04 Ekim 2017, Çarşamba 13:15:57

Lufthansa Türkiye’nin yeni ofisini tanıttı

Dünyanın en büyük havacılık grubu Lufthansa Group’a ait Lufthansa Alman Havayolları’nın Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, Lufthansa Türkiye’nin yeni ofisini tanıtmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi.
  • Vallah türk şirketleri uyanık olması lazım duyduma göre lufthansa kardeşleri ile beraber türkiye atagına hazırlanıyor 2018 ve öyle 1-2 uçak ile degil dikkat!!
  • “Türkiye gibi zengin tarihi ve gelenekleri olan bir ülkede bu görevde bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum” demiş. Sanki bir yabancı turist konuşuyor !
  • Şirketler gelecek 10 yılda neler olacağını tahmin edebilir. Bundan dolayıda yatırımlarını ona göre yaparlar. Türkiye ve Asya ülkeleri expansion içerisinde olduğundundan, almanlar da bu pazardan payını almak ister.
  • Chicago dan Amerika ic hatlara Lufthansa yazin kac tane codesharing var United ile gorub, adam Munih den Frankfurt da gunde kac ucus yapiyor, THY nin adini yazin Chicago dan kac codesharing i var gorun, Lufthansa nin Amerikada kac destinasyona uctugunuckac tane A380 kaldirdigini doluluk oranlarina bakin sonra buraya THY yazin, kardesim milli sirketimizi astronautlarimizi seviyoruz ancak yigitin hakkini verelim
  • Bu işler çoluk çocukla olmaz, 2 seneye gider. Almanlar 1 yıllık havacılık tecrübesi ile Türkiye pazarını nasıl emanet etmişler kendisine?
  • Türkçe web site ... tebrikler uzaya çıkabildiğiniz için . Sanki isveçten nobel ile döndün alamancı nın türkü
  • Kemal Bey i hızlı başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını heyecanla bekliyoruz ! Zekası ve girişimciliği ile önü açık genç bir Yönetici SB
  • ..Almanlar bizi kıskanıyor THY Lufthansayı solladı :)
  • Türkiye uçuşlarını % 70 azaltan bir havayolu yolcu sayısını nasıl % 15 arttırmış acaba?
  • Lufthansa'da neymis benim tek tercihim Turkish Airlines

Dünyanın en büyük havacılık grubu Lufthansa Group’a ait Lufthansa Alman Havayolları’nın Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer,  Lufthansa Türkiye’nin yeni ofisini tanıtmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın mensuplarına Lufthansa Türkiye ofisini gezdiren Geçer, Lufthansa’nın yeni Türkiye Genel Müdürü olarak bu göreve gelişi ve havayolunun Türkiye’deki faaliyetleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Geçer yaptığı açıklamada, “Ekim 2016'dan bu yana Lufthansa’da bu görevde çalışıyorum. Türkiye gibi zengin tarihi ve gelenekleri olan bir ülkede bu görevde bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Türkiye'deki 60 yılı aşkın hizmet süresince Lufthansa, daima Türkiye'de bir temsilciliğe sahip oldu. Lufthansa Group havayolları tarafından atanan ülke yöneticileri havayolu ile Türk havacılık endüstrisi arasında daima daha güçlü bir bağ oluşturabildi. Ben de bu özel görevi sürdürme arzusundayım” dedi.

Geçer konuşmasına şu şekilde devam etti: “1956 yılında Lufthansa'nın Frankfurt merkezi ile İstanbul arasında tarifeli seferlere başlaması Lufthansa Group tarihinde bir dönüm noktası haline gelmiştir. Bu, dünyanın en büyük havacılık grubu ile Türkiye'nin havacılık ve turizm endüstrisi arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesini ve kalıcılığını sağlamıştır. Lufthansa Group şirketlerinin Türkiye’deki başlıca amacı, seyahat sektörüne yatırım yapmaya devam etmek ve Türkiye’yi Lufthansa’nın geniş destinasyon ağı ile birleştirmektir. Türkiye’deki seyahat ve havacılık sektörünün birçok fırsat sunduğuna inanıyor ve Lufthansa’nın ülkede yararlı bir rol oynamaya devam etmesinden gurur duyuyoruz. Hizmet şirketlerimiz, lojistik, bakım hizmetleri ve catering alanlarında önemli çözümler sunarken, Lufthansa Group havayolları ise hem iş seyahatleri, hem turizm amaçlı önemli bağlantılar ve destinasyonları yolcularımızla buluşturmaya devam ediyor. Yeni ofisimiz ile başladığımız 2017 değişim sürecinde başta yolcularımız olmak üzere kurumsal müşterilerimize ve acentalarımıza da yenilikler sunuyoruz. Önce Türkçe web site hizmetimiz başladı, uçak içi ikram servisimizi revize ettik, primeclass lounge’a geçiş yaptık ve yakında Flynet onboard internet servisimiz hizmete geçecek. Ayrıca kurumsal avantaj programımız PartnerPlusBenefit avantajlarını da genişlettik”.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer konuşmasında, Lufthansa Group havayollarının bu yıl elde ettiği başarılara da değindi. “Lufthansa, 20 Haziran 2017 tarihinde Le Bourget'te düzenlenen Paris Havacılık Fuarı’nda, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından verilen ödül ile ‘Avrupa'nın En İyi Havayolu’ seçildi. Bu yılın Business Traveller Ödülleri'nde de Lufthansa Group havayolları, İş Seyahati kategorisinde ‘Almanya ve Avrupa'nın En İyi Havayolları’ sıralamasında ilk üçte yer aldı. Swiss üst üste beşinci kez birinci sırada yer alırken, Austrian Havayolları ikinci sırada ve Lufthansa üçüncü sırada yer aldı. Ayrıca Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), Lufthansa’nın mobil self-servis uygulamasındaki başarısını ‘Fast Travel Platinum Ödülü’ ile taçlandırdı” dedi.

Bünyesinde Austrian Airlines, Swiss ve Eurowings  olmak üzere 500 civarında şirket bulunduran 120 bin çalışanlı dev havayolu şirketinin Türkiye pazarında son yıl yüzde 15 büyüdüğünün altını çizen Geçer, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Dalaman başta olmak üzere 10 noktaya sefer gerçekleştirildiğini söyledi.
Türk Hava Yolları’nın yüzde 70’ine sahip olduğu pazarda kendisine yer edinmeye çalışan Lufthansa’nın, Türkiye pazarında henüz istediği düzeyde olmadığını kaydeden Geçer, firs class ve Premium economi gibi sınıflarla 650 uçağın tamamında aynı koltuk konfigürasyonu kullanarak  havayolu şirketleriyle rekabette öne çıkmayı planladıklarını kaydetti.

Geçer, üçüncü havalimanı için henüz kendilerine yer tahsisi yapılmadığını ve Star Alliance ile birlikte business lounge istediklerini ancak bunun da şu ana kadar netlik kazanmadığını vurguladı.

Lufthansa Türkiye’nin yeni ofisini tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Türkiye ~ 6 yıl önce
Vallah türk şirketleri uyanık olması lazım duyduma göre lufthansa kardeşleri ile beraber türkiye atagına hazırlanıyor 2018 ve öyle 1-2 uçak ile degil dikkat!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahaha ~ 6 yıl önce
“Türkiye gibi zengin tarihi ve gelenekleri olan bir ülkede bu görevde bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum” demiş. Sanki bir yabancı turist konuşuyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalakalık ~ 6 yıl önce
Elin Almanı bu sözlerin 10 da birini söylerken 50 senedir yere göğe sığdıramadık yalakalık yaptık.. ama bizim çocuklar yükselişe geçince tokatlamak için bahane arıyoruz.. ah ah
talisman ~ 6 yıl önce
Şirketler gelecek 10 yılda neler olacağını tahmin edebilir. Bundan dolayıda yatırımlarını ona göre yaparlar. Türkiye ve Asya ülkeleri expansion içerisinde olduğundundan, almanlar da bu pazardan payını almak ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadas ~ 6 yıl önce
Chicago dan Amerika ic hatlara Lufthansa yazin kac tane codesharing var United ile gorub, adam Munih den Frankfurt da gunde kac ucus yapiyor, THY nin adini yazin Chicago dan kac codesharing i var gorun, Lufthansa nin Amerikada kac destinasyona uctugunuckac tane A380 kaldirdigini doluluk oranlarina bakin sonra buraya THY yazin, kardesim milli sirketimizi astronautlarimizi seviyoruz ancak yigitin hakkini verelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 6 yıl önce
ha yaşa evlat.
Olmaz ~ 6 yıl önce
Bu işler çoluk çocukla olmaz, 2 seneye gider. Almanlar 1 yıllık havacılık tecrübesi ile Türkiye pazarını nasıl emanet etmişler kendisine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 6 yıl önce
Yöneticiler 3-4 senede bir değişir rotasyondan haberin yok..TK da tepe yönetim bile aksakallı amcalardan ibaret değil
2017 de ~ 6 yıl önce
Türkçe web site ... tebrikler uzaya çıkabildiğiniz için . Sanki isveçten nobel ile döndün alamancı nın türkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017 de ~ 6 yıl önce
Sen onu bırak da yabancı havayolları Ülkeden kaçarken turist gelmezken %15 artış yakalamış helal olsun "alamancıya"...
7 ~ 6 yıl önce
thy fiyatları kazık olduğu için olabilir mi gurbetçiler lufthansa tercih ediyordur...
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Kemal Bey i hızlı başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını heyecanla bekliyoruz ! Zekası ve girişimciliği ile önü açık genç bir Yönetici SB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tursucu ~ 6 yıl önce
..Almanlar bizi kıskanıyor THY Lufthansayı solladı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma sayın müdür ~ 6 yıl önce
Türkiye uçuşlarını % 70 azaltan bir havayolu yolcu sayısını nasıl % 15 arttırmış acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rakam okumak ~ 6 yıl önce
Geçer bu sene geçen seneye göre (2016 vs 2017) %15 artış var diyor, LH TR uçuşlarını 2015 de %40 azaltmıştı (SKO), uçak doluluk oranı %15 artmış olabilir (SLF), eğer öyleyse bravo!
Emekli Uçak Teknisyeni ~ 6 yıl önce
Bu şirketin adı lutfthansa dünya havacılığın da bir idol ilklerin havayolu bakım standartları benimde çalışıp emekli olduğum THY dan kat ve kat çok üstün standartlara ve uçuş emniyetine sıkı sıkıya bağlı.ha birde THY de bir türlü oluşmamış ŞİRKET kültürünü eklerseniz karşınıza LH çıkıverir.Gordugum bundan ibarettir.anlayan anlamıştır umarım..
Cello ~ 6 yıl önce
Lufthansa'da neymis benim tek tercihim Turkish Airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000