10 Mayıs 2015, Pazar 10:03:43

LUFTHANSA UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın İstanbul-Frankfurt seferini yapacak olan uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak Atatürk Havalimanı'na geri döndü.
  • Aferin MIT durmak yok böyle devam. Uyanık olacağız
  • LUFTHANSA İNDİKTEN SONRA BOMBA ARAMASI YAPILSIN DİYOR NASIL OLUR BU KADARINA PES DOGRUSU ATATURK TEN KALKIP BİR SAAT SONRA GERİ DÖNÜYOR TEKNİK ARIZAM VAR DİYOR İNDİKTEN SONRA BOMBA ARAMASI NI SEBEB GÖSTERİYOR BUNLARA BİR YAPTIRIM OLMASI LAZIM ÜZERİNDE BOMBA VARSA NEDEN GELİNCEYE KADAR GİZLENİYOR KULEYE BİLDİRİLMİYOR ....NASILYANİ İNSANIN HAYROLA DEMESİ GELİYOR BU NE YA OYUNCAK MI BU İŞLER İNSANLARIN CAN GÜVENLİĞİ EMNİYETİN NEREDE KALDI LİMAN PERSONELİ MÜNECCİMMİ ALLAH AŞKINA
  • Thy Malaga uçağı da geri donuyor
  • Eyyyy Hans efendi hepsiz mi arayip indirtecektiniz ucaklari, ay basi geldi kontorleri aldik:)

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın LH 1305 sefer sayılı İstanbul-Frankfurt seferini gerçekleştiren uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Bu sabah Atatürk Havalimanı'ndan Frankfurt'a hareket eden Lufthansa'nın D-AISU tescilli Airbus A321 tipi uçağı, Tekirdağ üzerinden geri döndü.

Bomba ihbarı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönen Lufthansa uçağı, güvenli bölgeye çekildi. Yolcular terminale alınırken, güvenlik güçleri tarafından aranmaya başlandı.

Uçağın kaptan pilotunun, kargo bölümünden gelen bir ses duyduğunu ve bunun üzerine Atatürk Havalimanı'na geri dönüş yaptığı öğrenildi.

©Airporthaber

LUFTHANSA UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aferin MIT durmak yok böyle devam. Uyanık olacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 9 yıl önce
LUFTHANSA İNDİKTEN SONRA BOMBA ARAMASI YAPILSIN DİYOR NASIL OLUR BU KADARINA PES DOGRUSU ATATURK TEN KALKIP BİR SAAT SONRA GERİ DÖNÜYOR TEKNİK ARIZAM VAR DİYOR İNDİKTEN SONRA BOMBA ARAMASI NI SEBEB GÖSTERİYOR BUNLARA BİR YAPTIRIM OLMASI LAZIM ÜZERİNDE BOMBA VARSA NEDEN GELİNCEYE KADAR GİZLENİYOR KULEYE BİLDİRİLMİYOR ....NASILYANİ İNSANIN HAYROLA DEMESİ GELİYOR BU NE YA OYUNCAK MI BU İŞLER İNSANLARIN CAN GÜVENLİĞİ EMNİYETİN NEREDE KALDI LİMAN PERSONELİ MÜNECCİMMİ ALLAH AŞKINA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy Malaga uçağı da geri donuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eyyyy Hans efendi hepsiz mi arayip indirtecektiniz ucaklari, ay basi geldi kontorleri aldik:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000