04 Temmuz 2018, Çarşamba 10:30:04

Mecliste artık bir pilot var

24 Haziran’daki seçimlerde İzmir’den milletvekili seçilen pilot Mehmet Ali Çelebi, mecliste havacıların sesi olacağını belirterek, havacılık sektörünün bütün çalışanlarına kapısının açık olduğunu dile getirdi.
  • km maaşlarını 15 bin lira yaparsanız olur tabi böyle şeyler, her şey müstehak size
  • "Öneri ve teklifleri bekliyorum" demiş. sen ne işe yarıyorsun, fikrin yok mu? bir de havacıların derdi ile dertlenecek
  • Sayın kaptan vekilim öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun , rica etsem biz havacıları borçlar Kanunundan kurtarırmısınız. İş kanununa tabii olmak istiyoruz artık .
  • Havacılık bu kadar basit bir hikayemi zannediliyor dört kelime öğrenen ahkam kesiyor
  • Her haberin altında THY kabin ekibi maaşı , size neden bu kadar dert oldu bu , adamlar bir şekilde torpille veya torpilsiz girmişler şirkete , aldıgı maaştan sizene, sizde girin sizde alın
  • Kabin maaslari makul bir seviyeye cekilmelidir. Ozel sirketlerdeki fo lar kadar kazandiklari ortadadir. Ayrica havacilik camiasindaki pilot ve kaptan cocuklarinin sirketlere nasil sokuldugu da arastirilmalidir. Bunlarla ilgi bir cozum icin bir seyler yapilmalidir.
  • oylara niye sahip çıkamadın!!!
  • Meclisin 4e1ini bile oluşturamayan ezik muhalefetin bir vekili hangi sayıyla havacıların dertleriyle ilgileneceksin. Yasa veya kanun çıkarmak için meclis çoğunluğu gerekir bunu bilmiyorsan git kumda oyna. Editör işine gelmeyen yorumlarımı yayınlamıyorsun
  • Çok kıymetli Meslektaşım, Sayın Milletvekilim; biz havacılar uçuşumuz varken oy kullanamıyoruz. Havalimanlarında yurda giriş yaparken oy kullanma sandıkları görüyoruz. Fakat malumunuz bu sandıklar, yurtdışında ikamet eden yurttaşlarımız için konulmuş. Siz de Meclis’te bizim sesimiz olsanız; ve Meclis’e bir teklif verseniz; bizler de oylarımızı Havalimanlarında kullanabilsek... Sevgi ve Saygılarımla,
  • Umarım havacılık meslek yasası olayı ile ilgilenirsiniz , hayırlı olsun.

24 Haziran’daki seçimlerde İzmir’den milletvekili seçilen pilot Mehmet Ali Çelebi, mecliste havacıların sesi olacağını belirterek, havacılık sektörünün bütün çalışanlarına kapısının açık olduğunu dile getirdi.

Havacılık sektörünü temsil edecek bir isim meclise girdi. Kara Harp Okulu’ndan mezun olduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’nde pilot olarak görev yapan Mehmet Ali Çelebi, CHP’den İzmir milletvekili seçilerek meclise girdi.

Mecliste havacılık sektörünün sesi olacağını söyleyen Çelebi, Airporthaber aracılığıyla havacılık sektörü çalışanlarına seslendi.
“Artık havacılık camiasının da mecliste bir temsilcisi var” diyen Çelebi,  “Bütün pilotlar, kabin memurları ve diğer çalışanlara kapımız açık. Çalışanların şartlarının iyileştirilmesi için her türlü yasal düzenleme çalışmalarını yapmaya hazırız. Öneri ve teklifleri bekliyorum” dedi.

MEHMET ALİ ÇELEBİ KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Amasya’da tamamladı. İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nden birincilikle mezun oldu. Kara Harp Okulu’nu dördüncülükle tamamlayıp 2007 yılında teğmen rütbesini aldı, sistem mühendisi olarak mezun oldu. 1 senelik eğitimden sonra askeri helikopter pilotu oldu. Askerlikten ayrıldıktan sonra uçak pilotluğu eğitimi aldı. Teğmen adlı bir kitap yazdı. Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı eğitimini üstün başarıyla bitirmiş, online eğitim alanında projelere imza atan Mehmet Ali Çelebi'nin açık deniz dalgıç sertifikası bulunuyor. Çelebi, İngilizce ve Almanca biliyor.

©AirportHaber

Mecliste artık bir pilot var

Yorumlar Tüm Yorumlar (87)

f/o ~ 6 yıl önce
km maaşlarını 15 bin lira yaparsanız olur tabi böyle şeyler, her şey müstehak size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 6 yıl önce
"Öneri ve teklifleri bekliyorum" demiş. sen ne işe yarıyorsun, fikrin yok mu? bir de havacıların derdi ile dertlenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borçlar kanunu ~ 6 yıl önce
Sayın kaptan vekilim öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun , rica etsem biz havacıları borçlar Kanunundan kurtarırmısınız. İş kanununa tabii olmak istiyoruz artık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Civacı ~ 6 yıl önce
Havacılık bu kadar basit bir hikayemi zannediliyor dört kelime öğrenen ahkam kesiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
, ~ 6 yıl önce
Her haberin altında THY kabin ekibi maaşı , size neden bu kadar dert oldu bu , adamlar bir şekilde torpille veya torpilsiz girmişler şirkete , aldıgı maaştan sizene, sizde girin sizde alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan akrep ~ 6 yıl önce
Kabin maaslari makul bir seviyeye cekilmelidir. Ozel sirketlerdeki fo lar kadar kazandiklari ortadadir. Ayrica havacilik camiasindaki pilot ve kaptan cocuklarinin sirketlere nasil sokuldugu da arastirilmalidir. Bunlarla ilgi bir cozum icin bir seyler yapilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oylar ~ 6 yıl önce
oylara niye sahip çıkamadın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4te1 ~ 6 yıl önce
Meclisin 4e1ini bile oluşturamayan ezik muhalefetin bir vekili hangi sayıyla havacıların dertleriyle ilgileneceksin. Yasa veya kanun çıkarmak için meclis çoğunluğu gerekir bunu bilmiyorsan git kumda oyna. Editör işine gelmeyen yorumlarımı yayınlamıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 6 yıl önce
senin gibi 3 ün biri olacağımıza 4 te bir olmak daha iyidir.
Adam ~ 6 yıl önce
Sen nasıl bir adamsın daha doğrusu adam bile değilsin.Çünkü belli ki kıskanmışsın buda bir kadın davranışıdır.Genelde kadınlar birbirini çekemez bence özüne dönmelisin muhtemelen kadınsal dürtülerini saklıyorsun.Sana da yazık kıyamam.
OY KULLANMA ~ 6 yıl önce
Çok kıymetli Meslektaşım, Sayın Milletvekilim; biz havacılar uçuşumuz varken oy kullanamıyoruz. Havalimanlarında yurda giriş yaparken oy kullanma sandıkları görüyoruz. Fakat malumunuz bu sandıklar, yurtdışında ikamet eden yurttaşlarımız için konulmuş. Siz de Meclis’te bizim sesimiz olsanız; ve Meclis’e bir teklif verseniz; bizler de oylarımızı Havalimanlarında kullanabilsek... Sevgi ve Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 6 yıl önce
Umarım havacılık meslek yasası olayı ile ilgilenirsiniz , hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000