15 Ağustos 2017, Salı 16:27:51

Lufthansa'dan Air Berlin açıklaması

Air Berlin'in iflas başvurusu üzerine Lufthansa kanadından konuya ilişkin flaş bir açıklama yapıldı.
  • İş yapamıyorsa batar. Lufthansa yani Alman devleti neyi alıyorsa alsın,eski günlerine dönemez oda.
  • Tüm ucaklari öncelikli A330 lari alip eurowingse katacaklardir. Ucus ekipleri ile birlikte tabiki. Birde airberlinin Slotslarini alacaklar.
  • Ryanair burda bir oyun var demiş. Açıklamada AirBerlin'in bugün iflas bildirmesinden hemen sonra Lufthansanın AirBerlinin hisselerine talip olması önceden hazırlanmış bir oyun kumpas demiş. Ryanair AB'nin bu birleşmeye izin vermemesi için gerekli girişimlerde bulunacakmış. Kaynak Alman Die Welt gazetesi
  • Air Berlin BATSIN!!!!!
  • Sıra geldi Pegasus'a.Lufthansa'ya PegasusTeknik'i satacaklar.Gezdirip duruyorlar apronda adamları,çalışanlarını hiçe sayarak.
  • Demistim yakinda iflas bayragini cekecegini.

Büyük hissedar Etihad Airways desteğini çekti, Alman Havayolu şirketi Air Berlin iflas başvurusunda bulundu. Bu gelişme sonrası Lufthansa kandından konuyla alakalı olarak bir açıklama geldi.

İşte Lufthansa tarafından yapılan o açıklama:

"airberlin, yeniden yapılandırılmasına devam edebilmek için, bugün Berlin-Charlottenburg yerel mahkemesinde kendi kendini idare etme hususunda geçici iflas başvurusunda bulundu. Lufthansa, havayolunun yeniden yapılanma çabalarını Alman Hükümeti ile birlikte desteklemektedir.

Aynı zamanda, airberlin’in Eurowings ve Austrian Airlines’tan wet-lease sözleşmesi ile aldığı tüm uçakların eskisi gibi çalışmaya devam etmesi sağlanacaktır.

Lufthansa, airberlin Group’un bazı bölümlerinin devralınması için airberlin ile görüşmeler yapmakta ve ek personel alabilme olasılığını araştırmaktadır. Lufthansa, bu görüşmeleri başarıyla sonuçlandırmayı amaçlamaktadır."

Lufthansa'dan Air Berlin açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

UK ~ 7 yıl önce
İş yapamıyorsa batar. Lufthansa yani Alman devleti neyi alıyorsa alsın,eski günlerine dönemez oda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 7 yıl önce
Tüm ucaklari öncelikli A330 lari alip eurowingse katacaklardir. Ucus ekipleri ile birlikte tabiki. Birde airberlinin Slotslarini alacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurt ~ 7 yıl önce
Ryanair burda bir oyun var demiş. Açıklamada AirBerlin'in bugün iflas bildirmesinden hemen sonra Lufthansanın AirBerlinin hisselerine talip olması önceden hazırlanmış bir oyun kumpas demiş. Ryanair AB'nin bu birleşmeye izin vermemesi için gerekli girişimlerde bulunacakmış. Kaynak Alman Die Welt gazetesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#AlmanyaEconomyBatsın ~ 7 yıl önce
Air Berlin BATSIN!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasta ~ 7 yıl önce
almanya batinca sen kalkinicak mi birader
İçerden ~ 7 yıl önce
Sıra geldi Pegasus'a.Lufthansa'ya PegasusTeknik'i satacaklar.Gezdirip duruyorlar apronda adamları,çalışanlarını hiçe sayarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satsinlar ~ 7 yıl önce
Satsınlar da görsünler teknik giderlerin nasıl tavan yaptığını. Eğer lufthansa alırsa, pegasus uçaklarının ground olma sayısı çok artar... personel için şartlar zaten çok kötü, daha kötü olması mümkün değil bence.
B ~ 7 yıl önce
Demistim yakinda iflas bayragini cekecegini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senmisin ~ 7 yıl önce
Niki Lauda ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000