16 Ocak 2014, Perşembe 10:05:29

LONDRA-BODRUM SEFERLERİ BAŞLAYACAK

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kış turizminin canlandırılması projesi kapsamında Londra’dan Bodrum’a direk seferler yapılacağını belirtti.
  • bodrum sokakları sel olmuş dükkanlar aşağıda kaldırımlar yukarıda yol daha yukarıda neyin uçağı bu neyin bedava taşıması vergi dairesi belediyenin gelirlerine el koymuş memurlar maaş alamıyorlar neyin uçağı bu. KARİKATÜR
  • direk ne diregi acaba? elektrik diregi felan mi? teleferikle mi sefer yapilacak direkler araciligiyla???
  • Turkiyeye marjinal fayda saglamasi temennisi ile...
  • Atlasjet oldugunu zannetmiyorum, londra yuksek maaliyetli bir hat, atlasjet ucmaz..
  • ATLASJET HAVAYOLLARI TAŞIYACAKMIŞ HAYIRLISI OLSUN
  • hangi firma uçucak
  • Her yaz Onurair uçuyor zaten yine aynen devam

Havayolu ile kış aylarında da Bodrum’a turist getirebilmek amacı ile çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Başkan Mehmet Kocadon, “Bu projeyi hayata geçirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. Milas - Bodrum Havalimanı’nda yine bir toplantı yaptık. Artık uçak firmamız belli oldu. Şu anda İngiltere’deki acentemiz ile son görüşmeleri yapıyoruz ve hızlı bir şekilde de gelişiyor. Tabi aynı zamanda bu sadece Bodrum’a değil, Bodrum Yarımadası’na ve çevresine de hizmet getirecek bir proje. Özellikle Didim tarafından büyük talep var. Hatta Didim’e gidip gelmeleri daha kolay olsun diye ücretsiz transfer de koyabileceğiz. Önce haftada bir defa Londra-Bodrum ve Bodrum-Londra seferimiz olacak. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Özellikle havaalanı müdürümüz ile dış hatlar İtalyan müdürümüz, artık onlar da bu işe çok inanmaya başladı” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hollanda fuarında bu projenin Hollanda ayağı ile ilgili de bir görüşme yapacağını açıklayarak, Londra-Bodrum ve Bodrum-Londra seferlerinin başlamasından sonra Hollanda ile seferlerin düzenlenebilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Kocadon, “Şimdi özellikle İngiltere ayağındaki destinasyonları konuşurken paket program sattırmaya çalışıyoruz. Bu proje özellikle kış turizmine yönelik olacağı için paketin içeriğinde konaklama ile birlikte Yarımada’ya tarihi ve kültürel turlar, Bodrum’un yemek kültürünün, geleneksel lezzetlerin tanıtımı yer alacak. Oldukça çok talep var. Şimdi tarihini belirleyeceğiz. Uçak firmalarının sahipleriyle telefonda bizzat ben de görüştüm ve artık onların da bu işte elimizden tutmalarını istedim. Onlar da bunun sözünü verdiler. Acente ayağını da bitirmek üzereyiz ve birleştireceğiz. Kısmetse yakın bir zamanda Londra seferlerimiz başlayacak” dedi.

Başkan Mehmet Kocadon, projenin Hollanda ayağı ile de ilgilendiklerini belirterek, “Bodrum’u İngilizlerden sonra en çok Hollandalılar ziyaret ediyor. Hollanda’daki Utrecht Turizm Fuarı’nda konuyla ilgili bir görüşme yapacağız. Londra’dan sonra haftada bir kere de Amsterdam-Bodrum seferini düşünüyoruz. Kimilerinin‘Çılgın Projemize’ olarak adlandırdığı projemize bir adım daha yaklaştık” şeklinde konuştu.

LONDRA-BODRUM SEFERLERİ BAŞLAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

hasan ~ 10 yıl önce
bodrum sokakları sel olmuş dükkanlar aşağıda kaldırımlar yukarıda yol daha yukarıda neyin uçağı bu neyin bedava taşıması vergi dairesi belediyenin gelirlerine el koymuş memurlar maaş alamıyorlar neyin uçağı bu. KARİKATÜR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
direk ~ 10 yıl önce
direk ne diregi acaba? elektrik diregi felan mi? teleferikle mi sefer yapilacak direkler araciligiyla???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Turkiyeye marjinal fayda saglamasi temennisi ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet mi? ~ 10 yıl önce
Atlasjet oldugunu zannetmiyorum, londra yuksek maaliyetli bir hat, atlasjet ucmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 10 yıl önce
evet katiliyorum,atlas jet ayrica burada slot hakki yok,ucacak firma pegasus dur,hali hazirda zaten 26 mayista ucuslari basliyor,bunu erkene alicaklar,tabii online firmalarda satis icin hazir
TAŞIYICI ~ 10 yıl önce
ATLASJET HAVAYOLLARI TAŞIYACAKMIŞ HAYIRLISI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
hangi firma uçucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurair ~ 10 yıl önce
Her yaz Onurair uçuyor zaten yine aynen devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000