23 Mayıs 2011, Pazartesi 11:55:53

LSG YAZA 'MERHABA' DEDİ...

Yerli ve yabancı havayolu şirketlerine ikram hizmeti sunan uluslararası LSG Sky Chefs ikram şirketi 14 Mayıs 2011 tarihinde, iş ortakları ile Antalya Lara Beach Zuga’da düzenlediği “Sezona Merhaba” partisinde buluştu...
  • anladıgım bır sey var o da yonetıcılerın yalakalık ıcın yorum yaptıkları calısan ışçi kısmının çok az maaşa güvencesı bıle olmadan çaliştıkları bırakında o ınsanlarda yorum yapsın..bır bırınızı sıvazlamayın.. bulutların ustunde durulmaz düşersınız aman ha amaaaaan..
  • arkadaşlar hayırlı olsun sancak pegasusda aldıııı:):)
  • Önce iş ortaklarını, sonra çalışanlarını kaybetmeye başladılar, sanıyorum gidişatı tersine çevirmek istiyorlar, İK önce personel memnuniyetine ve personel değişim oranına baksın, hala 700 liraya şoför ve yükleme uzmanı istihdam etmeye çalışıyor. Piyasa da çok şoför olduğu da bir gerçek aslında.
  • DO&CO nun pazar payının 5 te biri bile elinde yokken bu matematiksel zekadan yoksunlar neyi başarıyo hakkaten enteresanmış. Sancak ile rekabet edin siz sonra beraber ağlayın DO&CO müşterinizi elinizden almasın :D
  • Lsg ailesinin 1 yıllık yeni bir üyesi olarak bu şirket için çalışmaktan gurur duyuyorum. Başarılı her insanın, her kurumun, her şirketin kıskanılması son derece normal ama çirkin iftiralara gerek yok. Neyi başardığımızı müşterilerimiz söylesin, bizim kendimizi övmemiz ukalalık sayılır ...
  • Biz degisimin basladigini gorebiliyoruz ve inaniyoruz ki hergecen gun daha iyi olacak.Bunu goremeyenlerin yada gormek istemeyenlerin burada isi ne ?? Begendikleri yerde niye degiller.? Bunu cok merak ediyorum.
  • Fiyaskoo..Yalakalıga devam kimse nedense dıger etkenlerden bahsedemıyor ve konuları ırdelemıyor hep organızasyondan baahsedılıyor vay beaaa ne camiamıs :D hersey ortu altına hersey bızım olsun bız en ıyısıyız HA ha Ha :d sadece :d LSG yazı kıme geldı alttakıler donuo :d haberlerı yok dıger yorumlarda adamlar bagırıo cıt yok hep pempe tablo bırgun gozler onunu goremez ama tozdan :D
  • Başarmaya her zaman devam edeceğiz, kötü sözlere kulak asmadan...
  • Güzel organizasyon, keyifli gece, harcanan emek, emeği geçen tüm LSG çalışanlarına teşekkür ederim.
  • Lsg müşterilerine çok keyifli bir "sezon başlangıcı" yaptı. Müşterilerinden birinde çalışan bir personel olarak gece ile ilgili iyi ki katılmışım dedim.Kendi işleri olan "catering" yemekler harikaydı, dansçıların gösterileri muhteşemdi. Tekrarını dört gözle bekliyorum. Kaçıranlar çok şey kaybetti. kendi şirketimdende böyle geceler bekliyorum. Gecede hep güleryüz hakimdi bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

LSG Sky Chefs İnsan Kaynakları Departmanı’nın planladığı ve iş ortaklarının İnsan Kaynakları ile ortaklaşa düzenlediği partiye iş ortaklarının tüm çalışanlarından ve yöneticilerinden oluşan 500 kadar davetli katıldı.
Yaz sezonu öncesi tüm çalışanların motivasyonunu artırmaya yönelik düzenlenen gecede ateş dansçılarının şovları renkli görüntülere sahne olurken, başarılı sanatçı Lal’in canlı performansı tüm davetlileri coşturdu.

LSG Sky Chefs’in Murahhas Üyesi Atila Ergenç yaptığı konuşmada, düzenlenen organizasyonun temel nedeninin şirket çalışanlarının mutluluğu ve motivasyonu olduğunu belirterek, “Çalışanlarımızın şirket için ne kadar değerli olduklarını hissettirmek bizim başlıca görevimiz. Çalışanların mutlu olduğu yerde başarılı işler vardır. Önceliğimizde her zaman çalışanlarımızın mutluluğu yer aldı ve onlarla bugünlere geldik.” şeklinde konuştu.

Antalya’da eşine daha önce rastlanmayan bu motivasyon gecesinde ilk kez iş ortaklarının çalışanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan LSG Sky Chefs ailesi ve konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar hep birlikte şarkı söyleyerek eğlendi.



LSG YAZA 'MERHABA' DEDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
anladıgım bır sey var o da yonetıcılerın yalakalık ıcın yorum yaptıkları calısan ışçi kısmının çok az maaşa güvencesı bıle olmadan çaliştıkları bırakında o ınsanlarda yorum yapsın..bır bırınızı sıvazlamayın.. bulutların ustunde durulmaz düşersınız aman ha amaaaaan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar hayırlı olsun sancak pegasusda aldıııı:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce iş ortaklarını, sonra çalışanlarını kaybetmeye başladılar, sanıyorum gidişatı tersine çevirmek istiyorlar, İK önce personel memnuniyetine ve personel değişim oranına baksın, hala 700 liraya şoför ve yükleme uzmanı istihdam etmeye çalışıyor. Piyasa da çok şoför olduğu da bir gerçek aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
DO&CO nun pazar payının 5 te biri bile elinde yokken bu matematiksel zekadan yoksunlar neyi başarıyo hakkaten enteresanmış. Sancak ile rekabet edin siz sonra beraber ağlayın DO&CO müşterinizi elinizden almasın :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lsg ailesinin 1 yıllık yeni bir üyesi olarak bu şirket için çalışmaktan gurur duyuyorum. Başarılı her insanın, her kurumun, her şirketin kıskanılması son derece normal ama çirkin iftiralara gerek yok. Neyi başardığımızı müşterilerimiz söylesin, bizim kendimizi övmemiz ukalalık sayılır ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz degisimin basladigini gorebiliyoruz ve inaniyoruz ki hergecen gun daha iyi olacak.Bunu goremeyenlerin yada gormek istemeyenlerin burada isi ne ?? Begendikleri yerde niye degiller.? Bunu cok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fiyaskoo..Yalakalıga devam kimse nedense dıger etkenlerden bahsedemıyor ve konuları ırdelemıyor hep organızasyondan baahsedılıyor vay beaaa ne camiamıs :D hersey ortu altına hersey bızım olsun bız en ıyısıyız HA ha Ha :d sadece :d LSG yazı kıme geldı alttakıler donuo :d haberlerı yok dıger yorumlarda adamlar bagırıo cıt yok hep pempe tablo bırgun gozler onunu goremez ama tozdan :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başarmaya her zaman devam edeceğiz, kötü sözlere kulak asmadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güzel organizasyon, keyifli gece, harcanan emek, emeği geçen tüm LSG çalışanlarına teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lsg müşterilerine çok keyifli bir "sezon başlangıcı" yaptı. Müşterilerinden birinde çalışan bir personel olarak gece ile ilgili iyi ki katılmışım dedim.Kendi işleri olan "catering" yemekler harikaydı, dansçıların gösterileri muhteşemdi. Tekrarını dört gözle bekliyorum. Kaçıranlar çok şey kaybetti. kendi şirketimdende böyle geceler bekliyorum. Gecede hep güleryüz hakimdi bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000