27 Temmuz 2015, Pazartesi 10:10:16

Küçük uçak düştü 2 kişi hayatını kaybetti

ABD'nin Wisconsin eyaletinde küçük bir uçak düştü, 2 kişi hayatını kaybetti.
  • Düşen uçak çift kişilik Rand Robinson KR-2 deneysel bir uçağa benziyor. fly-kr.com Daha fazla bilgi için https://en.wikipedia.org/wiki/Rand_Robinson_KR-1
  • Daha arkada çok (300 milyon (yok edilmesi gereken) dünyanın başına musallat olmuş) nüfus var. Umarım Yüce Yaratan, fitne fesat fücurla Dünya'yı kemiren ve masum halklara zulmeden bu zalim halkım hepsini helak eder. Amin.

ABD'nin Wisconsin eyaletindeki Kenosha County bölgesinde küçük bir uçak düştü, uçaktaki 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Uçağın nereden kalktığı ve nereye gittiği henüz belirlenemezken, uçakta bulunan 2 kişinin de kimliklerinin tespit edilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, polis yetkilileri ormanlık alana düşen uçağın düşüş sebebine ilişkin çalışmaların başlatıldığını belirterek ilginç bir kaza yorumunda bulundu.

Küçük uçak düştü 2 kişi hayatını kaybetti

Yorumlar

KR-2 deneysel uçak ~ 9 yıl önce
Düşen uçak çift kişilik Rand Robinson KR-2 deneysel bir uçağa benziyor. fly-kr.com Daha fazla bilgi için https://en.wikipedia.org/wiki/Rand_Robinson_KR-1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panik yok ~ 9 yıl önce
Daha arkada çok (300 milyon (yok edilmesi gereken) dünyanın başına musallat olmuş) nüfus var. Umarım Yüce Yaratan, fitne fesat fücurla Dünya'yı kemiren ve masum halklara zulmeden bu zalim halkım hepsini helak eder. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000