06 Ocak 2018, Cumartesi 15:45:08

Malezya uçağı yeniden aranacak

Kuala Lumpur hükümeti, 2014'te kaybolan yolcu uçağı için yeni arama girişimini onayladı
  • Burada bir Boeing 777-200ER dan bahsediyoruz! Arkadaşlar bu uçaktaki teknoloji öyle böyle değil. Bu uçak girdiği türbülansıda rapor eder merkeze, sert inişide, en ufak bir sistem hatasinida anında bildirir. Düşünsenize bunca zamandir en ufak bir kazasi yoktu bunun, British airways gormezseniz. Asiana pilotaj çıktı zaten. Bunca zamandır bunu çıkarmıyorlarsa kesinlikle birseyi gizlemek içindir. Çünkü zamanla hersey deforme olup kanıtlar yok olur. Çıkardık ama kanit kalmadi derler.
  • Kaybolan uçak ukrainede vurdular birseyler döndü? Çünkü ukrainedeki uçagin ölülerin hiç birisinde taze yara yokmuş !!!!
  • Gece 1972 düşen ucak belgeseli vardı..Dağda Arkadaşlarının etini yiyerek hayatta kalan. .3 arkadaş yola çıkıyor ve diğerleri kaza yerinde kalıyor 10 günun sonunda yüksek zirveden geldikleri bir nehir kenarında cobanla karışıyor ve kurtuluyorlardi helikopter pilotu Nandona seninde gelmen gerek yol tarifi için dediğinde gidiyor ve kendi bile uçağı görmekte zorlaniyor çünkü heryer kar ve uçak beyaz ..yani o kadar aramada şimdiki teknolojide bulunamiyorsa ya yanlış yer aranıyor yada gözlerinin önünde görmüyorlar yada buldurmak istemiyorlar. ..
  • Büyük ihtimalle pilotların birinin hatası.
  • 777’nin yakit tanklarinda bu kadar uzun sure ucmaya yetecek yakit bulunmasi imkansiz. Ucak ya dustu ya da uzaylilar tarafindan kacirildi maalesef :/
  • Airfrance 2
  • Boşuna dünyada aramasınlar
  • Uzaylılar götürdü beyler o yüzden nasa uzaylılarla savaşıcak savaşçılar arıyolar
  • birileri bişeyler saklıyorlar ama..
  • Olan olmuş, ölen ölmüş. Ruhlarına bir Fatiha okumazlar ama senelerdir denizin dibine düşen uçağı ararlar! Bulsanız ne değişecek?

Kuala Lumpur hükümeti, 2014'te kaybolan yolcu uçağı için yeni arama girişimini onayladı

Malezya hükümeti, 2014 yılında Hint Okyanusu üzerinde kaybolan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının enkazının bulunması için yeni arama girişimine onay verdi.

Malezya Ulaştırma Bakanı Liow Tiong Lai, ABD şirketi Ocean Infinity'nin 3 buçuk yıl önce kaybolan uçağın enkazını Hint Okyanusu'nun güneyinde arama önerisine onay verdiklerini açıkladı.

Lai, enkazın bulunamaması halinde şirkete ödeme yapılmayacağını, şirketin uzmanlarca işaret edilen 25 bin kilometrekarelik bölgede arama yapmaya bir nevi gönüllü olduğunu söyledi.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan Malezya uçağı, 8 Mart 2014'te Hint Okyanusu üzerinde kaybolmuştu.

227 yolcu ve 12 kişilik mürettebat taşıyan uçağı bin 46 gün süren arama çalışmaları, geçen yıl ocak ayında durdurulmuştu. 

Malezya uçağı yeniden aranacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İnanmıyorum ~ 6 yıl önce
Burada bir Boeing 777-200ER dan bahsediyoruz! Arkadaşlar bu uçaktaki teknoloji öyle böyle değil. Bu uçak girdiği türbülansıda rapor eder merkeze, sert inişide, en ufak bir sistem hatasinida anında bildirir. Düşünsenize bunca zamandir en ufak bir kazasi yoktu bunun, British airways gormezseniz. Asiana pilotaj çıktı zaten. Bunca zamandır bunu çıkarmıyorlarsa kesinlikle birseyi gizlemek içindir. Çünkü zamanla hersey deforme olup kanıtlar yok olur. Çıkardık ama kanit kalmadi derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MH ~ 6 yıl önce
Kaybolan uçak ukrainede vurdular birseyler döndü? Çünkü ukrainedeki uçagin ölülerin hiç birisinde taze yara yokmuş !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nando ~ 6 yıl önce
Gece 1972 düşen ucak belgeseli vardı..Dağda Arkadaşlarının etini yiyerek hayatta kalan. .3 arkadaş yola çıkıyor ve diğerleri kaza yerinde kalıyor 10 günun sonunda yüksek zirveden geldikleri bir nehir kenarında cobanla karışıyor ve kurtuluyorlardi helikopter pilotu Nandona seninde gelmen gerek yol tarifi için dediğinde gidiyor ve kendi bile uçağı görmekte zorlaniyor çünkü heryer kar ve uçak beyaz ..yani o kadar aramada şimdiki teknolojide bulunamiyorsa ya yanlış yer aranıyor yada gözlerinin önünde görmüyorlar yada buldurmak istemiyorlar. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANANE ~ 6 yıl önce
Büyük ihtimalle pilotların birinin hatası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MH370 ~ 6 yıl önce
777’nin yakit tanklarinda bu kadar uzun sure ucmaya yetecek yakit bulunmasi imkansiz. Ucak ya dustu ya da uzaylilar tarafindan kacirildi maalesef :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Airfrance 2

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadettin (2n+1)soy ~ 6 yıl önce
Boşuna dünyada aramasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben buldum ~ 6 yıl önce
Uzaylılar götürdü beyler o yüzden nasa uzaylılarla savaşıcak savaşçılar arıyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 6 yıl önce
birileri bişeyler saklıyorlar ama..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Olan olmuş, ölen ölmüş. Ruhlarına bir Fatiha okumazlar ama senelerdir denizin dibine düşen uçağı ararlar! Bulsanız ne değişecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air crash investigate ~ 6 yıl önce
Bu duruma her ne yol açtıysa bir daha yaşanmaması için uçağın bulunması önemlidir. Havacılığın kuralları kanla yazılmıştır, her kazadan bir ders çıkarılmış ve bir daha olmaması için önlemler alınmıştır. Sorun uçağın bir parçasında ise o hata düzeltilmiş, pilotaj hatası ise pilot eğitiminlerine o durum ile ilgili eğitim eklenmiş, kurallarda bir eksiklik varsa o güncellenmiştir. Ölenleri geri getirmez uçağın bulunması tabiki ama aynı sorundan başka canlarında yitirilmemesi için önemli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000