03 Aralık 2019, Salı 16:00:19

Kotil; "AR-GE'ye 300 milyon dolar harcadık"

TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, katıldığı canlı yayın programında TUSAŞ projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
  • 300 milyon usd para harcadığınıza inandım. O paraları oluk oluk yediğinizi de biliyorum çünkü mock up’ları Almanlara yaptırdınız, support adı altında dünyanın parasını İngilizlere döktünüz ve ortada hiç bir şey yok her zaman olduğu gibi. Söylediğim gibi haramı zift olsun, sana o paralar teslim edilir mi ulan? Aaaah canına yandığım ülkem ahh!!!
  • Kotil 18 Kasım itibarıyle görevde değildir ancak bunu açıklamadığı için görevdeymiş gibi yapıyor. 18 kasım günü ekibinden 6 kişi yönrtimden uzaklaştırıldı. Kotil saraydan randevu istedi ama alamadı. 28 kasım günü yeni bir yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Orada 5 saat süren pazarlıklardan sonra istifası gene istendi. Kotil yetkisiz şekilde çalışıyor.
  • Eee hani? dagdan kesdim kereste,ac gozunu doldur keseni.
  • Anadoludaki bi çok meydan da ILS yok,termik santral bacalarında filtre yok,Cern de çalışan mühendislerimiz e kaynak yok ama Tusaş a 300 milyon kaynak var.Peki sormazlar mı sen bu 300 milyon milyar sen ne yaptın evde çocuklar aççç
  • ARGE 300 milyon dolar. Suriyelilere 5 milyar dolar. Kim bilir kimlerin cebine girdi. Kardeşim yok mu şöyle cesur bir savcı. Alnından öpeyim.
  • Fakat mmu üretildiğinde bu şirketle kıyaslanabileceğini belirtmişti bu da en az 10 11 sene sonrası demek.Tusaş gerçekten hızla yükselen bir şirket.Bu açıklama o kadar da mantıksız gelmedi açıkçası bana
  • O parayı Amerika'da bir şirket argeye harcama Mars a koloni kuracak teknoloji uretirlerdi. Şu naaptiniz?????
  • Eeee sonuç ne? Türksat 5a ve Türksat 5b uydularini spaceX 100 milyon dolar gibi bir paraya uzaya taşıdı. Sen 300 milyon dolara ne yaptın ARGE de???? Var mı elle tutulur bişey???
  • Hay sizin şu badem bıyıklarınıza emi
  • Ben de 500 milyon dolar harcadım, yalandan kim ölmüş?
TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, katıldığı canlı yayın programında TUSAŞ projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bu yıl yaklaşık 300 milyon dolar ürün geliştirmeye AR-GE’ye harcadıklarını ifade eden Kotil, Aksungur'un yılbaşı itibari ile teslim edileceğini açıkladı. 

Kotil'in açıklamalarının tamamı:

 

Kotil; "AR-GE'ye 300 milyon dolar harcadık"

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Helal etmiyeem ~ 4 yıl önce
300 milyon usd para harcadığınıza inandım. O paraları oluk oluk yediğinizi de biliyorum çünkü mock up’ları Almanlara yaptırdınız, support adı altında dünyanın parasını İngilizlere döktünüz ve ortada hiç bir şey yok her zaman olduğu gibi. Söylediğim gibi haramı zift olsun, sana o paralar teslim edilir mi ulan? Aaaah canına yandığım ülkem ahh!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 4 yıl önce
Kotil 18 Kasım itibarıyle görevde değildir ancak bunu açıklamadığı için görevdeymiş gibi yapıyor. 18 kasım günü ekibinden 6 kişi yönrtimden uzaklaştırıldı. Kotil saraydan randevu istedi ama alamadı. 28 kasım günü yeni bir yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Orada 5 saat süren pazarlıklardan sonra istifası gene istendi. Kotil yetkisiz şekilde çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balkan ~ 4 yıl önce
Hayalleriniz yikilacak :)
Haranli ~ 4 yıl önce
Eee hani? dagdan kesdim kereste,ac gozunu doldur keseni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gamlı baykuş ~ 4 yıl önce
Anadoludaki bi çok meydan da ILS yok,termik santral bacalarında filtre yok,Cern de çalışan mühendislerimiz e kaynak yok ama Tusaş a 300 milyon kaynak var.Peki sormazlar mı sen bu 300 milyon milyar sen ne yaptın evde çocuklar aççç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Pilotu ~ 4 yıl önce
ARGE 300 milyon dolar. Suriyelilere 5 milyar dolar. Kim bilir kimlerin cebine girdi. Kardeşim yok mu şöyle cesur bir savcı. Alnından öpeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 4 yıl önce
Fakat mmu üretildiğinde bu şirketle kıyaslanabileceğini belirtmişti bu da en az 10 11 sene sonrası demek.Tusaş gerçekten hızla yükselen bir şirket.Bu açıklama o kadar da mantıksız gelmedi açıkçası bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birde övünüyor yaa ~ 4 yıl önce
O parayı Amerika'da bir şirket argeye harcama Mars a koloni kuracak teknoloji uretirlerdi. Şu naaptiniz?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dunyanin ~ 4 yıl önce
En sacma mantigi... O hesapla suudi arabistsn örn. Almanyayi teknolojide gecebilir, eger mesele para basmaksa. Her sey yetismis insangucunden ibaret. Bizde de böyleleri az daha cok ideolojik yetistirilmis insanlar var...
Sonuç????? ~ 4 yıl önce
Eeee sonuç ne? Türksat 5a ve Türksat 5b uydularini spaceX 100 milyon dolar gibi bir paraya uzaya taşıdı. Sen 300 milyon dolara ne yaptın ARGE de???? Var mı elle tutulur bişey???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bdem ~ 4 yıl önce
Hay sizin şu badem bıyıklarınıza emi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 4 yıl önce
Ben de 500 milyon dolar harcadım, yalandan kim ölmüş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000