29 Ocak 2009, Perşembe 17:11:46

Lefkoşa üzerinde korkutan uçuş!

Lefkoşa üzerinde dün sabah saatlerinde görülen yolcu uçağı, yurttaşları meraklandırdığı kadar da korkuttu.
  • Sivil Havacilik camiasinin biz teknisyenler acisindan efsanesi olan sevgili agabeyimiz Erhan Inanc ile tanismak ve calismak (her ne kadar kisa bir süre de olsa) gercekten büyük onurdu. Ondan ögrendigimiz is kültürü su anda maalesef yok oldu, insanlar bilgisine göre degil yukariya yakinligi(her iki manada da) ile rütbe aliyor.Kendisini saygi ile selamliyorum.
  • havacılık camiasında kendini sevidrn insan sayısı 3 ise biri sn erhan inançtır diğeri de heykeli dikilmesi gerek sn sefa inan dır.3. kişi tartışılır.öle yok uçağa binerim binmem diyecek bi durum yoktur.türk insanı havacılık eğitim deneyimi ve bilgisiyle sizin uçak imalatçısı ülke teknisyenlerini mühendislerini tokatlar bizzat gittim tokatladım geldim.bi çok arkadaşım da aynısını yapmıştır.
  • erhan inanç gibi insanlar olduğu sürece güvenle uçaklara bineceğiz
  • sayın airport tv airporthaber haber yöneticileri, lütfen programın videosunu yayınlayınız. teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz
  • İnanılmaz derecede efendi ve bilgili bir insandır.Öğretmek te en büyük zevklerinden.
  • sevgili arkadasım, Erhan bey devamlı kendisini yenileyen biridir.keza kendini en iyi tanıyanlardan biriyim.
  • Ne sorabilirimki Erhan beyin bildiği havacılığı dünya unuttu. Ama Erhan bey son derece beyefendi ve kibar bir insandir ona saygı duyuyorum. Artık Türkiyede Milattan Sonara JAA/EASA Havacılığı yapılıyor. Bunu bir anlayabilseydik.

Lefkoşa semalarında birçok kişinin dikkatini çeken ve ‘alçaktan uçtuğu’ gözlenen yolcu uçağının salınışını korku yarattı. Uçağın herhangi bir arıza nedeniyle ‘alçak uçuş’ yapmasından büyük endişe duyulduğu belirtildi.

Sivil Havacılık Dairesi Hava Trafik Şube yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde rüzgârın yönü nedeniyle Ercan Havaalanı’nda ‘Batı Pisti’nin kullanıldığı, buna bağlı olarak da bu pisti kullanan uçakların Lefkoşa üzerinden uçuş yapmak zorunda kaldığı söylendi. 

Yetkili, dün sabah Lefkoşa üzerinden alçak bir geçiş yapan uçağın da bu nedenle böyle bir güzergah kullandığını söyleyerek dünkü uçuşlarda herhangi bir tehlike de yaşanmadığını ifade etti.

Lefkoşa üzerinde korkutan uçuş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ufuk Demirel ~ 15 yıl önce
Sivil Havacilik camiasinin biz teknisyenler acisindan efsanesi olan sevgili agabeyimiz Erhan Inanc ile tanismak ve calismak (her ne kadar kisa bir süre de olsa) gercekten büyük onurdu. Ondan ögrendigimiz is kültürü su anda maalesef yok oldu, insanlar bilgisine göre degil yukariya yakinligi(her iki manada da) ile rütbe aliyor.Kendisini saygi ile selamliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koaka ~ 15 yıl önce
havacılık camiasında kendini sevidrn insan sayısı 3 ise biri sn erhan inançtır diğeri de heykeli dikilmesi gerek sn sefa inan dır.3. kişi tartışılır.öle yok uçağa binerim binmem diyecek bi durum yoktur.türk insanı havacılık eğitim deneyimi ve bilgisiyle sizin uçak imalatçısı ülke teknisyenlerini mühendislerini tokatlar bizzat gittim tokatladım geldim.bi çok arkadaşım da aynısını yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
candeniz ~ 15 yıl önce
erhan inanç gibi insanlar olduğu sürece güvenle uçaklara bineceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mudur ~ 15 yıl önce
sayın airport tv airporthaber haber yöneticileri, lütfen programın videosunu yayınlayınız. teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havayolu ~ 15 yıl önce
İnanılmaz derecede efendi ve bilgili bir insandır.Öğretmek te en büyük zevklerinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
r1 ~ 15 yıl önce
sevgili arkadasım, Erhan bey devamlı kendisini yenileyen biridir.keza kendini en iyi tanıyanlardan biriyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni ~ 15 yıl önce
Ne sorabilirimki Erhan beyin bildiği havacılığı dünya unuttu. Ama Erhan bey son derece beyefendi ve kibar bir insandir ona saygı duyuyorum. Artık Türkiyede Milattan Sonara JAA/EASA Havacılığı yapılıyor. Bunu bir anlayabilseydik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000