05 Şubat 2010, Cuma 13:49:10

KRİZİN FATURASI O'NA KESİLDİ

Küresel ekonomik krizde zor günler geçiren dünyanın en büyük uçak kiralama şirketi ILFC’de fatura, kurucusu ve CEO’su Steven Hazy’ye kesildi. Başarısızlıktan sorumlu tutulan Hazy, istifaya zorlandı.
  • kesin ED kaydırmıştır.... :))
  • aday olarak ED'yi oneriyorum.

Dünya’nın sigorta alanında lider şirketlerinden AIG, bugün yaptığı duyuruda ILFC’nin kurucu ve CEO’su Steven F. Udvar-Hazy’nin 5 ocak itibariyle şirketten emekli olduğunu açıkladı.
 
AIG Başkanı ve CEO’su Robert H. Benmosche, yaptığı açıklamada; “AIG olarak bünyemizdeki ILFC için dur durak bilmeden çalışan Steve’e teşekkür etmek istiyorum. ILFC’nin lideri olarak yaptığı işlerden dolayı ona minnettarız” şeklinde konuştu.

Hazy’nin istifasında, ekonomik krizde yaşanan başarısızlığın etkili olduğu  ve istifaya zorlandığı kaydedildi.

Steven HazyUdvar- Hazy, ILFC’yi 1973 yılında kurmuş ve AIG firması, uçak kiralama şirketini 1990 yılında bünyesine katmıştı. ILFC, dünya genelinde Boeing ve Airbus’ın en büyük müşterisi konumunda bulunuyor.

Yönetim kurulu yeni birini seçene kadar John Plueger CEO’luk görevini üstlenecek. Plueger şirkette, 1995 yılından beri başkan ve operasyon şefi olarak çalışıyordu. Ayrıca ILFC’nin büyük üreticiler ile ilişkilerini ayarlıyor ve dünya çapındaki pazarlama çalışmalarına katkıda bulunuyordu.

1000 UÇAĞI VAR

Merkezi Los Angeles, Kaliforniya’da bulunan ILFC, dünyada ticari uçak kiralama şirketleri arasında başı çekiyor. Firma bünyesinde 1000’den fazla uçak bulunuyor.

American International Group, dünyadaki lider sigorta ve finans şirketlerinden biri olarak kabul ediliyor. Operasyonlarını 130’u aşkın ülkede sürdüren şirketin hisseleri halka açık bulunuyor.

KRİZİN FATURASI O'NA KESİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kesin ED kaydırmıştır.... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aday olarak ED'yi oneriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000