12 Ocak 2011, Çarşamba 11:11:34

KURAL TANIMAZ SKANDALDA SON PERDE

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, AirportHaber'in ortaya çıkardığı ruhsatsız bakım skandalını tekrardan köşesine taşıdı... Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • Saga işte ucuzcu varrr..

5 Nisan 2010 tarihinde AirportHaber önemli bir habere imza atmıştı. Bakım ruhsatı olmamasına rağmen Atatürk Havalimanı'nda uçak parçası tamiri yapan SAS Havacılık firmasının bu usulsüzlüğünü belgeleriyle ortaya  koymuştuk. Bu firmaya iş yaptıran ACT Havayolları ile SAGA Havayolları'nın uçakları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ground edilmiş ve parçalar yenileri ile değiştirilene kadar uçakalr yerde kalmıştı. İlgili şirketlerin bazı yöneticilerinin de yetkileri iptal edilmişti.

Aradan tam 9 ay geçti. Peki ne oldu bu SAS Havacılık şirketinin son durumu diye yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda ilginçlikler ortaya çıktı.

SAS Havacılık şirketinin usulsüz bakım yaptığının belgeleriyle ortaya çıkmasının ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtilmişti. Ancak savcılığın henüz konu ile ilgili bir soruşturma açıp açmadığı bilinmiyor.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

KURAL TANIMAZ SKANDALDA SON PERDE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Saga işte ucuzcu varrr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000