30 Eylül 2020, Çarşamba 10:23:58

Malatya Havalimanı için ihale tarihi belli oldu

Malatya Havalimanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için gerçekleştirilecek ihale tarihi belli oldu.
  • 773 bin. Surekli ucmalari gerek.
  • Malatyanin nufusu kac ?
  • Bakin bakalim ihaleyi kim almis , 1 liralik isi 5 liraya yapip heybesini doldurmus.Bu arada haber goremedik , nerede memleketin sahibleri a-ke-pe Malatya il baskani , onu bu kareye almamislar mi ? malum biliyorsunuz onlar olmadan bir halt olmuyor memlekette
  • Millet korona derdinde bunlar rant...
  • Yid ihalesi değil sanırım. Lakin gerekli mi o tartışılır. Evet konforlu değil lakin aktarma havaalanı olmadığı için konfora gerek de yok. Bu terminal 5-6 yıl önce yenilenmişti zaten. Güzel de oldu lakin fazlası tartışılır. Kahramanmaraş’a yapıldı evet ama zorunluydu daha önceki terminali kümes gibiydi. Şu ortamda kaynakları tasarruflu kullanmamız lazım. Madalyanun öbür yüzü de askeri havaalanı olması. F-35 uçaklarının eğitim birliği binalar vs o havaalanına yapıldı. Demem o ki askeri hareketlilik artarsa sivil havaalanına ihtiyaç olabilir. O zaman da yapılan terminal binası çöpe gidecek. Zamana bırakmak da fayda var. Terminalin şu anki fiili gerçekleşme durumu 1 milyon altında artması da zor görünüyor.
  • Malatya’ya yüzlerce Cami de açmalılar , burası da çokomelli ,,
  • Kapatin gitsin
  • Her sey oy icin.iktidar oyu icin.
  • Yapın yapın yeni terminal şarrtı .gelecek secımde oy kopartırsınız. her şey oy icin.
  • Ülkemizin havacılık alanında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alması marifet değil. Dış borç,işsizlik,ithalat,döviz rekorları kırılıyor,alım gücü düştükçe düşüyor,ekonomi batak,adalet bitmiş,şiddet,suç tavan yapmış,yolsuzluk,çürümüşlük her yerde,eğitim kalitesiz,bilim,teknoloji hep dışarıdan geliyor bunların derdi hala hava,gösteriş,tribüne oynama ve beton ! Millet aç kalınca beton mu yiyecek ey bakan ?

Malatya Havalimanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için gerçekleştirilecek ihale tarihi belli oldu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2 Kasım’da yapılacak bu ihaleyle birlikte Malatya’nın havayolu trafiğinde çok daha önemli bir konum üstleneceğini belirten AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni havalimanı terminal binasının kapasitesinin de 2,5 milyon yolcu olacağını söyledi.

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası ihalesiyle ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2003 yılında 26 olan havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik. İç hatlarda 2 merkezden 26 noktaya yapılan uçuş hizmetimizi, 7 merkezden 56 noktaya ulaştırdık. 50 ülkede 60 noktaya yapılan dış hat uçuşlarımızı, 127 ülkede 329 noktaya ulaştırdık. 2003 yılında iç ve dış hatlar toplamında 34 milyon olan yolcu trafiğimiz, 2019'da 209 milyona ulaştı. Bu yatırımlar ile sektör ciromuz 2,2 milyar dolardan 27,2 milyar dolara yükseldi ve ülkemiz havacılık alanında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerini aldı" dedi.

Malatya Havalimanı için ihale tarihi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Nufus ~ 4 yıl önce
773 bin. Surekli ucmalari gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nufus ? ~ 4 yıl önce
Malatyanin nufusu kac ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 4 yıl önce
Bakin bakalim ihaleyi kim almis , 1 liralik isi 5 liraya yapip heybesini doldurmus.Bu arada haber goremedik , nerede memleketin sahibleri a-ke-pe Malatya il baskani , onu bu kareye almamislar mi ? malum biliyorsunuz onlar olmadan bir halt olmuyor memlekette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oy zamanı bunları hatırlayacağız ~ 4 yıl önce
Millet korona derdinde bunlar rant...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazım ~ 4 yıl önce
Yid ihalesi değil sanırım. Lakin gerekli mi o tartışılır. Evet konforlu değil lakin aktarma havaalanı olmadığı için konfora gerek de yok. Bu terminal 5-6 yıl önce yenilenmişti zaten. Güzel de oldu lakin fazlası tartışılır. Kahramanmaraş’a yapıldı evet ama zorunluydu daha önceki terminali kümes gibiydi. Şu ortamda kaynakları tasarruflu kullanmamız lazım. Madalyanun öbür yüzü de askeri havaalanı olması. F-35 uçaklarının eğitim birliği binalar vs o havaalanına yapıldı. Demem o ki askeri hareketlilik artarsa sivil havaalanına ihtiyaç olabilir. O zaman da yapılan terminal binası çöpe gidecek. Zamana bırakmak da fayda var. Terminalin şu anki fiili gerçekleşme durumu 1 milyon altında artması da zor görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cami de şart ~ 4 yıl önce
Malatya’ya yüzlerce Cami de açmalılar , burası da çokomelli ,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti Kemalist cengo ~ 4 yıl önce
Kapatin gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Her sey oy icin.iktidar oyu icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Yapın yapın yeni terminal şarrtı .gelecek secımde oy kopartırsınız. her şey oy icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beton ! ~ 4 yıl önce
Ülkemizin havacılık alanında dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alması marifet değil. Dış borç,işsizlik,ithalat,döviz rekorları kırılıyor,alım gücü düştükçe düşüyor,ekonomi batak,adalet bitmiş,şiddet,suç tavan yapmış,yolsuzluk,çürümüşlük her yerde,eğitim kalitesiz,bilim,teknoloji hep dışarıdan geliyor bunların derdi hala hava,gösteriş,tribüne oynama ve beton ! Millet aç kalınca beton mu yiyecek ey bakan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000