17 Mayıs 2021, Pazartesi 11:51:25

Havacılık ve Turizm sektörü bu görüşmeye kilitlendi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbrahim Kalın ve Sağlık Bakan Yardımcısı Rusya'ya gitti. Gündem aşı tedariği ve turizm.
  • Aeroflot 1 Temmuza kadar bilet satışını iptal etmiş; bizim bakan el ayak öpmeye gidiyor. Bir gün önce bile yapmazlar, parayı vereceksin, Atlasglobal gibi onları da dolandırmayacaksın, belki.
  • Bakacaguz bu sefer millet nasıl bir skanldal maske tasarımı ile assağılanacak. En son bizim için derler herhalde "Korkma abisi aşıları tam bunların" diye. Şimdi soruyorum nerede kaldı ekonomik bağımsızlık adamlar 100 yıl önce silah zoru ile yaptıramadığını şimdi çatır çatır para ile yaptırıyor. Yerli halk evlere tıkılsın turistler etrafta cirit atsın. Toplumsal adaletsizliğin son noktalarına doğru geldik.
  • Görüşmede enjoy I am vaccinated maskesini takmışlar mıdır acaba?
  • enjoy maskesini takmadan gitmez umarım
  • Geccen yıl da Almanyaya gıttınız Cavusoglu ıle BILD gazetesıne cıkıp yalvardınız. bu yılda işiniz gucunuz kendı Bodrum Otellerınıze musterı bulmak. rezıl oluyoruz.
  • eyyyyyyy russsyaaaa ...ne oldu????????
  • Galaksiye ulaşan ekonomimiz varken neden avrupa ya rusya ya turist dilenmeye gidiyoruz valla anlamadı ben.
  • 1 Temmuz o simdiden ben soyluyorum.
  • Düştüğümüz hal içler acısı acaba yandaşa otel yaptırılıp ta turist sözümü verildi nedir bu turist getirme çabası koca Türkiye Cumhuriyeti'nin hiç mi gelir kapısı kalmadı 20 yıllık iktidarın meyveleri bunlar mı???
  • ukraynayla görüşüp atar yaptınız rusya da turisti kesince paçalarınız tutuştu gidin tabii gidin de arayı düzeltin yoksa bu sene de turizmciler başta olmak üzere bir çok sektör aç kalacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbrahim Kalın ve Sağlık Bakan Yardımcısı Rusya'ya gitti. Gündem aşı tedariği ve turizm.

Rusya’nın 1 Haziran’da sona erecek Türkiye’ye yönelik uçuş yasağını kaldırıp kaldırmayacağı merakla beklenirken, resmi görüşmeler için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbrahim Kalın ve Sağlık Bakan Yardımcısı Rusya'ya gitti.

Burada Rus yetkililerle aşılanma konusundaki son durum ve vaka sayılarındaki düşüş ele alınarak uçuşların yeniden başlaması ile ilgili görüş alış verişinde bulunulacak.

Ayrıntılar gelecek.

Havacılık ve Turizm sektörü bu görüşmeye kilitlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kpt ~ 3 yıl önce
Aeroflot 1 Temmuza kadar bilet satışını iptal etmiş; bizim bakan el ayak öpmeye gidiyor. Bir gün önce bile yapmazlar, parayı vereceksin, Atlasglobal gibi onları da dolandırmayacaksın, belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakacaguz ~ 3 yıl önce
Bakacaguz bu sefer millet nasıl bir skanldal maske tasarımı ile assağılanacak. En son bizim için derler herhalde "Korkma abisi aşıları tam bunların" diye. Şimdi soruyorum nerede kaldı ekonomik bağımsızlık adamlar 100 yıl önce silah zoru ile yaptıramadığını şimdi çatır çatır para ile yaptırıyor. Yerli halk evlere tıkılsın turistler etrafta cirit atsın. Toplumsal adaletsizliğin son noktalarına doğru geldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enjoy ~ 3 yıl önce
Görüşmede enjoy I am vaccinated maskesini takmışlar mıdır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enjoy ~ 3 yıl önce
enjoy maskesini takmadan gitmez umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 3 yıl önce
Geccen yıl da Almanyaya gıttınız Cavusoglu ıle BILD gazetesıne cıkıp yalvardınız. bu yılda işiniz gucunuz kendı Bodrum Otellerınıze musterı bulmak. rezıl oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hrm9 ~ 3 yıl önce
eyyyyyyy russsyaaaa ...ne oldu????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 3 yıl önce
Galaksiye ulaşan ekonomimiz varken neden avrupa ya rusya ya turist dilenmeye gidiyoruz valla anlamadı ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belli ~ 3 yıl önce
1 Temmuz o simdiden ben soyluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Donizetti Paşa ~ 3 yıl önce
Düştüğümüz hal içler acısı acaba yandaşa otel yaptırılıp ta turist sözümü verildi nedir bu turist getirme çabası koca Türkiye Cumhuriyeti'nin hiç mi gelir kapısı kalmadı 20 yıllık iktidarın meyveleri bunlar mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 3 yıl önce
Turizim hotellerinin 35% bu bakanin,yani kendisi icin ugrasiyor.Yoksa neden turizim bakani olsunki?
hadi bakalım ~ 3 yıl önce
ukraynayla görüşüp atar yaptınız rusya da turisti kesince paçalarınız tutuştu gidin tabii gidin de arayı düzeltin yoksa bu sene de turizmciler başta olmak üzere bir çok sektör aç kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000