30 Eylül 2016, Cuma 09:11:35

Malezya'dan düşürülen uçak açıklaması

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow, "Uçağın düşürülmesinden sorumlu olanların yargı önüne çıkartılması konusunda hükümet olarak kararlıyız." dedi.
  • Atlar tepişir , arada kalan eşekler ezilir.
  • Cozulmicek. Hollanda guvenlik bakanligi catismayi bilerek ucagi tehlikeli bolgeye ucus izini vermisti. Ukrayna suclu oldugunu biliyo ama herkes Rusyayi sucluyor. neden? hersey siyasi amacli! Hollandanin devleti ukraynanin AB'ye girmesini cok ister ama referanduma(European Union Association Agreement) Hollanda halki 6 nisan 2016 cogu AB uyeligi 100de %61 ret etmisti. bunun nedenleri var; Ukraynada gunumuzde nazi sempatizanlari var, oldukca rusvetli devlet, 10 yil once Hollandadan degerli Westfries sanat resimleri calinmisti. bir kac ay once Hollandaya geri verildiler ve ustelik haberde yayinlamiyor ama ulkede catismalar devam etmekte. Avrupada insanlarin gelecekte tahminleri var;herkez biliyo AB ve Amerika Rusyayi sevmez,eger ukrayna AB uyesi olursa Amerika Avrupadan kirim ozerk cumhuriyeti yuzunden Rusyaya saldirabilir. yani demek istedgim AB ve Amerika savas pesinde, Rusya kotu damgasi yiyor ve ukrayna masum rolunda, AB atesle oynuyo. Turkce bozuk, biliyorum. kimse ogretmedi sry.

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow, "Uçağın düşürülmesinden sorumlu olanların yargı önüne çıkartılması konusunda hükümet olarak kararlıyız." dedi.

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai, 2014 yılında MH17 sefer sayılı Malezya uçağının Ukrayna'da düşürülmesinde sorumlulukları bulunan kişilerin yargı önüne çıkartılması konusunda hükümet olarak kararlı olduklarını bildirdi.

Bernama'nın haberine göre, Liow yaptığı açıklamada, Malezya Havayollarına ait MH17 sefer sayılı uçağın 2014'te Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yaparken Ukrayna'nın doğusunda düşürülmesinden sorumlu olanların yargı önüne çıkartılması konusunda hükümet olarak kararlı olduklarını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Liow, Malezya'nın da bulunduğu Ortak Araştırma Komisyonunca dün açıklanan raporun, daha önce Hollanda Güvenlik Kurumunun verilerini teyit ettiğini ve MH17'nin BUK türü yerden havaya atılan füzeyle vurulduğunun doğrulandığını ifade etti.

Liow, rapora göre, füzenin Rusya yanlısı Ukrayna birliklerinin kontrolü altındaki Kharkiv şehri yakınlarındaki bölgeden fırlatıldığını belirtti.

MH17 sefer sayılı uçak, 17 Temmuz 2014 tarihinde 283 yolcu ve 15 mürettebat ile Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a gitmek üzere Ukrayna hava sahasında yol alırken Ukrayna-Rusya sınırına 40 kilometre mesafede düşürülmüştü. İlk verilere göre, uçağın Ukrayna ordusu ile çatışan Rus yanlısı birliklerce yerden atılan bir füzeyle vurulduğu ileri sürülmüştü.

Malezya'dan düşürülen uçak açıklaması

Yorumlar

Atlar ~ 7 yıl önce
Atlar tepişir , arada kalan eşekler ezilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutch ~ 7 yıl önce
Cozulmicek. Hollanda guvenlik bakanligi catismayi bilerek ucagi tehlikeli bolgeye ucus izini vermisti. Ukrayna suclu oldugunu biliyo ama herkes Rusyayi sucluyor. neden? hersey siyasi amacli! Hollandanin devleti ukraynanin AB'ye girmesini cok ister ama referanduma(European Union Association Agreement) Hollanda halki 6 nisan 2016 cogu AB uyeligi 100de %61 ret etmisti. bunun nedenleri var; Ukraynada gunumuzde nazi sempatizanlari var, oldukca rusvetli devlet, 10 yil once Hollandadan degerli Westfries sanat resimleri calinmisti. bir kac ay once Hollandaya geri verildiler ve ustelik haberde yayinlamiyor ama ulkede catismalar devam etmekte. Avrupada insanlarin gelecekte tahminleri var;herkez biliyo AB ve Amerika Rusyayi sevmez,eger ukrayna AB uyesi olursa Amerika Avrupadan kirim ozerk cumhuriyeti yuzunden Rusyaya saldirabilir. yani demek istedgim AB ve Amerika savas pesinde, Rusya kotu damgasi yiyor ve ukrayna masum rolunda, AB atesle oynuyo. Turkce bozuk, biliyorum. kimse ogretmedi sry.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000