21 Temmuz 2019, Pazar 16:24:20

Kürşat Atılgan'dan iddialara anında yanıt geldi

Türk Hava Kurumu'nda yaşanan gelişmelere bir yenisi eklendi. THK Genel Başkanlığı eski Genel Başkan Kürşat Atılgan ve bazı yöneticiler hakkında suç duyurusu kararı aldı. Atılgan'dan iddialara yönelik anında yanıt geldi.
  • Ye babam ye . 2.5 milyon $ ne birader insan çaktırmadan yer.
  • Zamanında bunlar bize vatan millet edebiyatı yaparlardı.
  • Al birini vur ötekine....
  • 2014_2015 te thk da pilotaj egitimi alirken ayni anda cessa alip kuruma kiralayan ogrenciyi aciklayin once
  • Hadi oradan MHP artığı. Senin kendi döneminde ne yolsuzluklar döndüğünü, çalışanın ekmeği ile nasıl oynadığını, kurumu nasıl zarara soktuğunu ve külhanbeyi gibi elinde tesbih, konuşurken ağzından lağım aktığını biliyoruz. Sana mi kaldı THK baskanligi?
  • Kürşat sanki iddialara cevap vermiş. Komiksin.. Geçen seneki Ambulans Helikopter İhalesinde kurumu dünya zarara soktun. Devlete 350 milyon tl kar ettirdik diye yalakalık yaptın. Ancak gelinen noktada alınan ihalenin bu rakama yapılması mümkün değil. Hakkındaki bakımla ve diğer konularla ilgili o kadar suçlama var ki bu yuvarlak ifadelerle geçiştiremezsin. Mahkeme karar veriyo,r bu duruma hukuksuz diyor komiksin komik hesap vereceksin o kadar.
  • Hadi ordan Kürşat atılgan bütün bu işler senin başının altından çıkıyor kaç gündür ortalıkta şubeleri gezip milleti örgütlüyorsun bilinmiyor mu sanıyorsun.bütün hepsi senin ekinin senin tezgahın amacın belli kuruma yeniden gelmek yada dosyaları kapatmak .ama artık ayyuka çıktı şansın yok maalesef
  • Oğlumu Thk Üniversitesine göndermeyi düşünüyorduk, bu bitmez tükenmez sorun ve karışıklıklardan dolayı vazgeçtik.
  • yiyin efendiler yiyin ama unnutmayin yukarda allah var
  • Bu saçma kurum neden hala kapatılmıyor. Hiç bir şey yapamıyorsanız, ismindeki Türk ibaresini kaldırın. Böyle rezil bir kurum milletin ismini kullanamaz.

Türk Hava Kurumu'nda yaşanan gelişmelere bir yenisi eklendi. THK Genel Başkanlığı eski Genel Başkan Kürşat Atılgan ve bazı yöneticiler hakkında suç duyurusu kararı aldı. Atılgan'dan iddialara yönelik anında yanıt geldi.

Atılgan, Nogaylaroğlu'nun yetkisi olmadığı halde kurumu milyonlarca lira zarara sokacak anlaşmalara imza attığını ve kendisine yönelik iftira yoluyla karalama kampanyası yürütüldüğünü söyledi.

Kürşat Atılgan, mevcut THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'nun Olağanüstü Genel Kurul kararına hukuka aykırı bir şekilde direndiğini ifade etti.

İşte Kürşat Atılgan'dan iddialara karşı verilen yanıtlar: 

"Türk Hava Kurumu sevdalıları ile  yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, son günlerde Kurumdaki olağanüstü kötü gidişi durdurmak ve Kurumun yok oluşunu engellemek için  acil genel kurul çağrısı yapmışlar ve toplu olarak istifa etmişlerdir. Buna rağmen Türk Hava Kuvvetleri’nin delegesi olarak seçilen mevcut genel başkan A. Bertan Nogaylaroğlu  yetkisi olmadığı halde pervasızca THK’yı on milyonlarca liralık zarara sokacak anlaşmalara imza atmış durumdadır. Kurum’un en önemli varlığı olan ve değeri milyarla ölçülen İstanbul  Laleli otelinin  4 yıldır sürmekte ve sonuçlanmak üzere olan tahliye davasına rağmen eski kiracılarına peşkeş çekmeye çalıştığı izlenmektedir. Gelinen noktada THK delegesinin neredeyse tümü, Olağanüstü Genel Kurul yapılmasını istemekte fakat Bertan Nogaylaroğlu hukuka aykırı bir biçimde buna direnmektir.

Geçen hafta bu şaibeli süreci  devam ettirmek amacıyla Olağanüstü Genel Kurul yapılmasını hukuksuz ve yalan beyanlarla  mahkeme kararıyla engellemeye çalışmıştır. THK delegeleri ve yönetim kurullarının kendisine karşı güvensizliğini savuşturmak için, iftira ve yalana başvurarak hayali bir senaryoyu gerçekmişçesine mahkemelere ve basına aksettirmektedir.  Bir önceki genel başkan olan ben Kürşat Atılgan’ın THK  Vakfındaki göreve başladığım tarih olan 1 Mayıs 2015’den 7 Ay önce yapılmış bir sözleşmede ( 27 Kasım 2014) usulsüzlük olduğunu iddia ederek iftira yoluyla  şahsımı karalayıp kamuoyu önünde basın  yoluyla olumsuz algı yaratmaya çalışmaktadır.

Bu çirkin  iftira girişimi hakkında derhal yasal haklarımı kullanacağımı  kamuoyuna saygıyla duyururum."

KÜRŞAT ATILGAN

Kürşat Atılgan'dan iddialara anında yanıt geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Oy oy ~ 5 yıl önce
Ye babam ye . 2.5 milyon $ ne birader insan çaktırmadan yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ricardo ~ 5 yıl önce
Zamanında bunlar bize vatan millet edebiyatı yaparlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Paşalar ~ 5 yıl önce
Al birini vur ötekine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 5 yıl önce
2014_2015 te thk da pilotaj egitimi alirken ayni anda cessa alip kuruma kiralayan ogrenciyi aciklayin once

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar ~ 5 yıl önce
Hadi oradan MHP artığı. Senin kendi döneminde ne yolsuzluklar döndüğünü, çalışanın ekmeği ile nasıl oynadığını, kurumu nasıl zarara soktuğunu ve külhanbeyi gibi elinde tesbih, konuşurken ağzından lağım aktığını biliyoruz. Sana mi kaldı THK baskanligi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahir ~ 5 yıl önce
Kürşat sanki iddialara cevap vermiş. Komiksin.. Geçen seneki Ambulans Helikopter İhalesinde kurumu dünya zarara soktun. Devlete 350 milyon tl kar ettirdik diye yalakalık yaptın. Ancak gelinen noktada alınan ihalenin bu rakama yapılması mümkün değil. Hakkındaki bakımla ve diğer konularla ilgili o kadar suçlama var ki bu yuvarlak ifadelerle geçiştiremezsin. Mahkeme karar veriyo,r bu duruma hukuksuz diyor komiksin komik hesap vereceksin o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak sen ~ 5 yıl önce
Hadi ordan Kürşat atılgan bütün bu işler senin başının altından çıkıyor kaç gündür ortalıkta şubeleri gezip milleti örgütlüyorsun bilinmiyor mu sanıyorsun.bütün hepsi senin ekinin senin tezgahın amacın belli kuruma yeniden gelmek yada dosyaları kapatmak .ama artık ayyuka çıktı şansın yok maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üniversite ~ 5 yıl önce
Oğlumu Thk Üniversitesine göndermeyi düşünüyorduk, bu bitmez tükenmez sorun ve karışıklıklardan dolayı vazgeçtik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 5 yıl önce
Aman sakın.kapısından bile geçmeyin.
hala mı? ~ 5 yıl önce
akıllanmazsınız! Yani son iki haftada bunlar olmasa gönderecektin. Bravo
THK sevdalısı ~ 5 yıl önce
THK Üniversitesi THK Havacılık Vakfı nin kutdugu bir kurum olup, THK ile hiçbir organik bağı yoktur.
Thk sevdalısına ~ 5 yıl önce
İyi güzel de Thk Vakfı Thk Kurumu' na bağlı bir vakıf değil mi?Her ıkisinin de başkanı aynı kişi,bilmeden araştırmadan lütfen yorum yapmayın.Açın internete bakın, THK Üniversitesinin de ve Thk Kurumu'nun da mütevelli heyeti başkanı aynı kişi..
Eti ~ 5 yıl önce
Thknın mal varlığı üzerine kurulduğu kısmını atlamayalım
yeee ~ 5 yıl önce
yiyin efendiler yiyin ama unnutmayin yukarda allah var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya ~ 5 yıl önce
görünmüyor, yukarısı masmavi
kapatılmalı ~ 5 yıl önce
Bu saçma kurum neden hala kapatılmıyor. Hiç bir şey yapamıyorsanız, ismindeki Türk ibaresini kaldırın. Böyle rezil bir kurum milletin ismini kullanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha neler ~ 5 yıl önce
Kurumun başına yiyici Paşaları taşıma makama oturtma sevdası ne zaman biterse Türk Hava Kurumu özüne döner! Kurumu kapat demek kabul edilemez, sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Türk ~ 5 yıl önce
Bunu kurumun içi boşaltılmadan önce diyeydin iyidi
Tayyareci ~ 5 yıl önce
Kapatılmalı diyen zerzavat.Sen hiç THK aktivitelerinden anlaşılan faydalanmamışsın THK havasını teneffüs etmemişsin ki böyle yorumlar yapıyorsun.
Paşam bi gidin .... ~ 5 yıl önce
Ne meraklısınız Türk kelimesi düşmanlığına. THK nın kaldırılması yerine işleri, sadece Ottoman paşalığı olan paşaları kaldırıp, gençleri havacılığa özendiren ve yönlendiren bir kurum haline getirsek daha iyi olmazmı .
Paraşütçü ~ 5 yıl önce
Bebe...Kapatılsın diyen fikirsiz...Sen hiç paraşüt kuşanıp bir atlayış yaptın mı ki ( pilotajı geçtim ) burada kapatılsın diye zırvalıyon..THK ülkenin amatör havacılıkta gözbebeğidir..Dünyada örneği yoktur organizasyon ve kursları açısından..Bir an evvel eski günlerine kavuşsun ki bizim gibi şimdiki genlerde gökyüzü ile ücretsiz tanışabilsin..Sen kimsin havacılık kim..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000