22 Temmuz 2021, Perşembe 11:09:20

Lviv Havalimanı’nda bomba ihbarı

Ukrayna’nın turistik şehirlerinden Lviv’deki havalimanında yapılan bomba ihbarı üzerine yolcular tahliye edildi. İstanbul’a giden bir yolcunun unuttuğu çantadan bilgisayar çıktı

Ukrayna’da turistlerin en çok tercih ettikleri şehirlerden biri olan Lviv kentindeki havalimanında bomba ihbarı sebebiyle sıcak dakikalar yaşandı. Lviv Polis Merkezi’nden yapılan açıklamada, Lviv Uluslararası Havalimanı’ndaki çalışanların ve yolcuların bomba ihbarı sebebiyle güvenli bir bölgeye tahliye edildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, “Güvenlik güçleri, bomba ihbarını değerlendirmek üzere havaalanında çalışmalarına başladı. Bu nedenle çalışanların ve yolcuların güvenli bölgelere tahliyesi gerçekleştiriliyor. Havaalanı binası ve çevresinde geniş çaplı bomba araması başlatıldı” ifadeleri yer aldı.

İSTANBUL'A GELEN YOLCUNUN BİLGİSAYARI ÇIKTI
Ukrayna’nın Lviv şehrindeki havalimanında İstanbul’a giden bir yolcunun unuttuğu çantanın bomba sanılması büyük paniğe neden oldu.

İstanbul’a uçan Asyalı bir turiste ait olduğu öğrenilen çantanın patlatılmasının ardından içinden bilgisayar çıktı. Olayın anlaşmasının üstüne havaalanında uçuşlar tekrar başladı.

Lviv Havalimanı’nda bomba ihbarı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000