10 Temmuz 2018, Salı 10:20:09

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Ersoy'a emanet

Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sisteminde bakanlar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı koltuğuna Etstur'un sahibi Mehmet Ersoy oturdu.
  • %100 Türk Aklı,Sermayesi..en iyi yerlere gelecektir..Türk, Öğün,Çalış, Güven..
  • Atlasjet firmasının THY den daha iyi olduğunu söylerim Uçaklarının yeni olduğunu söyleyebilirim Hosteslerinin Güler yüzlü insan dostu olduğunu söyleyebilirim Pilotların Halk tan olduğunu söyleyebilirim THY deki gibi havalı pilotlar yok Mersin Adana Arası yıllardır Ücretsiz servis yaptığını söyleyebilirim daha sayarim AtlasGlobal umre seferleri çok olduğunu söyleyebilirim İnşallah Her yere uçar Türkiye'de bence Atlasjet den Daha iyisi yok sahibinide tanimiyordum öğrenmiş oldum Allah Hayırlı uğurlu eylesin Vatana millete
  • bakan biat:) copy and paste like Russian format
  • Herkesin yorumlarını hayretle izliyorum. Ne kadar bozulmuş bir toplum olduğumuzu ortaya çıkarıyor. Herkes, bakanın şirketinin, kardeşinin havayolunun nasıl şahlanacağından bahsediyor. Yani, devlet yönetiminin sağlayacağı avantaların şirketleri uçuracağı düşünülüyor ve bu da doğal karşılanıyor. Kimse Atlasjet’i şimdi SHGM nasıl hakkıyla denetleyecek, ETS ile arazi tahsisinden teşviklere, banka kredilerine kadar rakipleri nasıl rekabet edecek diye düşünmüyor. Batı’da bu durumda şirketler kayyuma devredilir. Bizde tabii olmayacak. Çıkar çelişkisini düşünen kimse yok. Artık ciddi bir denetim olamayacağından ben şahsen artık Atlasjet ile uçmam. Fıtrat durumları olması çok olası.
  • Ets sahlansin Atlas sahlansin sonuçta Türk şirketi çalışanı türk, ekmek veriyormu veriyor kiskanmayalim
  • Kendisi kesinlikle istememişti.Dün sabah haberi oldu,hiç de memnun değildi halinden.
  • Birisi bir zamanlar 3,5 uçak şirketi falan kalacak demişti :)))
  • Atlasglb aylar önce sattığı bileti 4 ay sonra son dakika da uçuşları iptal ettim paranı geri al diyor. Hem bu faiz ortamında parayı kullanıp iade ediyor hem de vatandaşı aylar önce hesaplı alabileceği bileti fahiş fiyata almaya veya uçuş programını iptal etmeye zorlıyor. Yolcu mağdur olmuş umrunda bile değil. Yeni bakanımızın bu konudaki görüş ve yaklaşımlarını çok merak ediyorum. Vatandaş mı haklı şirket mi?
  • Her konunun bakanının, o konu ile ilgili şirketi var, artık dışarıdan başka şirketlere gerek yok, eğer iş büyük olursa, kardaş şirketlerle de ortaklaşa iş bitirilir, zaten zenginken, iyice zenginleşen bakanlardan oluşan zengin Türkiye ile kişi başı gelirimiz de 45-50.000 tl leri bulur herhalde, o yüzden çok sevinçliyim ve gurur duyuyorum. Ne mutlu Türküm diyene.......
  • Herseye ragmen, eldekilere göre en iyi secim. tam bir profesyonel. Yine de Türk turizmini cok iyi bildigi kesin, Türk kültürü konusunda ayni bilgiye sahip olup olmadigini hep beraber görecegiz.

Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sisteminde bakanlar belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı koltuğuna Etstur'un sahibi Mehmet Ersoy oturdu.

Türkiye, Erdoğan'ın TBMM'de ettiği yeminle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne resmen geçti. Yeni sistemde yer alacak bakanlıkların koltuğuna kimlerin oturacağı da belli oldu.

Turizm sektörünün merakla beklediği Kültür ve Turizm Bakanlığı koltuğuna Mehmet Ersoy oturdu. AtlasGlobal'in patronu Ali Murat Ersoy'un ikiz kardeşi olan Mehmet Ersoy ile birlikte Türkiye'nin turizm alanında önemli atılımlara imza atması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev yapacak Mehmet Nuri Ersoy, geçtiğimiz yıl şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir Futbol Kulübü'nde de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor. Mehmet Nuri Ersoy'un Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin (TÜRSAB) son seçimlerinde Başaran Ulusoy'un 18 yıllık saltanatını bitiren Firuz Bağlıkaya'yı desteklediği biliniyordu.

MEHMET ERSOY KİMDİR?

28 Ekim 1968 tarihinde İstanbul'da doğan Mehmet Ersoy, Alman Lisesi'nden ve Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.

1994 yılında Etstur'u kuran Ersoylar, En büyük atılımlarını ise 2004 yılında AtlasJet'i alarak yaptı. Şu anda Atlasglobal, kardeş Murat Ersoy'un yönetiminde bulunuyor.

Voyage Otelleri, Max Royal otelleri ve Ersoy İnşaat, şirketin bünyesinde bulunan iştirakler arasında yer alıyor. Etstur, Türkiye'nin en büyük tur operatörlerinden biri olarak faaliyet yürütüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Ersoy'a emanet

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

AtlasGlobal ~ 6 yıl önce
%100 Türk Aklı,Sermayesi..en iyi yerlere gelecektir..Türk, Öğün,Çalış, Güven..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Mantıklı ~ 6 yıl önce
Atlasjet firmasının THY den daha iyi olduğunu söylerim Uçaklarının yeni olduğunu söyleyebilirim Hosteslerinin Güler yüzlü insan dostu olduğunu söyleyebilirim Pilotların Halk tan olduğunu söyleyebilirim THY deki gibi havalı pilotlar yok Mersin Adana Arası yıllardır Ücretsiz servis yaptığını söyleyebilirim daha sayarim AtlasGlobal umre seferleri çok olduğunu söyleyebilirim İnşallah Her yere uçar Türkiye'de bence Atlasjet den Daha iyisi yok sahibinide tanimiyordum öğrenmiş oldum Allah Hayırlı uğurlu eylesin Vatana millete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay arkadas... ~ 6 yıl önce
bakan biat:) copy and paste like Russian format

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 6 yıl önce
Herkesin yorumlarını hayretle izliyorum. Ne kadar bozulmuş bir toplum olduğumuzu ortaya çıkarıyor. Herkes, bakanın şirketinin, kardeşinin havayolunun nasıl şahlanacağından bahsediyor. Yani, devlet yönetiminin sağlayacağı avantaların şirketleri uçuracağı düşünülüyor ve bu da doğal karşılanıyor. Kimse Atlasjet’i şimdi SHGM nasıl hakkıyla denetleyecek, ETS ile arazi tahsisinden teşviklere, banka kredilerine kadar rakipleri nasıl rekabet edecek diye düşünmüyor. Batı’da bu durumda şirketler kayyuma devredilir. Bizde tabii olmayacak. Çıkar çelişkisini düşünen kimse yok. Artık ciddi bir denetim olamayacağından ben şahsen artık Atlasjet ile uçmam. Fıtrat durumları olması çok olası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foroz ~ 6 yıl önce
Trump ABD başkanı oldu şirketlerine kayyum mu atandı? Biraz da mantıklı olsanız.
Ets ~ 6 yıl önce
Ets sahlansin Atlas sahlansin sonuçta Türk şirketi çalışanı türk, ekmek veriyormu veriyor kiskanmayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ET ~ 6 yıl önce
Kendisi kesinlikle istememişti.Dün sabah haberi oldu,hiç de memnun değildi halinden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Birisi bir zamanlar 3,5 uçak şirketi falan kalacak demişti :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Atlasglb aylar önce sattığı bileti 4 ay sonra son dakika da uçuşları iptal ettim paranı geri al diyor. Hem bu faiz ortamında parayı kullanıp iade ediyor hem de vatandaşı aylar önce hesaplı alabileceği bileti fahiş fiyata almaya veya uçuş programını iptal etmeye zorlıyor. Yolcu mağdur olmuş umrunda bile değil. Yeni bakanımızın bu konudaki görüş ve yaklaşımlarını çok merak ediyorum. Vatandaş mı haklı şirket mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindirik ~ 6 yıl önce
Her konunun bakanının, o konu ile ilgili şirketi var, artık dışarıdan başka şirketlere gerek yok, eğer iş büyük olursa, kardaş şirketlerle de ortaklaşa iş bitirilir, zaten zenginken, iyice zenginleşen bakanlardan oluşan zengin Türkiye ile kişi başı gelirimiz de 45-50.000 tl leri bulur herhalde, o yüzden çok sevinçliyim ve gurur duyuyorum. Ne mutlu Türküm diyene.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni ~ 6 yıl önce
Herseye ragmen, eldekilere göre en iyi secim. tam bir profesyonel. Yine de Türk turizmini cok iyi bildigi kesin, Türk kültürü konusunda ayni bilgiye sahip olup olmadigini hep beraber görecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000