03 Şubat 2018, Cumartesi 10:44:04

Lufthansa yeni imajıyla hangardan çıktı

Lufthansa'nın imaj değişikliği kararı sonrasında ilk mavi tonlarda boyanan uçağı hangardan çıktı.
  • allah yolunu herzaman acik etsin tuaf yorumlara sasiyorum bu yorumlari yapan insanlar hayatinda bi kere business veya first yada economy ucmus mu lufthansa havalarin mercedesi bu kadar basit ucaklari temiz bakimli ve hostessleri profesyonel ve isini seven insanlar. kar desen yapiyor ve yoluna devam ediyor unutmayinki maaslari daha yüksek ama kararlarini kendileri aliyor ankaradan degil. allah thy nin de basarisini aim eylesin. thy verdi servis den taviz vermemeli ya hic vermiyeceksin yada verdinde de sadik kalcaksin.heps sasirdi eco da neden kagit menu veriler yemek icin israf dan baska bisey degil vaz gecildi tebrikler ama hic baslanilmiyacakti.herkese basarilar dilerim
  • Çok basit duruyor,bir ucuz şirket logosu gibi 10 üzeri 1 veriyorum
  • insallah yere cakilir
  • Darısı, büyük bir zevksizlik örneği olan anadolujet'in başına. Uçakların eskiliği ve derleme/toplama olmasından ve kabin konfigürasyonundaki farklılık ve toptancı beğenisinden geçtik, anadolujet maalesef boyama/livery ve logosuyla da tam bir çakma şirket görünümünde. Bu kadar özensizliği ve ucuzluğu ulusal bayrak taşıyıcımız THY nasıl içine sindirebiliyor, merak ediyorum doğrusu..!
  • Thy yapsa kimse begenmezdi, ama alman gavuru yapinca herkez begenmis…
  • Alman zevksizliği.
  • Güzel ve sade. Gri belly´ye son vermisler.
  • Alman abi boru değil.bizde halen paint damage paint damage paint damage.
  • Bi A380 değil ama olsun. Yakışıklı olmuş kerata
  • Airbus falan tanımam 747 nin üzeri e daha güzelini kabul etmiyorum.Her renge her yere yakışıyor

Lufthansa'nın imaj değişikliği kararı sonrasında ilk mavi tonlarda boyanan uçağı hangardan çıktı. 

Almanların bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa 1988 yılından bu yana uçaklarında kullandığı boyamayı resmen değiştirdi. Turuncu renklerden mavi tonlarına dönen ilk uçak Roma'da hangardan çıktı.

Lufthansa'nın yeni renklerine boyanan ilk uçağı olan Boeing 747-8I tipi uçağı oldu. D-ABYA kuyruk tescilli uçak bu sabah karşı Fiumicino – Leonardo da Vinci Havalimanı'ndaki hangardan çıkarken görüntülendi.

Turuncu tonlarının yerini mavi renk alırken, uçakların kabin içlerinde de değişiklik yapıldığı öğrenildi. Uçak, yeni dizaynıyla ilk uçuşunu LH9877 sefer sayısıyla Roma'dan Frankfurt'a gerçekleştirdi. Lufthansa uçakları 1988 yılından bu yana aynı tasarımla uçuyordu. Şirket tam 30 yıl sonra yeni bir imajla uçaklarını uçurma kararı aldı.

İŞTE O UÇAĞIN ÖNCESİ VE SONRASI





Lufthansa yeni imajıyla hangardan çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

didi ~ 6 yıl önce
allah yolunu herzaman acik etsin tuaf yorumlara sasiyorum bu yorumlari yapan insanlar hayatinda bi kere business veya first yada economy ucmus mu lufthansa havalarin mercedesi bu kadar basit ucaklari temiz bakimli ve hostessleri profesyonel ve isini seven insanlar. kar desen yapiyor ve yoluna devam ediyor unutmayinki maaslari daha yüksek ama kararlarini kendileri aliyor ankaradan degil. allah thy nin de basarisini aim eylesin. thy verdi servis den taviz vermemeli ya hic vermiyeceksin yada verdinde de sadik kalcaksin.heps sasirdi eco da neden kagit menu veriler yemek icin israf dan baska bisey degil vaz gecildi tebrikler ama hic baslanilmiyacakti.herkese basarilar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Çok basit duruyor,bir ucuz şirket logosu gibi 10 üzeri 1 veriyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 6 yıl önce
insallah yere cakilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet can ~ 6 yıl önce
İnşallah Allah senin belanı verir
anadolujet ~ 6 yıl önce
Darısı, büyük bir zevksizlik örneği olan anadolujet'in başına. Uçakların eskiliği ve derleme/toplama olmasından ve kabin konfigürasyonundaki farklılık ve toptancı beğenisinden geçtik, anadolujet maalesef boyama/livery ve logosuyla da tam bir çakma şirket görünümünde. Bu kadar özensizliği ve ucuzluğu ulusal bayrak taşıyıcımız THY nasıl içine sindirebiliyor, merak ediyorum doğrusu..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
Thy yapsa kimse begenmezdi, ama alman gavuru yapinca herkez begenmis…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipik ~ 6 yıl önce
Alman zevksizliği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abc ~ 6 yıl önce
Güzel ve sade. Gri belly´ye son vermisler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 6 yıl önce
Gri belly yokki zaten
Beğenmedim.. ~ 6 yıl önce
Sarı laciver lufthansanın en güzel logosu.. bu soğuk olmuş.. 10 üzerinden 2.. thy güzel bir değişim yaptı logo tarzında :)
Süper oolmuş ~ 6 yıl önce
Alman abi boru değil.bizde halen paint damage paint damage paint damage.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brownie ~ 6 yıl önce
Bi A380 değil ama olsun. Yakışıklı olmuş kerata

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEZARFEN ~ 6 yıl önce
Airbus falan tanımam 747 nin üzeri e daha güzelini kabul etmiyorum.Her renge her yere yakışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000