18 Temmuz 2014, Cuma 13:35:17

LÜBNAN'DA TÜRK YOLCU KRİZİ

Lübnan’da kriz… Dün gece saatlerinde Türk Hava Yolları’ya Lübnan’a gelen bir uçakta 20 kadar yolcu Lübnan devleti tarafından alıkonuldu.
  • Yav biz bölgede süper gücuz..:) haberleri yok galiba bunların :)))))hadlerini bildirelim hemen :)))))))))
  • eeee hani herkes turkiyeden korkuyordu ? hani guclenmistik ? hani sozumuz dinleniyordu? nerede ? hani ? demek ki neymis hepsi fisssssmis !!!
  • ARKADAŞIM ZOR MU BUNU ANLAMAK... ARARSIN TK YI SOYLERLER SANA. O UCAKTA BU İSİMLER VARMIYDI DIYE... BOYLELİKLE ANLARSIN O ADAMLAR ORDAMI DEGIL MI....Cevaba bak.... yetkililer dogrulamıyormus.... gercekten de Allah kimseyi bizim dış temsilciliklerimize muhtac etmesin. Ak partinin düzeltemediği tek yerdir oralar.. Hala eski düzen... Herşeyi de Davutoğlu çözemez ki ........... Biraz insaf.....
  • Ne demek yetkililer dogrulamiyor, git havalimanına oradan ara Lübnan disislerini, burada odada bekliyorlar de, resimleri bize kadar ulaşıyor, büyükelçilik ne yapıyor orada, çalışın, maaşını hakedin!!!
  • lübnannn sen biz çıldırtacan mııı test mi ediorsunnnnn:) kudraetimizi biliyon mu sennnnnnnnnnnnnn:)
  • Konsolosluklar, elcilikler zaten kimseyi takmıyor, oraya tatil için gidiyor hepsi
  • İçlerinde akp li olan olsaydı, tüm yetkililer hemen devreye girerdi
  • Hamaseti bırakın da şu israile tepkiliyseniz buraya olan uçuşları THY durdursun. Ama hep sözde BB ticarete devam, THY buraya uçmaya devam, AKP liler israili OECD üye yapar; sonra biz müslümanız. Erbakan hocanın dediği gibi bunlar Bizans torunu. Bunlardan olsa olsa indiregandi olur başka birşey de olmaz.
  • ortadogu ya bir bulaştık ya, işimiz var artık..
  • Lübnana yapılan seferler iptal edilmeli!!

Lübnan’da kriz… Dün gece saatlerinde Türk Hava Yolları’ya Lübnan’a gelen bir uçakta 20 kadar yolcu Lübnan devleti tarafından alıkonuldu.

Yolcuların 16’sı şu an indikleri havalimanının dış hatlar terminalinde polis odasında tutuluyor. 20 kişiden 4 Türk ise bir süre önce serbest bırakıldı. Yolcular saatlerdir yemek dahi yemedi. Endişeyle bekleyen insanlara neden alıkonulduklarıyla ilgili olarak bir açıklama yapılmadı.

Havalimanında bekletilen yolculardan işadamı Yaşar Öz konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Bizi 12 saattir burada tutuyorlar. Kocası Lübnan’da bulunan bir Türk vatandaşını Türkiye’ye geri gönderdiler.

Burada çok zor durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştu. Öz Lübnan’a sık ziyaret ettiklerini söylerken daha önce kendilerine böyle bir uygulama yapılmadığını belirtti. Türk Konsolosluğu Yaşar Öz ile kısa bir süre önce temasa geçti. Konsolosluk yetkilileri Yaşar Öz'e, "Sizin burada olduğunuzu Lübnanlı yetkililer doğrulamıyor" dedi.







LÜBNAN'DA TÜRK YOLCU KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yav biz bölgede süper gücuz..:) haberleri yok galiba bunların :)))))hadlerini bildirelim hemen :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fissss ! ~ 10 yıl önce
eeee hani herkes turkiyeden korkuyordu ? hani guclenmistik ? hani sozumuz dinleniyordu? nerede ? hani ? demek ki neymis hepsi fisssssmis !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat dikkat.... ~ 10 yıl önce
ARKADAŞIM ZOR MU BUNU ANLAMAK... ARARSIN TK YI SOYLERLER SANA. O UCAKTA BU İSİMLER VARMIYDI DIYE... BOYLELİKLE ANLARSIN O ADAMLAR ORDAMI DEGIL MI....Cevaba bak.... yetkililer dogrulamıyormus.... gercekten de Allah kimseyi bizim dış temsilciliklerimize muhtac etmesin. Ak partinin düzeltemediği tek yerdir oralar.. Hala eski düzen... Herşeyi de Davutoğlu çözemez ki ........... Biraz insaf.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
tk veya baska bir sirket kanunen hicbir yolcusunun ismini veya bilgilerini kimseyle ozellikle de telefonla paylasamaz ! bunun icin resmi mercilerden izin alinmasi gerekir. once bilgili ol sonra fikrini soyle!
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne demek yetkililer dogrulamiyor, git havalimanına oradan ara Lübnan disislerini, burada odada bekliyorlar de, resimleri bize kadar ulaşıyor, büyükelçilik ne yapıyor orada, çalışın, maaşını hakedin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lübnannnn ~ 10 yıl önce
lübnannn sen biz çıldırtacan mııı test mi ediorsunnnnn:) kudraetimizi biliyon mu sennnnnnnnnnnnnn:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Turkiye disi olmayan bir canavar. Kuzey Irak'daki 50 kadar esiri unutmayin.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Konsolosluklar, elcilikler zaten kimseyi takmıyor, oraya tatil için gidiyor hepsi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İçlerinde akp li olan olsaydı, tüm yetkililer hemen devreye girerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail uçuşları ~ 10 yıl önce
Hamaseti bırakın da şu israile tepkiliyseniz buraya olan uçuşları THY durdursun. Ama hep sözde BB ticarete devam, THY buraya uçmaya devam, AKP liler israili OECD üye yapar; sonra biz müslümanız. Erbakan hocanın dediği gibi bunlar Bizans torunu. Bunlardan olsa olsa indiregandi olur başka birşey de olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korle yatan... ~ 10 yıl önce
ortadogu ya bir bulaştık ya, işimiz var artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lübnana yapılan seferler iptal edilmeli!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000