02 Mayıs 2017, Salı 18:13:27

Los Angeles uçağında yumruklar havada uçuştu

Japon havayolu şirketi All Nippon Airways'in (ANA) Tokyo-Los Angeles seferini gerçekleştirecek uçağında iki yolcu arasında kavga çıktı.
  • videoyu izlemedim ama iyi olmuş benim için de çaksaymış 2 tane...
  • Vay be Tokyo'da bunları da mi görecektik. Ben olsam Havalimani tahliye eder, bu kavga edenleri karantinaya alıp efendim Amerika'ya özel kargo ile gönderirdim !!!
  • elin ülkesinde böyle olay oldu mu kavga edenler,çalışanlara saldıranlar,huzursuzluk çıkaranlar tutuklanıyor,hak ettikleri cezaları alıyorlar bizde de tam tersi oluyor. ayrıca milletimiz şiddete meyilli bunu kabul edelim. milletimizin çıkardığı olayların sayısı hollanda,alman,ingiliz vs çıkardıklarıyla kıyaslanamaz. oralarda millet devletten korkar burda kimse takmaz,devletin bir ağırlığı,itibarı olur burda hak getire. geçen sene tvlere bile haber oldu, diyarbakır uçağını kaçıranlar önce çalışanlara sonra polislere saldırdılar polis bile uğraşmamak için şikayetçi olmadı. gidin iç hatlarda çalışanlara ya da kabin görevlilerine sorun özellikle de diyarbakır,van,trabzon ile yoğun sezonda dalaman,bodrum,antalya seferlerinde ve kontuarlarda neler yaşanıyor öğrenin öyle yorum yapın.
  • Gutbetcinin hasi Amerika da! Yuzde 86 evet gerisi goy goycu
  • Kavga edenler beyaz Amerika'li. Japonlar yarin serbest birakir. Sans iste, Los Angeles polisi bunlari tutuklasaydi,birde bu video ile beraber iste o zaman en az birkac ay kodesi boylamisti ikiside :)
  • Kirmizili adam sormus: Hayir mi evet mi verdin diye . Adam da demis ki : Ülkenin geleceye ve inadina sonuna kadar evet demis. Kirmizilinen gücüne gitmis ve vurmaktan baska birsey yapamamis
  • Bu kavgadaki psikoloji çok farklı. Savunmada olan adam solak veya solunu da mükemmel kullanıyor . Karşısındaki kırmızılı serseri bunu kavrayamamış ve çok feci tongaya düşmüş. Önce bir iki tane yedi afalladı gitti. Sonra kendine yediremeyip geri geldi. Ama okadar kızgın okadar öfkeli ki hala adamın solak olduğunun farkında değil. Savunmadaki adam buna bir sol daha çıkartıyor ve eleman tamamen savunmasız surat apaçık ortada hala diğer taraftan guard almış akıllım. Köpüre Köpüre yemiş dayağı.
  • Yerde kavga etsinler veletler havada olmasin tehlikeli isler olabilir , yoksa giderim oraya ona gore,
  • Hirtligin milleti yok. Amerikali da olsa okuz olduktan sonra oluyor bu olaylar. Dunku pegasus haberinin altina yazdigim yorum burda da gecerli, alin bunu karalisteye, yuk gemisiyle donsun geri.
  • Son gunlerde milletin biti kanlandi.

Japon havayolu şirketi All Nippon Airways'in (ANA) Tokyo-Los Angeles seferini gerçekleştirecek uçağında iki yolcu arasında kavga çıktı. 

Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Narita Havalimanı'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles kentine gitmeye hazırlanan uçakta iki yolcu birbirine yumruk atmaya başladı. 

Yolcuların yumruklaşmasının ardından uçağa emniyet görevlileri çağrıldı. Kavgaya karışan iki yolcu da tutuklanırken Tokyo-Los Angeles seferi yaşanan olay nedeniyle uçuş gecikmeli olarak gerçekleşti.

Los Angeles uçağında yumruklar havada uçuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

iyi olmuş ~ 7 yıl önce
videoyu izlemedim ama iyi olmuş benim için de çaksaymış 2 tane...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkutmayın Japoncuklarımı ~ 7 yıl önce
Vay be Tokyo'da bunları da mi görecektik. Ben olsam Havalimani tahliye eder, bu kavga edenleri karantinaya alıp efendim Amerika'ya özel kargo ile gönderirdim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek ~ 7 yıl önce
elin ülkesinde böyle olay oldu mu kavga edenler,çalışanlara saldıranlar,huzursuzluk çıkaranlar tutuklanıyor,hak ettikleri cezaları alıyorlar bizde de tam tersi oluyor. ayrıca milletimiz şiddete meyilli bunu kabul edelim. milletimizin çıkardığı olayların sayısı hollanda,alman,ingiliz vs çıkardıklarıyla kıyaslanamaz. oralarda millet devletten korkar burda kimse takmaz,devletin bir ağırlığı,itibarı olur burda hak getire. geçen sene tvlere bile haber oldu, diyarbakır uçağını kaçıranlar önce çalışanlara sonra polislere saldırdılar polis bile uğraşmamak için şikayetçi olmadı. gidin iç hatlarda çalışanlara ya da kabin görevlilerine sorun özellikle de diyarbakır,van,trabzon ile yoğun sezonda dalaman,bodrum,antalya seferlerinde ve kontuarlarda neler yaşanıyor öğrenin öyle yorum yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenevağlama ~ 7 yıl önce
ağlamayın 2 dk ya
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Gutbetcinin hasi Amerika da! Yuzde 86 evet gerisi goy goycu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 7 yıl önce
Kavga edenler beyaz Amerika'li. Japonlar yarin serbest birakir. Sans iste, Los Angeles polisi bunlari tutuklasaydi,birde bu video ile beraber iste o zaman en az birkac ay kodesi boylamisti ikiside :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider Joe's ~ 7 yıl önce
ya sen nerden biliyon californiya doğumlu musun??
All Nippon Airways ~ 7 yıl önce
Kirmizili adam sormus: Hayir mi evet mi verdin diye . Adam da demis ki : Ülkenin geleceye ve inadina sonuna kadar evet demis. Kirmizilinen gücüne gitmis ve vurmaktan baska birsey yapamamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Psikoloji ~ 7 yıl önce
Bu kavgadaki psikoloji çok farklı. Savunmada olan adam solak veya solunu da mükemmel kullanıyor . Karşısındaki kırmızılı serseri bunu kavrayamamış ve çok feci tongaya düşmüş. Önce bir iki tane yedi afalladı gitti. Sonra kendine yediremeyip geri geldi. Ama okadar kızgın okadar öfkeli ki hala adamın solak olduğunun farkında değil. Savunmadaki adam buna bir sol daha çıkartıyor ve eleman tamamen savunmasız surat apaçık ortada hala diğer taraftan guard almış akıllım. Köpüre Köpüre yemiş dayağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun ~ 7 yıl önce
Yerde kavga etsinler veletler havada olmasin tehlikeli isler olabilir , yoksa giderim oraya ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 7 yıl önce
Hirtligin milleti yok. Amerikali da olsa okuz olduktan sonra oluyor bu olaylar. Dunku pegasus haberinin altina yazdigim yorum burda da gecerli, alin bunu karalisteye, yuk gemisiyle donsun geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noluyor ? ~ 7 yıl önce
Son gunlerde milletin biti kanlandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000