26 Mart 2019, Salı 09:11:27

'MAX ile ilgili pek soru halen cevapsız'

Etiyopya Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Gebremariam, "Boeing 737 Max uçağına ilişkin pek çok soru halen cevapsız. (Kazada) Neyin yanlış gittiğinin ortaya çıkarılması için eksiksiz ve şeffaf bir iş birliği sözü veriyorum." dedi.
  • Boeing. MD Douglas'ın akibetine uğrayacak. Beter olsun.
  • Bu uçakları her uçak düştüğünde biz de çekirdek citleriz gazoz içeriz devam edi kullanmaya
  • bu tür uçak kazalarında soruşturma en 2-3 yıl sürer sürmelidirde. uçağın en kazıyı incelenir, kara kutular dinlenir, pilotların geçmişi araştırlır falan falan ve sonuç ortaya çıkar neden ne için oldu ve bunun önlenmesi için yapılması gereken işlemler diye de açıklama yapılır..benim araştırmalarıma göre bu uçakta kalkşta ve inişte uçaktaki sistem yanlış algılama ile yapılmaması gereken işlemi yapıyor ve sonuç ortada. acaba pilotlara daha uzun saatlerde simülatör eğitimimi verilmeli ve bununla birlikte sisteminde tekrardan bakılıp düzeltilmesi de gerekir mi

Etiyopya Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Tewolde Gebremariam, 157 kişinin ölümüne yol açan uçak kazasına ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirterek, "Boeing 737 Max uçağına ilişkin pek çok soru halen cevapsız." dedi.

Gebremariam, yaptığı yazılı açıklamada, şirketin kazada neyin ters gittiğine ilişkin hem ABD hem de diğer ülkelerdeki araştırmacılarla birlikte çalışmayı sürdüreceklerini aktardı.

Soruşturmanın devam ettiğine ve "hakikati" öğreneceklerine işaret eden Gebremariam, "Şu aralar, kazanın sebebine ilişkin spekülasyon yapmak istemiyorum. Boeing 737 Max uçağına ilişkin pek çok soru halen cevapsız. (Kazada) Neyin yanlış gittiğinin ortaya çıkarılması için eksiksiz ve şeffaf bir iş birliği sözü veriyorum." ifadelerini kullandı.

Etiyopya Hava Yollarının uçak üretici firması Boeing ile yıllardır iş birliğini yaptığını ve ortak çalışmayı sürdüreceğini kaydeden Gebremariam, şirketin filosunun üçte ikisinin bu şirketin uçaklarından oluştuğunu hatırlattı.

'MAX ile ilgili pek soru halen cevapsız'

Yorumlar

Tam Sı.tı ~ 5 yıl önce
Boeing. MD Douglas'ın akibetine uğrayacak. Beter olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S....... ~ 5 yıl önce
Nasil sivayacaklar bakalim
Kullanin ~ 5 yıl önce
Bu uçakları her uçak düştüğünde biz de çekirdek citleriz gazoz içeriz devam edi kullanmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 5 yıl önce
bu tür uçak kazalarında soruşturma en 2-3 yıl sürer sürmelidirde. uçağın en kazıyı incelenir, kara kutular dinlenir, pilotların geçmişi araştırlır falan falan ve sonuç ortaya çıkar neden ne için oldu ve bunun önlenmesi için yapılması gereken işlemler diye de açıklama yapılır..benim araştırmalarıma göre bu uçakta kalkşta ve inişte uçaktaki sistem yanlış algılama ile yapılmaması gereken işlemi yapıyor ve sonuç ortada. acaba pilotlara daha uzun saatlerde simülatör eğitimimi verilmeli ve bununla birlikte sisteminde tekrardan bakılıp düzeltilmesi de gerekir mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000