaptı emniyeti hiçe sayıp para odaklı hareket etti ve batma noktasına geldi. Thy ve diğer firmalar da çokta farklı değil. Insan odaklı yönetimler değil. Türk havacılığında büyük bir değişim gerekiyor. Zihniyet değişimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 4 yıl önce
Mehmet Nane'ye ve tüm ekip arkadaşlarına yürekten tedbirler... Acaba buna benzer ödüller şimdiye kadar (diyelim 2000 yılından bu yana) kaç THY Yöneticisine verilmiştir? Bilen varsa, lütfen açıklasınlar: benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsini ~ 4 yıl önce
Şimdiye kadar olanların hepsini thy yonetıcışetı aldı bunuda bu olaun.ogrenmıs oldun mafky
Pgs çalışanı ~ 4 yıl önce
Ne biliyorsun ki bu yorumu yapıyorsun ?
Mafakyy ~ 4 yıl önce
Haklısın Thy ve iga Ceosu başarı yok neyin ödülünü alacak var olan havalimanını yönetemiyorlar daha..
Alamayanlar görsün ~ 4 yıl önce
Hiç igaya ödül verilmedi galiba,sayın iga cesosu ancak güvenlikte çalışanlarla Twitter’da kendini alkışlatır...yolunda a.ş

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000