03 Haziran 2020, Çarşamba 09:47:35

Lufthansa ilk çeyrekte 2,1 milyar euro zarar etti!

Almanya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Lufthansa, ilk çeyrekte net 2,1 milyar euro zarar etti. Geçen yılın aynı döneminde 342 milyon euro zarar açıklanmıştı.
  • En azindan cikip durustce soyluyorlar,bizimkiler gibi gizli tutmuyorlar,adamlarin herseyi transparan nede olsa hur ve demokratik bir ulke.
  • Yaaa LH aşıkları,lh da zarar edermiş,işte boole plansız büyürsen sonun bu olur, Hanı hep thy ye çakıyordunuz ya,hani her şey plansizdi vs Hade bakalim lh i düştüğü bu durumdan kim kurtaracak
  • Ilk cehrek alimlar yatirimlar nedeniyle Avrupa zonunda hek sirketlere zarar yazar hayatim, 3 ve 4. Ceyrek kar yazar
  • Ortalama aynı büyüklükte olan vede LH dan daha fazla personele sahip olan TK da zarar farklımı sizce, Ama biri 9 mılyar euro yardım alıyor diğeri buz gibi soğuk su, Sizce nekadar sürer bu sesızlik.
  • Anadolujet Uçuşları neden personel fazlası olmasına rağmen taşerona veriliyor? Bizim kendi personellerimize 3 gün evde otur de, sonra da git taşerona iş ver. Böyle saçmalık olmaz. Acilen bütün Anadolujet uçuşları Sunexpress'den alınıp THY personeline verilmeli. Ayrıca adamlara kaptanından tekniğine, hostesinden memuruna kadar her ay euro ile ödeme yapıyorsun, Her ay zarar, her ay eksi bakiye. Ki maaşlarda neredeyse TK personelinin en az 2 katı. Bi teknisyene 3000 euro, F/O'ya 4500 euro, Kaptana 9000 euro, Hostese 3500 euro verirsen dibi görürsün tabiki. (Her yıl 2'şer 3'er verilen bonus adı altındaki ikramiyeleri saymıyorum bile) İşlerin bütün dünyada en az 3 yıl eskisine dönmesi zor iken, elimizdeki uçuşları acilen geri almalıyız. Kimsenin THY' den çıkmasına gerek kalmaz.
  • içimin yağları eridi.Thy ile kar üstüne kar yapıcaz.
Almanya'nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Lufthansa, ilk çeyrekte net 2,1 milyar euro zarar etti. Geçen yılın aynı döneminde 342 milyon euro zarar açıklanmıştı.

İlk çeyrekte Lufthansa'nın satışları 6,4 milyar euro olurken, faiz ve vergi öncesi düzeltilmiş zarar ise 1,2 milyar euro oldu.

Lufthansa yaptığı açıklamada, 2020 yılı için detaylı bir görünüm ortaya koymanın hala imkansız olduğunu, kapasite kullanımının orijinal planların yüzde 40'ı seviyesine ancak Eylül ayında ulaşabileceğini öngördüklerini de bildirdi.

Şirket, 2021'de 300 uçağın, 2022'de ise 200 uçağın yerde kalacağını öngörüyor.

Lufthansa ilk çeyrekte 2,1 milyar euro zarar etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Haranli ~ 4 yıl önce
En azindan cikip durustce soyluyorlar,bizimkiler gibi gizli tutmuyorlar,adamlarin herseyi transparan nede olsa hur ve demokratik bir ulke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarik ~ 4 yıl önce
Yaaa LH aşıkları,lh da zarar edermiş,işte boole plansız büyürsen sonun bu olur, Hanı hep thy ye çakıyordunuz ya,hani her şey plansizdi vs Hade bakalim lh i düştüğü bu durumdan kim kurtaracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoh ho ~ 4 yıl önce
Ilk cehrek alimlar yatirimlar nedeniyle Avrupa zonunda hek sirketlere zarar yazar hayatim, 3 ve 4. Ceyrek kar yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 4 yıl önce
Ortalama aynı büyüklükte olan vede LH dan daha fazla personele sahip olan TK da zarar farklımı sizce, Ama biri 9 mılyar euro yardım alıyor diğeri buz gibi soğuk su, Sizce nekadar sürer bu sesızlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet Ucusları ~ 4 yıl önce
Anadolujet Uçuşları neden personel fazlası olmasına rağmen taşerona veriliyor? Bizim kendi personellerimize 3 gün evde otur de, sonra da git taşerona iş ver. Böyle saçmalık olmaz. Acilen bütün Anadolujet uçuşları Sunexpress'den alınıp THY personeline verilmeli. Ayrıca adamlara kaptanından tekniğine, hostesinden memuruna kadar her ay euro ile ödeme yapıyorsun, Her ay zarar, her ay eksi bakiye. Ki maaşlarda neredeyse TK personelinin en az 2 katı. Bi teknisyene 3000 euro, F/O'ya 4500 euro, Kaptana 9000 euro, Hostese 3500 euro verirsen dibi görürsün tabiki. (Her yıl 2'şer 3'er verilen bonus adı altındaki ikramiyeleri saymıyorum bile) İşlerin bütün dünyada en az 3 yıl eskisine dönmesi zor iken, elimizdeki uçuşları acilen geri almalıyız. Kimsenin THY' den çıkmasına gerek kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin bedava ~ 4 yıl önce
Cahil cahil konuşma, cabin, cockpit maaşlarını SunExpress veriyor, TK bütçesinden çıkmıyor ki bu maliyetler, saçma sapan bi yorum olmuş TK kendisi ağzıyla kuş tutsa SunExpress'in operasyon maliyetinin yanına yaklaşamaz, asıl bu uçuşlar TK'ya geri giderse batar AnadoluJet!
verengül ~ 4 yıl önce
içimin yağları eridi.Thy ile kar üstüne kar yapıcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000