07 Haziran 2013, Cuma 08:01:58

KUŞ SÜRÜSÜ SEFERİ İPTAL ETTİRDİ

Avianca Havayolları'na ait Airbus 320-200 tipi yolcu uçağı kalkışını henüz tamamlamadan kuş girisine girdi, motorunda hasar oluşan uçak geri dönerek seferini iptal etti...
  • kuşlar malesef ciddi osrun oluşturuyore her sene milyarlarca dolar hasara neden oluyorlar bunun engellemenin yolu vardır endüstri çalışıyordur umarım..
  • Buda mı airbus ın hatası? :)
  • kedidir kedi!!!
  • Resimde standart bir kaportası açık uçak motoru görmektesiniz. Görsel olarak her hangi bir ibare,hasar yada kuş sürüsü izi yoktur.

Avianca Havayolları'nın  Bogota-Barranquilla seferini yapacak A320-200 tipi yolcu uçağı, kalkışını henüz tamamlamadan kuş girisine girdi. Sol motorunda hasar oluşan uçak, Bogota'ya geri döndü.

Bogota'ya inmesinin ardından yolcularını tahliye eden uçak, bakıma alınırken sefer de iptal edildi.

KUŞ SÜRÜSÜ SEFERİ İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

camaroth ~ 11 yıl önce
kuşlar malesef ciddi osrun oluşturuyore her sene milyarlarca dolar hasara neden oluyorlar bunun engellemenin yolu vardır endüstri çalışıyordur umarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
Buda mı airbus ın hatası? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 11 yıl önce
kedidir kedi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RESİM ~ 11 yıl önce
Resimde standart bir kaportası açık uçak motoru görmektesiniz. Görsel olarak her hangi bir ibare,hasar yada kuş sürüsü izi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 11 yıl önce
kaportanın üzerine bakarsan kan izleri var sanirım
kan izi ~ 11 yıl önce
Kaportada kan izi falan yok. Kuş kaportaya çarpmaz, ya motora girer pal'leri parçalar, ya nose cowl lara çarpar eğer, kan olursa hucum kenarında olur, kanat - flap bölgesinde olur, radom'da olur, motorun hücum kenarında bişey yokken, kaportasında bişey olmaz. mümkün değil. Dolayısıyla sıradan bi resim koyulmuş.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000