18 Kasım 2020, Çarşamba 12:40:36

Lufthansa low-cost modeline geçiyor

Almanya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa, ekonomi sınıfındaki uçak içi ücretsiz ikramlarını iptal edeceğini duyurdu.
  • THY de koltuk seçimini ücretli yapınca çok bilmiş havacılık duayenleri ahkam keser oldular. Biz yıllarca havacılıkta tasarruf denilince " American Airlines'ın her salatadan 1 adet zeytin azaltarak " nasıl kara geçtiğini örnek verirken, millet istiyor ki 45dk lık uçuşta önüne açık büfe verilsin, serpme kahvaltılar serilsin. Biraz ayak uydurun dünya düzenine.
  • THY nin kiler uçak değil aş evi gibi. Böyle saçmalık yok... Ist ank da yolcu daha yemeğine yeni başla be seated for landing :)
  • Ne halere düştünüz!

Almanya'nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Lufthansa, ekonomi sınıfındaki uçak içi ücretsiz ikramlarını iptal edeceğini duyurdu.

Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçen havacılık sektörü Covid-19 getirdiği ekonomik krizle baş etmeye çalışıyor.  Yaşanan krizle mücadele etmeye çalışan Lufthansa da bu bağlamda Avrupa uçuşları sırasında ekonomi sınıfında verdiği ücretsiz yemek servisini kaldırdı.

Halihazırda Brussels Airlines ile Eurowings'te sürdürülen politikanın tüm grup şirketlerinde uygulanacağı önümüzdeki günlerden itibaren yolcuların alacağı yiyecek ve içecekler için ücret ödemek zorunda kalacakları ifade edildi.

Yeni uygulama hakkında kısa bir açıklama yapan Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Christina Foerster, ekonomi sınıfında atıştırmalık çeşitlerinin çoğu zaman yolcularının beklentilerini karşılamadığını ve müşteri geri bildirimlerine göre geliştirilecek daha yüksek kaliteli ürünler sunulacağını söyledi.

Foerster, "Yolcularımız bu ürünleri satın almak zorunda kalacak” dedi.

©AirportHaber.com

Lufthansa low-cost modeline geçiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

IST TK ~ 3 yıl önce
THY de koltuk seçimini ücretli yapınca çok bilmiş havacılık duayenleri ahkam keser oldular. Biz yıllarca havacılıkta tasarruf denilince " American Airlines'ın her salatadan 1 adet zeytin azaltarak " nasıl kara geçtiğini örnek verirken, millet istiyor ki 45dk lık uçuşta önüne açık büfe verilsin, serpme kahvaltılar serilsin. Biraz ayak uydurun dünya düzenine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle THY nin de yapması gerek ~ 3 yıl önce
THY nin kiler uçak değil aş evi gibi. Böyle saçmalık yok... Ist ank da yolcu daha yemeğine yeni başla be seated for landing :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle yapmamali ~ 3 yıl önce
Bizde evden sandviç getirip yolcuya onu satan çıkar.Var böyle tipler
Iç hatlar ve kısa diş hatlarda kaldirilmali ~ 3 yıl önce
2 saatlik bir uçuş yemek ihtiyacı olan bir aralık değil ki welcome i havlusu menüsü yemeği içeceği çayı kahvesi... Ağa bu nedir? Ver suyu gec.
Ercan ~ 3 yıl önce
Ne halere düştünüz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansadan Hans ~ 3 yıl önce
Pardon karşim sen kumara gidicen diye çerez bira veremediğimiz için

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000