26 Eylül 2018, Çarşamba 14:24:04

Kuş çarpan uçak hasar aldı

Letonyalı Air Baltic Havayolları'nın Riga'ya gidecek Airbus A220 tipi yolcu uçağına kuş çarptı, uçakta hasar oluştu.
  • Siz o yeni uçağı alıp bi kurbanını kesmez fukara doyurmazsanız, kuş gelir uçağınızı kana bular. Ondandır ki kurban kesince bir parmak kan alınır eve arabaya coluğa cocuğa sürülür ki Rabbim kazan beladan korusun diye. Ama siz nerden bileceksiniz!
  • Araba-yaya kazasında yaya arabaya çarptı mı diyoruz? Hayır, araba yayaya çarptı oluyor, yani hızlı giden yavaş gidene çarpar. Yani uçak kuşa çarpmış, uçağa kuş çarpması yanlış ifade. Geçmiş olsun.
  • Bombardier c serisi olmuş airbus A220 yazık olmus
  • Kus asker kokenliymis. Askerlerle ne alip veremediginiz var filan diye yazmayin bosuna, soyleyeyim. Askerlerle bir problemim yok, sadece sivil ortamda calismasinlar, aldiklari egitimi sivile tasiyorlar, o da calisma ortamini bozuyor. Askerler emekli olunca otursunlar evlerinde. Haaa bir de helikopterciler harbi ucmasini bilmiyorlar, onlara da bir zahmet ucak vermesinler. Bakin bu dedigimi Hava Kuvvetlerindeki pilotlar da bilir ve dogrular.

Letonyalı Air Baltic Havayolları'nın Riga'ya gidecek Airbus A220 tipi yolcu uçağına kuş çarptı, uçakta hasar oluştu.

Viyana-Riga seferini yaptığı öğrenilen uçağın Riga için alçalmaya başladığı sırada bir kuşla çarpıştığı belirtildi. Uçağın ön dikmesinde hasar oluşurken, Riga'ya sorunsuz bir iniş gerçekleştirdiği kaydedildi.

Yolcuların tahliyesinin ardından uçak bakıma alındı.

Kuş çarpan uçak hasar aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Kevser ~ 6 yıl önce
Siz o yeni uçağı alıp bi kurbanını kesmez fukara doyurmazsanız, kuş gelir uçağınızı kana bular. Ondandır ki kurban kesince bir parmak kan alınır eve arabaya coluğa cocuğa sürülür ki Rabbim kazan beladan korusun diye. Ama siz nerden bileceksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A220 ~ 6 yıl önce
adamlar hristiyan belki onlarin dini kulturlerindr yij belki ne alaka ...neden her habere sacma sapan yorum yaziyorsun???
.. ~ 6 yıl önce
Kurban vardır, kan sürmek ise bidattır. Hic bir fıkıhta geçmez. Dinimizi gelenekselleştirmeyiniz veyya adetleştirmeyiniz lutfen.
Yanlış olan sensin ~ 6 yıl önce
Fikir özgürlü diye bişey var A220 kanı yüze eve arabaya sürmek bidattır bilmediğin konu hakkında bari sen yorum yapma 1 konuşur 2 konuşur 3.de dinler eleştirmek herkesin hakkı kardeşşş
khn ~ 6 yıl önce
Araba-yaya kazasında yaya arabaya çarptı mı diyoruz? Hayır, araba yayaya çarptı oluyor, yani hızlı giden yavaş gidene çarpar. Yani uçak kuşa çarpmış, uçağa kuş çarpması yanlış ifade. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Bombardier c serisi olmuş airbus A220 yazık olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 6 yıl önce
Kuşada yazık olmamışmı onunda canı yokmu
.. ~ 6 yıl önce
Köpeğe kediye carpsa kiyameti koparirsiniz. Kuşlar için adalet istiyoruz !
Asker cikti :) ~ 6 yıl önce
Kus asker kokenliymis. Askerlerle ne alip veremediginiz var filan diye yazmayin bosuna, soyleyeyim. Askerlerle bir problemim yok, sadece sivil ortamda calismasinlar, aldiklari egitimi sivile tasiyorlar, o da calisma ortamini bozuyor. Askerler emekli olunca otursunlar evlerinde. Haaa bir de helikopterciler harbi ucmasini bilmiyorlar, onlara da bir zahmet ucak vermesinler. Bakin bu dedigimi Hava Kuvvetlerindeki pilotlar da bilir ve dogrular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E gereksız bir adamsın ~ 6 yıl önce
Nefes alman ziyan senın.de gıt gereksız
sc ~ 6 yıl önce
Laf olsun diye yazanlardan birisin.Senin aklın ermez havacılığa.Oturduğun yerden miksercilik yapma.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000