22 Temmuz 2009, Çarşamba 08:51:32

"KÜLLİYEN YALAN" (VİDEO)

Dün Zonguldak Havaalanı büyük bir coşku ile ilk yolcusunu karşılarken, Zonguldak Havaalanının açılması için gecesini gündüzüne katan yetkililerin çalışmalarına gölge düşürecek bir olay Genel Müdür Özşahin tarafından yalanlandı.
  • yapilan yorumlar normal aa dogru olunca tarafinizdan yayinlanmiyor, daha cok sey ortaya cikacak, meydan devletin isletmesinde degil, ozel sirket yonetiyor???

Binlerce kişinin sevinç gösterileri arasında karşılanan ilk yolcu uçağı dün Zonguldak Havaalanına iniş yaparken, havaalanı genel müdürü Hasan Özşahin’in sevinç gösterisi diğerlerinden çok farklı idi. Özşahin’in “Buraya yolcu uçağı indireceğim” sözünden sonra hem kendisine çok destek olanlar olduğu hem de köstek olanlar olduğu belirtildi. Söylenen hiçbir şeye kulak asmayan Hasan Özşahin, dün ilk yolcu uçağının gelmesi ile birlikte bir çocuk gibi seviniyor, oradan oraya koşuyordu.

AirportHaber ve Airport TV sevinci ve telaşı canlı yayınlarla izleyicilerine ve okurlarına aktarırken, Zonguldak Havalimanı çalışanlarına ve bölge halkının emeklerine gölge düşecek bir haber yayınlandı Hürriyet Gazetesi’nin internet sitesinde. Haber’e göre yaşlı bir kadının 50 bin TL yatırdığı ve bu 50 bin TL olmasa idi havaalanı açılamayacaktı iddiasıyla gölgeleniyordu tüm emektarların çalışmaları.

Dün akşam Airport TV Ana Haber Bülteni’ne telefonla bağlanarak bu konudaki soruyu cevaplayan Zonguldak Havaalanı Genel Müdürü Hasan Özşahin, “külliyen yalan. Ben buranın genel müdürüyüm böyle bir şey olması mümkün değil. Normal maaşla geçinen bir insanın bu kadar parayı bulması da mümkün değil. Mali durumu ben bilmeyeceğimde kim bilecek” şeklinde konuştu.

Hasan Özşahin AirportHaber’e de konu ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı. “Dağın tıraşlanmasına yardımcı olabilmek için valilik öncülüğünde dernek kuruldu. Buraya kim ne kadar yardım etti bilmiyorum. Bahsi geçen hanımefendi eğer oraya 50 bin değil de elli lira yardım etti ise onu bilemem. Ama bize yatırdığı herhangi bir kuruş bile yok” dedi.

 

©AirportHaber Özel

"KÜLLİYEN YALAN" (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yapilan yorumlar normal aa dogru olunca tarafinizdan yayinlanmiyor, daha cok sey ortaya cikacak, meydan devletin isletmesinde degil, ozel sirket yonetiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000