12 Haziran 2015, Cuma 12:54:42

Limak'ın projesine büyük ödül

Kosova Uluslararası Havalimanı’nı işleten Limak Şirketler Grubu’nun sosyal sorumluluk projesi Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü (Limak Airport Services Institute-LimakASI) dünyanın en prestijli PR ödülleri arasında gösterilen IPRA Golden World Award’ı almaya hak kazandı.
  • Saklabanlık yapmanın anlamı yok
  • Siz bu insanların ahlarını alın bakalım nereye kadar toplama yönetim
  • Çok komik sin haldun köktürk sendemi işletmeci oldun insaat gurubunun gözde isimlerinden cok güzel exfis yakıt firmasından yolunuzu buldunuz :)
  • Aç kalınınca çalışılacak firma kategorisinde bu limak.
  • umarım işletmedeki sonu sabihagökçene benzemez Limak çalışanlarına karşı daha sorumlu davranır.yoksa kırk tane ödül al nafile.bedduaya değil dua ya ihtiyac var.

Limak Şirketler Grubu’nun, havalimanı işletmesini yaptığı Kosova’da genç ve yetenekli iş gücüne yeni kariyer fırsatları sunmak için, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Priştine Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Limak Havalimanı Hizmetleri Enstitüsü (Limak Airport Services Institute - LimakASI projesi dünyanın en prestijli PR ödülleri arasında gösterilen IPRA Golden World Award’ı almaya hak kazandı.

2014 yılında başlatılan program, işsizliğin çok yoğun olduğu Kosova’da gençler için umut yarattı ve örnek oluşturdu.

LimakASI’de havalimanı işletmeciliğinden, yer hizmetlerine çok değişik alanlarda eğitim alan öğrencilerin arasından başarılı olanlar daha sonra Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı’nda çalışma imkanına da sahip oluyorlar.

LimakASI son olarak dünyanın en eski sivil havacılık okullarından birisi olan Fransa’nın Toulouse kentindeki ENAC ile de işbirliği için bir mutabakat zaptı imzalamıştı.

70 ÜLKEDE GEÇERLİ SERTİFİKA ALACAKLAR

İlk yılında 201’i kız olmak üzere toplam 450 öğrencinin başvurduğu eğitim programına, Priştine Üniversitesi’nin değişik fakültelerinde okuyan son sınıf öğrencisi 30 aday kabul edildi. Öğrenciler 6 ay süren teorik ve uygulamalı eğitimin ardından 3 aylık staj yapıyorlar. Eğitim programını tamamlayanlar, Priştine Uluslararası Adem Jashari Havalimanı’nın yanı sıra 70 ülkedeki yüzden fazla havalimanında ve ilgili sektör kuruluşlarında çalışmalarına imkan sağlayacak Edexcel sertifikalarına sahip olacaklar.

Limak tarafından yap-işlet-devret modeliyle 2010 yılında özelleştirme ihalesi kazanılan Priştina Uluslararası Adem Jashari Havalimanı, Limak Kosovo International Airport J.S.C. Konsorsiyumu tarafından 2013’te tamamlandı.

Yolcu kapasitesini 2 milyondan 5 milyona çıkaran bu yatırımın ardından Priştine Uluslar arası Adem Jashari Havalimanı bugün Balkanların en önemli havalimanlarından birisi konumuna gelmiş bulunuyor.

Limak'ın projesine büyük ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Çarlinin Melekleri ~ 8 yıl önce
Saklabanlık yapmanın anlamı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek ~ 9 yıl önce
Siz bu insanların ahlarını alın bakalım nereye kadar toplama yönetim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Çok komik sin haldun köktürk sendemi işletmeci oldun insaat gurubunun gözde isimlerinden cok güzel exfis yakıt firmasından yolunuzu buldunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aç kalınınca çalışılacak firma kategorisinde bu limak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isg den biliriz ~ 9 yıl önce
umarım işletmedeki sonu sabihagökçene benzemez Limak çalışanlarına karşı daha sorumlu davranır.yoksa kırk tane ödül al nafile.bedduaya değil dua ya ihtiyac var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000