26 Şubat 2020, Çarşamba 08:44:00

Mahan Air Tahran-İstanbul uçuşlarını sürdürüyor

İran'daki Corona virüsü vakaları yüzünden bölgedeki Türk vatandaşları ülkeyi terk etmeye başlarken, Mahan Air de ülkesine dönmek isteyen İranlıları taşımak üzere Tahran-İstanbul seferlerine devam ediyor.
  • Ulkende sanki az rezillik var,corona virusuda girsinde tam olsun,zorla belamizi arioz.
  • yahu arkadaş nasıl İran'dan TC vatandaşları tahliye edildi ise buradaki turist bi dolu iranlıyı vatandaş mı yapıcaz? elbet dönecekler ülkelerine. neyin kafasını yaşıyorsunuz hiç mi aklınız çalışmıyor
  • illa bu vürüs bu ülkeye girecek!!
  • Asıl risk sınırdan kaçak geçenler olacak. Bir de Suriye’deki kamplar salgın riskini arttıracak. Bu işten kaçış yok gibi.
  • Dostlar alışverişte görsün ;) sırf laf başka numaranız yok !!! illa hasta edecekseniz bu milleti kafaya koymuşsunuz MAHAN a yasak koymak çok zor ya zaten (!) AVM ler zaten iranlıdan geçilmiyor azdır az daha çok gönderin !!!
  • Hakikaten dingo'nun ahırı olduk. Hem yasakladık diyorlar hem de uçak geliyor. Virüs çok ciddi bir sorun ve tedavisi yok. Buraya gelirse her yönden daha da kötüye gideriz. Bakkal bile yönetemeyecekler devlet kurumlarını yönetiyor maalesef!
  • Durdursana.
  • sokmayın arkadaş. ülkeye girmesine engel olun. çok mu zor ?
  • iran dan gelen uçaklar devam etmemeli ama aktarmalı gelen çin vatandaşları da takip edilmeli
  • Neden?

İran'daki Corona virüsü vakaları yüzünden bölgedeki Türk vatandaşları ülkeyi terk etmeye başladı. Öğlen saatlerinde İstanbul'a doğru yola çıkan THY uçağı Ankara'ya zorunlu olarak inmişti. Sağlık Bakanı Koca'nın, İran'dan Türk vatandaşları dışında yolcu gelemeyeceğini belirtmesinden sonra, saat 17:10'da Tahran'daki İmam Humeyni Havalimanı'ndan kalkan Mahan Air'e ait başka bir uçak saat 20:04'te İstanbul'a iniş yaptı.

İran’da ölümlere neden olan Corona virüsünün ülkemize girmesinden endişe edilirken dün yaşanan bir gelişme dikkatleri hava taşımacılığına çevirdi.

Tahran’dan havalanan ancak içinde salgının İran’da başladığı Kum kentinden gelenlerin de olduğu anlaşılan Türk vatandaşlarını taşıyan uçak, Ankara’ya zorunlu iniş yapmıştı. Uçaktakilerin karantinaya alındığını belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, henüz bir virüs vakasına rastlanılmadığını vurgulamıştı.

Bakan Koca ayrıca İran’dan Türkiye’ye yalnızca Türk vatandaşlarının gelebileceğini belirterek havada olan uçaklarda yolcu bulunmadığını açıklamıştı.

TAHRAN’DAN HAVALANDI İSTANBUL’A İNDİ

Açıklamadan birkaç saat sonra İran’a ait Mahan Air'ın IRM114 sefer numaralı tarifeli uçağı Tahran’dan İstanbul’a geldi.

Havadaki uçaklarda yolcu bulunmadığını açıklayan Bakan Koca, uçak mürettebatı hakkında detay vermemişti.

Uçak indikten sonra uçaktan çıkan mürettebatın durumuyla ilgili yetkililerce yapılmış bir açıklama da bulunmuyor.

Mahan Air Tahran-İstanbul uçuşlarını sürdürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Haranli ~ 4 yıl önce
Ulkende sanki az rezillik var,corona virusuda girsinde tam olsun,zorla belamizi arioz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıl fikir ~ 4 yıl önce
yahu arkadaş nasıl İran'dan TC vatandaşları tahliye edildi ise buradaki turist bi dolu iranlıyı vatandaş mı yapıcaz? elbet dönecekler ülkelerine. neyin kafasını yaşıyorsunuz hiç mi aklınız çalışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 4 yıl önce
illa bu vürüs bu ülkeye girecek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İran ve Koronavirüs ~ 4 yıl önce
Asıl risk sınırdan kaçak geçenler olacak. Bir de Suriye’deki kamplar salgın riskini arttıracak. Bu işten kaçış yok gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 4 yıl önce
Dostlar alışverişte görsün ;) sırf laf başka numaranız yok !!! illa hasta edecekseniz bu milleti kafaya koymuşsunuz MAHAN a yasak koymak çok zor ya zaten (!) AVM ler zaten iranlıdan geçilmiyor azdır az daha çok gönderin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo'nun ahırı ~ 4 yıl önce
Hakikaten dingo'nun ahırı olduk. Hem yasakladık diyorlar hem de uçak geliyor. Virüs çok ciddi bir sorun ve tedavisi yok. Buraya gelirse her yönden daha da kötüye gideriz. Bakkal bile yönetemeyecekler devlet kurumlarını yönetiyor maalesef!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya arkadaş ~ 4 yıl önce
Durdursana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihmal var. ~ 4 yıl önce
sokmayın arkadaş. ülkeye girmesine engel olun. çok mu zor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işin şakası yok ~ 4 yıl önce
iran dan gelen uçaklar devam etmemeli ama aktarmalı gelen çin vatandaşları da takip edilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 4 yıl önce
Neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 4 yıl önce
Sebep Thy Karı düşmesin.. :(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000