08 Haziran 2010, Salı 09:07:30

KURTARILAMADI!

Almanya'nın Frankfurt kentinden Umman'a giden uçakta bulunan bir Alman vatandaşı, kalp krizi geçirdi. Samsun-Çarşamba Havaalanı'na acil ve zorunlu iniş yapan uçakta bulunan Alman vatandaşı sağlık görevlilerin müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
  • EĞER BU TALİHSİZ OLAY THY NİN PEGASUSUN VEYA BAŞKA BİR YERLİ ŞİRKETİN BAŞINA GELSEYDİ VAY O ŞİRKETİN HALİNE.. GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BAŞLARLARDI.. BU KADAR KENDİ ÜLKESİNE DÜŞMAN BİR HALK DAHA YOKTUR HERHALDE..
  • Divert bir uçağın varış istikameti doğrultusunda herhangi bir acil durum sebebiyle yedek yada uçuş rotası üzerindeki bir meydana iniş yapması durumunda yön değiştirip rotasından sapmasına denir. Bunların kaideleri mevcut olup şuan için spesifik detayları es geçiyorum. Saygılar.
  • Anlamını bilen varsa söylesin. ne bu dıvert
  • allah rahmet eylesin. almada olsa o bir kul.
Edinilen bilgiye göre, Frankfurt'dan 165 yolcusu ile Umman'a giden Umman Havayolları'na ait uçakta bulunan Alman vatandaşı Volkmar Nann (63), aniden fenalaştı. Uçak, gece saat 04.15 sıralarında Samsun-Çarşamba Havaalanı'na acil ve zorunlu iniş yaptı. Uçak inmeden önce kuleye bilgi verildi ve sağlık ekibi talep edildi.

Samsun-Çarşamba Havaalanı'na ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Alman vatandaşı Volkmar Nann, sağlık görevlilerinin yaptığı müdahaleye rağmen uçakta hayatını kaybetti. Eşinin ölümü üzerine yanında bulunan Margıt Nann, gözyaşlarına boğuldu. Volkmar Nann'ın cesedi ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşinin ambulanstan indirilip hastanenin morguna konulduğu sırada morgda yanında bulunan Margıt Nann, üzüntüsünden fenalık geçirdi. Uzun süre gözyaşı döken Nann, görevliler tarafından tekerlekli sandalye ile hastaneye götürüldü. Uzun bir süre Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda içindeki yolcularla bekleyen uçak, daha sonra Umman'a hareket etti.
KURTARILAMADI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
EĞER BU TALİHSİZ OLAY THY NİN PEGASUSUN VEYA BAŞKA BİR YERLİ ŞİRKETİN BAŞINA GELSEYDİ VAY O ŞİRKETİN HALİNE.. GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BAŞLARLARDI.. BU KADAR KENDİ ÜLKESİNE DÜŞMAN BİR HALK DAHA YOKTUR HERHALDE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Divert bir uçağın varış istikameti doğrultusunda herhangi bir acil durum sebebiyle yedek yada uçuş rotası üzerindeki bir meydana iniş yapması durumunda yön değiştirip rotasından sapmasına denir. Bunların kaideleri mevcut olup şuan için spesifik detayları es geçiyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlamını bilen varsa söylesin. ne bu dıvert

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
allah rahmet eylesin. almada olsa o bir kul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000