30 Mayıs 2015, Cumartesi 08:15:08

Kuveyt-Trabzon seferleri başlıyor

Körfez ülkelerinin Trabzon’a ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne ilgisinin her geçen gün arttığı, bu kapsamda Kuveyt’ten Ramazan Bayarım sonrası Trabzon’a uçak seferlerinin başlayacağı belirtildi.
  • Kardesim paranin arab'i, japon'u , cin'lisi ya da rus'u olmaz. hic mi amerika yi takip etmiyorsunuz? Kanli bicakli oldugu dusmaniyla tokalasir is yapar ama her zaman diger eli yumruktur isine gelmeyen bisey olursa indiri verir kafasina. Dunya tavsana kac taziya tut dunyasi. Herkes gelsin giderken yanlarinda ne getirdilerse en fazla onlarla donerler. Amerikan mantigi ,Guney Kore icin Kuzey koreye saldirip ayni zamanda Kuzey Koreye silah satmaktir. Alisin boyle seylere.
  • TK uçuruyor. KWI-TZX yanısıra KWI-ADA , KWI-AYT seferleri de başlıyor
  • ulan araptan usandik.bunlar kadar pis pasakli bir millet yok.getirmeyin sunlari memlekete
  • İçimiz dışımız arap oldu, azcık bizi geliştirecek bazı şeylere ayak uyduracak adamlar gelse. Bu turistler anca satın alırlar heryeri halkta zengin oluyorum diye sevinir...
  • Neden Araplari kimse sevmiyor, onlara da yazik
  • arabı istemiyoruz, japonlar finliler gelsin
  • uçuş olcak da hangi şirket adına konuşmuş? thy mi onur mu atlas mı?
  • Yeter ulan yeter getirmeyin şu arapları Trabzona yakında bütün doğu karadenizi satın alacaklar bu gidişle.
  • Boşuna söylenmemiş, ne Şam ın şekeri ne Arabın yüzü, uzun göle gidin bakalım pislik içinde

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kuveyt’ten Trabzon’a Ramazan Bayramı sonrasında haftada 3 kez direk uçak seferlerinin gerçekleştirileceğini söyledi. Bunun önemli bir haber olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, Arap turistlerin Doğu Karadeniz’e gelmelerinin turizmin yanında yapılacak yatırım projelerinin hayata geçmesi açısından da önemli olduğuna dikkat çekti.

Hacısalihoğlu “Arap turizmi açısından Türkiye’de İstanbul, Bursa, Yalova gibi şehirler ön planda ama Trabzon’da bildiğimiz kadarıyla bu ilgide dördüncü sırada yer alıyor. Ama halen işin başında olduğumuzda hatırlatmakta yarar var. Bu bakımdan geliştirecek olduğumuz projelerde sizlerin ve onların fikirleri ile birleşmesi suretiyle önemli adımlar atabiliriz. Bütün korkumuz şudur ki, Rusya Federasyonu’ndan gelen vatandaşların şehrimize ekonomik yönden ne kadar katkı sağladıklarını hepimiz biliyoruz. Onlar gittikten sonra da çektiğimiz sıkıntıyı biliyoruz. Körfez ülkeleri ile olan turizm ve ticaret ilişkilerimizde aynı durumu yaşamayız. Onlara sunacak olduğumuz sıcak bir ilgi, güler yüz, yardımcı olmak önemlidir. Kamu ile ortak hareket ederek şehrimizde belirli yerlerde Arapça ‘hoş geldiniz’ ve bilgilendirme panolarının olması, diğer taraftan fiyat tarifelerinin özellikle işletmelerimizin kapılarının önünde olması turistlere bir güven verecektir. Her turist şehrimizin bir elçisi olarak kendi ülkesinde bölgemizi anlatması için herkesin duyarlı olması gerekiyor” dedi.

Kuveyt-Trabzon seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

USA ~ 9 yıl önce
Kardesim paranin arab'i, japon'u , cin'lisi ya da rus'u olmaz. hic mi amerika yi takip etmiyorsunuz? Kanli bicakli oldugu dusmaniyla tokalasir is yapar ama her zaman diger eli yumruktur isine gelmeyen bisey olursa indiri verir kafasina. Dunya tavsana kac taziya tut dunyasi. Herkes gelsin giderken yanlarinda ne getirdilerse en fazla onlarla donerler. Amerikan mantigi ,Guney Kore icin Kuzey koreye saldirip ayni zamanda Kuzey Koreye silah satmaktir. Alisin boyle seylere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TK uçuruyor. KWI-TZX yanısıra KWI-ADA , KWI-AYT seferleri de başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartepe ~ 9 yıl önce
KWI-KCO yokmu?
orly ~ 9 yıl önce
ulan araptan usandik.bunlar kadar pis pasakli bir millet yok.getirmeyin sunlari memlekete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İçimiz dışımız arap oldu, azcık bizi geliştirecek bazı şeylere ayak uyduracak adamlar gelse. Bu turistler anca satın alırlar heryeri halkta zengin oluyorum diye sevinir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Neden Araplari kimse sevmiyor, onlara da yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
arabı istemiyoruz, japonlar finliler gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste ~ 9 yıl önce
Ayirim yapmadan ve profesyonelce yaklasmayi ogrenmeliyiz
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
uçuş olcak da hangi şirket adına konuşmuş? thy mi onur mu atlas mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeter ulan yeter getirmeyin şu arapları Trabzona yakında bütün doğu karadenizi satın alacaklar bu gidişle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boşuna söylenmemiş, ne Şam ın şekeri ne Arabın yüzü, uzun göle gidin bakalım pislik içinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akilci ol. ~ 9 yıl önce
olmak zorundasin. Kirletiyorsa hizmet bedeli diye birsey var, onu kim olusa olsun uygulamayi bilin. Temiz kalsin ve issizlik mi ? yoksa temizleyelim ve karnimiz da doysun mu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000