29 Ekim 2008, Çarşamba 07:56:46

Köylülerin helikopter heyecanı

Bursa'da gezi sırasında bir köy yakınında mola veren Orman Bölge Müdürlüğü'nün helikopteri, köylülerin akınına uğradı. Çok sayıda köylü, ilk kez yakından gördükleri helikopteri meraklı gözlerle inceledi.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Rusya'dan yaz sezonu için kiralanan helikopter, son gününde basın mensupları ve müdürlük yetkililerini ağırladı. Yaz sezonu boyunca çıkan yangınlar sonucu zarar gören bölgeleri inceleyen gazeteciler ve Bursa Orman Bölge Müdürü Ali Girgin, yaklaşık 3 saat boyunca uçarak inceleme yaptı. Gezi sırasında mola vermek için Mustafa Kemalpaşa ilçesi Karapınar köyü yakınlarına inen helikopter, köylülerin akınına uğradı. İlk kez yakından bir helikopter gören köylüler, çocuklarını da yanlarına alarak helikopteri inceledi. Çocuklar helikopter içerisine binerek meraklarını giderirken, anne babaları da uzaktan izlemekle yetindi.

Bir anda köylerinin yakınına inen helikopteri görünce merak ettiklerini ifade eden köylüler, "İlk kez helikopter gördük. Bir anda köyün yakınına inince bir şey olduğunu sandık" diyerek heyecanlarını dile getirdi.

Köylülerin helikopter heyecanı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000