18 Temmuz 2016, Pazartesi 16:05:56

Marmara Bölgesi'ndeki uçuş yasağı uzatıldı

Marmara Bölgesi'nde önceki gün ilan edilen uçuş yasağı, 22 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı..
  • F16'ları gerektiğinde uzaktan kontrol edebilmenin ne olduğununu anlayabildiniz mi şimdi sevgili vatandaşlarımız? Biz kendi uçağımızı kendi kodlarımızı kullanmak için çalışırken hep alay edildi.

Marmara Bölgesi'nde önceki gün ilan edilen uçuş yasağı, 22 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı. Askeri uçak veya helikopterler, uçuşa kapalı bölgede ancak ’ön müsaade’ alarak uçabilecek..

Tekirdağ, Yalova ve Bursa'yı kapsayan ve önceki gün ilan edilen uçuş yasağı, 22 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı. NOTAM olarak adlandırılan havacılara bilgi notunda, görerek uçan sivil helikopter ile uçakların uçuşları durduruldu. Bu yasak, aletli uçuş kurallarına göre uçan yolcu havayolları ve diğer uçakları ise kapsamıyor.

ASKERİ HAVA ARAÇLARI ÖN MÜSAADE İLE UÇACAK

Hazırlanan NOTAM'da askeri uçak veya helikopterler, uçuşa kapalı bölgede ancak 'ön müsaade' alarak uçabilecek. Bu yasak, ambulans, yangın söndürme ve polis gibi devlet hava araçlarını ise kapsamıyor.

Marmara Bölgesi'ndeki uçuş yasağı uzatıldı

Yorumlar

INS ~ 8 yıl önce
F16'ları gerektiğinde uzaktan kontrol edebilmenin ne olduğununu anlayabildiniz mi şimdi sevgili vatandaşlarımız? Biz kendi uçağımızı kendi kodlarımızı kullanmak için çalışırken hep alay edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000