30 Ocak 2014, Perşembe 08:15:58

'MARKA İMAJIMIZA ZARAR VERİYOR'

İspanya veliahtı Prens Felipe’yi taşıyan İspanya Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Airbus 310 tipi uçağın 2 ayda 2 kez bozulması meclis gündemine geldi.
  • Ocak ayında cumhuriyet tarihinin ihracat rekoru kırıldı. Bu rekorlar durup dururken olmuyor, Erdoğan'ın her gezisinde yanında getirdiği iş adamları ve gidilen ülkelerle yapılan ticari anlaşmalarla yapılıyor. O uçak ülke için çalışıyor, gösteriş için değil.
  • uçak şöyle güzelmişde böyle güzelmiş de.... 11 milyon işsizi kim neyle temsil ediyor yurt dışın da de bi bakiyim bana bay yalaka.
  • arkadaşalr uçak tayyibin değil t.c. devletine ait.ondan sonra gelenlerde o uçakla görüşmelere gidecekelr.o uçak olmasa thy den uçak alınıyordu fark eden nedir ki..hiç olmassa ülkemizi temsil eden ne güzelde boyanmış bir uçakla ülkemizi temsil ediyoruz.son olarakta tayyip o uçağı yanında götürmeyecek...
  • Var itirazı olan. Benim hakkım da haram zıkkım olsun. Memleket sizin gibi aç gözlü, takiyyeci zihniyetten ibaret değil. Burnunuzdan fitil fitil gelsin.
  • Erdoğan dünyayı dört dönüyor ülkesine hizmet etmek için. En iyisine layıktır. Benden yana helal hoş olsun. Var mı itirazı olan?
  • hiç işi bilmiyonuz. bak bizim taeyyeape ! hemen bastırıp parayı en kralından uçak çekiyonuz altınıza, ayıptır yahu.
  • Uçağı çevirin 330'a,çıkarmasın arıza!319 ER bile yeter.Hani bizim PM de var ya.

İspanya veliahtı Prens Felipe’yi taşıyan İspanya Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Airbus 310 tipi uçağın 2 ayda 2 kez bozulması meclis gündemine geldi.

İlk kez 25 Kasım’da sensörlerinden birinde hata veren ve sol kanat flaplarının açılmasında sorun oluşan uçak, Prens Felipe’nin Brezilya’ya yapacağı ziyaretin iptal edilmesine neden oldu. Uçaktaki bir arıza, Prens’i son olarak Honduras’ta yarı yolda bıraktı.

Arıza nedeniyle Dominik Cumhuriyeti’ne acil iniş yapan uçak, 6 saat burada bekleyip daha sonra Honduras’a gidebildi.

Prens’in Honduras’tan İspanya’ya dönmesi ise Silahlı Kuvvetler’e bağlı yeni bir uçağın gönderilmesiyle sağlandı.

Muhalefet partileri hükümete verdikleri 2 ayrı soru önergesinde, uçaktaki arızaların “İspanya’nın marka imajına zarar verdiğini’’ savundu ve uçağın tekrar arızalanmaması için neler yapılacağını Savunma Bakanı’na sordular. (Habertürk)

'MARKA İMAJIMIZA ZARAR VERİYOR'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ocak ayında cumhuriyet tarihinin ihracat rekoru kırıldı. Bu rekorlar durup dururken olmuyor, Erdoğan'ın her gezisinde yanında getirdiği iş adamları ve gidilen ülkelerle yapılan ticari anlaşmalarla yapılıyor. O uçak ülke için çalışıyor, gösteriş için değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fixer ~ 10 yıl önce
uçak şöyle güzelmişde böyle güzelmiş de.... 11 milyon işsizi kim neyle temsil ediyor yurt dışın da de bi bakiyim bana bay yalaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
arkadaşalr uçak tayyibin değil t.c. devletine ait.ondan sonra gelenlerde o uçakla görüşmelere gidecekelr.o uçak olmasa thy den uçak alınıyordu fark eden nedir ki..hiç olmassa ülkemizi temsil eden ne güzelde boyanmış bir uçakla ülkemizi temsil ediyoruz.son olarakta tayyip o uçağı yanında götürmeyecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cincal ~ 10 yıl önce
insanda giderken yanında birşey götürmüyor ama yaşıyor dünyada iken yaşıyabileceği kadar.. yanında götürmeyecek diye sessizmi kalmamız gerekiyor ?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Var itirazı olan. Benim hakkım da haram zıkkım olsun. Memleket sizin gibi aç gözlü, takiyyeci zihniyetten ibaret değil. Burnunuzdan fitil fitil gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir yandaş ~ 10 yıl önce
Karakterini belli eden hakaretlerini aynen iade edeyim sana unutmadan, ayrıca haksız yere edilen bedduada sahibini bulsun.
bir yandaş ~ 10 yıl önce
Erdoğan dünyayı dört dönüyor ülkesine hizmet etmek için. En iyisine layıktır. Benden yana helal hoş olsun. Var mı itirazı olan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
hiç işi bilmiyonuz. bak bizim taeyyeape ! hemen bastırıp parayı en kralından uçak çekiyonuz altınıza, ayıptır yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ MODEL 310 ~ 10 yıl önce
Uçağı çevirin 330'a,çıkarmasın arıza!319 ER bile yeter.Hani bizim PM de var ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000