06 Mayıs 2009, Çarşamba 08:26:12

Meclis, helikopter kazasını araştıracak

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayı araştıracak Meclis Araştırma Komisyonu'nun üyeleri belli oldu. Uçak mühendisi Hasan Angı da komisyon da yer aldı.
  • Bu meclisin ve sevgili milletvekillerimizin asli işi nedir ben merak ediyorum. Tabiki bazı olaylarda istenilen gelişme yaşanmıyorsa araştırma isteyecekler ama bitirin artık yeter. Siz milletin vekilisiniz önce milletin işlerini sorunlarını bir halletsenize sonra daha çok kuş var, halledilecek :)

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasını araştırmak üzere kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun üyeleri belli oldu. Uçak mühendisi ve AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı da komisyon da yer aldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan helikopter kazasının tüm yönleriyle araştırılarak benzer durumların yaşanmaması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyelikleri için bugün TBMM Genel Kurulu'nda seçim yapıldı. Meclis'te grubu bulunan partilerin belirledikleri isimler Genel Kurul'da oylanarak kabul edildi. DTP, Araştırma Komisyonu'na üye vermedi. Komisyon'da AK Parti'den 10, CHP'den 3, MHP'den ise 2 milletvekili bulanacak.

Meclis Araştırma Komisyonu şu isimlerden oluşacak:

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar,

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık,

AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar,

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak,

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü,

AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut,

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı,

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun,

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin,

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan,

CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir,

CHP Uşak Milletvekili Osman Coşkunoğlu,

MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan,

MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir.

Komisyon bugün ilk toplantısını yaparak başkan, başkanvekili ve sözcüsünü belirleyecek.

Meclis, helikopter kazasını araştıracak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu meclisin ve sevgili milletvekillerimizin asli işi nedir ben merak ediyorum. Tabiki bazı olaylarda istenilen gelişme yaşanmıyorsa araştırma isteyecekler ama bitirin artık yeter. Siz milletin vekilisiniz önce milletin işlerini sorunlarını bir halletsenize sonra daha çok kuş var, halledilecek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000