17 Aralık 2008, Çarşamba 08:11:23

"Madem param var, alışverişe de helikopterle gideyim"

Romanya'nın Bacau kentinde yaşanan olayda bir helikopter yöredeki hipermarkete alışveriş için gelen halkın şaşkın bakışları arasında mağazanın otoparkına indi ve hiçbir şey olmamış gibi 1 saat sonra havalanıp gitti.
  • Sene sanırım 91 ya da 92, Bilkentin otoparkına hiçbir önlem alınmadan o helikopter indiğinde ben ordaydım. O zamanlar helikopter inecek kadar boş bir park alanı vardı, şimdi tepeleme araba heryer.
  • Bilkent Üniversitesi'nin ilk kurulduğu yıllarda bir öğrenci üniversite bahçesine babasına ait helikopterle inince okul yönetiminin daha sonra kayıt sözleşme formuna "Okula helikopterle gelmeyeceğim" diye bir madde eklediğine dair şehir efsanesi vardı.

Bölgenin en büyük alışveriş merkezi Real'in güvenlik ve koruma adına hiçbir yaptırımın olmadığı otoparktaki boş alana inen helikopterden 2 kişi çıkarak, markete daldı ve 1 saat sonra araca binip uçtu.
Görgü tanıklarından Georgeta Stoica, "Dışarısı rüzgarlıydı. Helikopter rahatlıkla elektrik direklerine veya yüksek gerilim hattına çarpıp parçalanabilir, bir facia yaşanabilirdi" dedi.

Bacau Havaalanı Müdürü Radu Bondar ise olayı, şayet pilotun gerekli izni varsa değil helikopter, uçak bile inebilirdi şeklinde geçiştirdi. Markette çalışan Adrian Enescu adlı bir görevli ise "Burada çalıştığım süre zarfında bu üçüncü kez oluyor. Gelenlerin önemli ve zengin kimseler olduğu belli ama bana sorarsanız biraz züppece" diye konuştu.

Hadise, amatör bir kameraman tarafından kaydedilerek televizyon kanallarında da yayınlandı.

"Madem param var, alışverişe de helikopterle gideyim"

Yorumlar

Vortexhunter ~ 15 yıl önce
Sene sanırım 91 ya da 92, Bilkentin otoparkına hiçbir önlem alınmadan o helikopter indiğinde ben ordaydım. O zamanlar helikopter inecek kadar boş bir park alanı vardı, şimdi tepeleme araba heryer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BundanBaşka ~ 15 yıl önce
Bilkent Üniversitesi'nin ilk kurulduğu yıllarda bir öğrenci üniversite bahçesine babasına ait helikopterle inince okul yönetiminin daha sonra kayıt sözleşme formuna "Okula helikopterle gelmeyeceğim" diye bir madde eklediğine dair şehir efsanesi vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000