23 Nisan 2015, Perşembe 08:50:55

MALEZYA KAZASINDA YENİ KALINTILAR BULUNDU

Malezya Havayolları'nın geçen sene Temmuz ayında Ukrayna'da düşen MH17 sefer sayılı uçağında hayatını kaybeden yolculara ait yeni kalıntılar ve eşyaların bulunduğu bildirildi.
  • haber zaten kaybolan ucakla ilgili mh17. ne ukraynasi la aksamdan kalmasiniz herhalde.
  • Ukrayna askerlerinin sucu oldugu belli olmustur voktan, Hollanda susuyor cunku, Ukrayna'yi suclayamiyor avrupanin siyasi baskisi aktinda...
  • Hollanda neyi bekliyor anlamıyorum. O kadar Vatandaşı öldü çıt yok. Yapanları elbette biliyorlar ama suskunlar. Çok tuhaf?
  • Bunun failleri bulunamadı.hadi diyelim ukraynalılar vurdu.ya diğer 77 e ne oldu? O olay tarihin yüz karası olarak kayıtlara geçti.o olaydan sonra hiç bir zaman uçarken kendimi güvende hissetmedim.siz uçucular ya da yolcular da bunu düşünün derim.heran içinde bulunduğunuz uçak bir anda kaybolabilir hem de bulunmamak üzere.hokus pokus .. Yazık çok yazık.

Malezya Havayolları'nın geçen sene Temmuz ayında Ukrayna'da düşen MH17 sefer sayılı uçağında hayatını kaybeden yolculara ait yeni kalıntılar ve eşyaların bulunduğu bildirildi. 

Uçağın düştüğü yerde, geçen hafta Hollandalı ve Malezyalı uzmanlar tarafından başlatılan arama çalışmalarında bulunan ceset parçaları ve yolculara ait özel eşyalar ilerleyen günlerde Hollanda'ya getirilecek. 

Arama çalışmalarıyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Hollandalı heyetin başkanı Pieter Jaap Aalbersberg, olumsuz hava koşullarına rağmen başarılı sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Uçağın düştüğü bölgede yaşayan halkın bulduğu, yolculara ait kişisel eşyaların kendilerine teslim edilmesi çağrısı da yapan Aalbersberg, toplanan kalıntıların Ukrayna'nın Kharkov kentine götürüldüğünü kaydetti.

Kharkov'da yapılacak adli incelemenin ardından Hollanda'ya gönderilecek ceset kalıntıları, teşhis işlemleri için Hilversum kentindeki Van Oudheusden askeri kışlasına, uçağın parçaları ve yolcuların özel eşyaları ise Hollanda Güvenlik Araştırma Konseyine teslim edilecek.

Aalbersberg, bölgedeki arama çalışmalarının, güvenlik ve hava koşulları elverdiği ölçüde devam edeceğini ifade etti.

Ukrayna'nın Rusya sınırına yakın bölgesinde geçen sene 17 Temmuz'da düşen Malezya Havayolları'nın MH17 sefer sayılı Amsterdam-Kuala Lumpur seferi yapan uçağında bulunan 283 yolcu ve 15 mürettebattan kurtulan olmamıştı. Kazada hayatlarını kaybedenlerden 196'sı Hollanda vatandaşıydı.

Kazada hayatlarını kaybeden yolculardan şimdiye kadar sadece Hollandalı oldukları belirtilen iki kişinin kimliği tespit edilemedi.

Hollanda Güvenlik Araştırma Konseyi, kazaya ilişkin hazırladığı ön raporunda, uçağın muhtemelen dışarıdan gelen bir nesneyle düşürüldüğünü, pilotaj hatasının söz konusu olmadığını açıklamıştı. Araştırma konseyi kazaya ilişkin nihai raporunu henüz tamamlamadı. 

MALEZYA KAZASINDA YENİ KALINTILAR BULUNDU

Yorumlar

Ula ~ 9 yıl önce
haber zaten kaybolan ucakla ilgili mh17. ne ukraynasi la aksamdan kalmasiniz herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Ukrayna askerlerinin sucu oldugu belli olmustur voktan, Hollanda susuyor cunku, Ukrayna'yi suclayamiyor avrupanin siyasi baskisi aktinda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hollanda neyi bekliyor anlamıyorum. O kadar Vatandaşı öldü çıt yok. Yapanları elbette biliyorlar ama suskunlar. Çok tuhaf?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunun failleri bulunamadı.hadi diyelim ukraynalılar vurdu.ya diğer 77 e ne oldu? O olay tarihin yüz karası olarak kayıtlara geçti.o olaydan sonra hiç bir zaman uçarken kendimi güvende hissetmedim.siz uçucular ya da yolcular da bunu düşünün derim.heran içinde bulunduğunuz uçak bir anda kaybolabilir hem de bulunmamak üzere.hokus pokus .. Yazık çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000