04 Şubat 2011, Cuma 12:50:43

'MAL VARLIĞINA EL KONMASIN' DİYE EŞİNDEN BOŞANDI

Turkuaz Havayolları sahibi Niyazi Aydoğan, 13 milyon lira borçlu olduğu bankadan kurtulmak için jet hızıyla boşandı. Tüm servetini de eski karısının üzerine geçirdi.
  • ALLAH Razı Olsun Hido Anamızı Ağlattın Yaaa
  • aydoğanlardan daha neler çıkacak hep birlikte görücez
  • ben kayserili olarak bu rezilliğin temizlenmesi için hemşerimiz sayın cumhurbaşkanımızı göreve çağırıyorum
  • BU OLAYDA İKTİDAR PARTİSİNİN SUÇU OLDUĞUNA İNANMIYORUM BU LEKENİN TEMİZLENMESİ İÇİN İKTİDARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM.
  • Bir Hatırlatmadaha sadece hakkınızı havacılık yasasını iyi bilen Avukatlarda aramayın iş mahkemesine başvurduğunuz taktirde daha ilk duruşmada sivil havacılıktaki teminatın mahkeme sonuçlanana dek alacagınızı idda ettiğiniz para kadar bozdurulmamasına karar veriliyor ve bu iş mahkemesinde sadece alacagımız 2 aylık maaşlar değil 15 günlük ihbar süresinden tutunda senelik izin paranızı ve mahkeme masraflarını hatta maddi ve manevi zararlarınız içinde para talep edebiliyorrsunuz.
  • Ne demişler : Çok laftan yalan, çok maldan haram eksik olmaz Saygılar
  • Nediyelim hilenin her yolu mevcut artık.Allaha havale ettik sizi paranızla rezil olun inşallah.Kanunlar bunun hileli boşanma olduğunu bilsede çözüm yok napalım.Boşanana geçmiş olsun ayrılan çiftlere geri kalan hayatlarında mutlu yaşam dileriz belki aradıklarını başka hayatlarda bulurlar.
  • ''PİLOT'' ADI İLE YAZAN KARABULAK OLMASIN :) AMA OLSUN KENDİ, KENDİNİ ÖVMESİ ÇOK DA KÖTÜ BİŞEY DEĞİL, DİMİ. AMA BİZ YEMİŞ GİBİ YAPALIM GENEDE :) :) :) HAHAHAHAHAHAHA
  • demıssınkı yarın bır gun havayolu sırketı daha kurarlar. kursalar bıle acaba ucak ekıp bulurlarmı karabulak ve aydogan soy ısımlerını gorduklerınde. ayrıca bu aılenın nasıl bu hale geldıgı anlasıldı. calmıslar cırpmıslar.haklının hakkını almıslar zengın olmuslar. bu haberler sadece bu tarz sayfalarda manset oldugu ıcın pek onemsemıyorlar. atv de show haberde kanal d de flas haber olarak verseler acaba ne olur. kamuyunda nasıl bır tepkı olusur. cıkıp neler derler acaba cok merak edıyorum. ama yakında oda olacak goreceksınız.
  • Vıcdansızlık yapmayın Ahmet Karabulak olmazsaydı Turkuaz ilk yılında batıyordu, Ahmet Karabulak ucakları en iyi sekilde sattı ve ucurdu gerisi Aydogana kalmıs, sizler önce onun kadar is yapın sonra yorum yazarsanız daha iyi olur. Isi bilende bilmeyende konusuyor bu sitede anlamıs degilim. ZAMANLA HERSEY ANLASILIR VE KENDISINI DAHA YAKINDAN TANIYCAKSINIZ
Dolandırıcıların marifetleri, dudak uçuklatıyor. Kimileri serveti için yıllardır aynı yastığa baş koydukları eşlerini bile boşuyor. İşte bu hikayeye uygun davrananlardan! biri de Turkuaz Havayolları A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Aydoğan... Rötarlı uçuşlarıyla gündeme gelen Turkuaz Havayolları A.Ş., geçen yıl Asya Katılım Bankası'ndan tam 25 milyon liralık kredi aldı.

KREDİYİ ÖDEMEDİ
İki uçağı Türk sicilinden düşürülen Turkuaz Havayolları, kredilerini ödeyemedi. Bunun üzerine banka, havayolu şirketinin hesaplarını kanuni takibe aldı. Alacaklı banka, ödenmeyen 13 milyon 542 bin TL için Niyazi Aydoğan'ın üzerine kayıtlı olan, 42 değerli taşınmazın peşine düştü. Ancak Aydoğan, bankadan daha hızlı çıktı ve soluğu mahkemede aldı.

KARISINI BOŞADI
Bakırköy'de oturan Niyazi Aydoğan, eşi Rengin Aydoğan'dan Beykoz Adliyesi'nde jet hızıyla boşandı. Bankanın peşine düştüğü tüm taşınmazları da eski karısının üzerine geçirdi. Bir anda eli boş kalan banka da çareyi Rengin Dillioğlu'na devredilen 42 taşınmazın üçüncü kişilere satılmaması için ihtiyati tedbir davası açmakta buldu.

(Takvim)
'MAL VARLIĞINA EL KONMASIN' DİYE EŞİNDEN BOŞANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH Razı Olsun Hido Anamızı Ağlattın Yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aydoğanlardan daha neler çıkacak hep birlikte görücez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben kayserili olarak bu rezilliğin temizlenmesi için hemşerimiz sayın cumhurbaşkanımızı göreve çağırıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU OLAYDA İKTİDAR PARTİSİNİN SUÇU OLDUĞUNA İNANMIYORUM BU LEKENİN TEMİZLENMESİ İÇİN İKTİDARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir Hatırlatmadaha sadece hakkınızı havacılık yasasını iyi bilen Avukatlarda aramayın iş mahkemesine başvurduğunuz taktirde daha ilk duruşmada sivil havacılıktaki teminatın mahkeme sonuçlanana dek alacagınızı idda ettiğiniz para kadar bozdurulmamasına karar veriliyor ve bu iş mahkemesinde sadece alacagımız 2 aylık maaşlar değil 15 günlük ihbar süresinden tutunda senelik izin paranızı ve mahkeme masraflarını hatta maddi ve manevi zararlarınız içinde para talep edebiliyorrsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne demişler : Çok laftan yalan, çok maldan haram eksik olmaz Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nediyelim hilenin her yolu mevcut artık.Allaha havale ettik sizi paranızla rezil olun inşallah.Kanunlar bunun hileli boşanma olduğunu bilsede çözüm yok napalım.Boşanana geçmiş olsun ayrılan çiftlere geri kalan hayatlarında mutlu yaşam dileriz belki aradıklarını başka hayatlarda bulurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
''PİLOT'' ADI İLE YAZAN KARABULAK OLMASIN :) AMA OLSUN KENDİ, KENDİNİ ÖVMESİ ÇOK DA KÖTÜ BİŞEY DEĞİL, DİMİ. AMA BİZ YEMİŞ GİBİ YAPALIM GENEDE :) :) :) HAHAHAHAHAHAHA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demıssınkı yarın bır gun havayolu sırketı daha kurarlar. kursalar bıle acaba ucak ekıp bulurlarmı karabulak ve aydogan soy ısımlerını gorduklerınde. ayrıca bu aılenın nasıl bu hale geldıgı anlasıldı. calmıslar cırpmıslar.haklının hakkını almıslar zengın olmuslar. bu haberler sadece bu tarz sayfalarda manset oldugu ıcın pek onemsemıyorlar. atv de show haberde kanal d de flas haber olarak verseler acaba ne olur. kamuyunda nasıl bır tepkı olusur. cıkıp neler derler acaba cok merak edıyorum. ama yakında oda olacak goreceksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vıcdansızlık yapmayın Ahmet Karabulak olmazsaydı Turkuaz ilk yılında batıyordu, Ahmet Karabulak ucakları en iyi sekilde sattı ve ucurdu gerisi Aydogana kalmıs, sizler önce onun kadar is yapın sonra yorum yazarsanız daha iyi olur. Isi bilende bilmeyende konusuyor bu sitede anlamıs degilim. ZAMANLA HERSEY ANLASILIR VE KENDISINI DAHA YAKINDAN TANIYCAKSINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000