15 Nisan 2020, Çarşamba 15:36:39

Korkunç kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Rusya Soruşturma Komitesi, Rusya’nın başkenti Moskova havalimanına geçen yıl acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri yayımlandı.
  • PGS ucak kazasinin goruntuleri gizleniyor.Rus pilotlari cok iyi tailwind hesabi yapar.=)).
  • Bildiğim kadarıyla uçak kalkış esnasında yıldırım düşüyor ve elektrik sistemlerinde bir arıza oluyor pilot geri dönme kararı alıyor inerken belki tecrube eksikliğinden belki heyecandan sert bir şekilde iniyor kanatlardaki yakıt tankları ya da sistemleri arızalanıp yakıt tutuşuyor ve sonrası maalesef malum.Bu arada bu uçaklarda 12 adet b. class koltuk var...
  • Yolculara bakin cogu cantasiyla yaziklar olsun ya
  • O hengamenin içinde bir de headract’ten çantalarını bulacak yanlarına alacaklar diye yangından dolayı öne gelmeye çalışan yolculara mani olmuşlar çok yazık
  • En modern uçakları olan Sukhoi SSJ-100'ün kaçıncı ölümlü kazası bu. Sivil havacılıkta ruslar tam bir fiyasko. Öyle biz uçak yaptık oldu mantığı ile yürümüyor bu işler. Belkide askeri havacılıkta da kötüler ama kamuya açık olmadığı için kaza kırımlar gizleniyor muhtemelen.
  • Hanımefendinin çantası en az beş kişiyi götürmüş
  • Yolcuların reaksiyonu güzel. Bir kadın çantayla çıkmış.
  • Ilk önce business class yolcuları tahliye ediliyor.diğerleri önemsiz.kapitalizm dedikleri bu olsa gerek.
  • Çokk geçikti hemde çok
  • Hangi bilgi doğru iki başlık var birisinde;41 kişinin hayatının kaybettiği yazıyor.Diğer olay nasıl olmuştu başlığında 13 kişinin öldüğü belirtilmiş.

Rusya Soruşturma Komitesi, Rusya’nın başkenti Moskova havalimanına geçen yıl acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri yayımlandı.

Rusya’nın başkenti Moskova havalimanına geçtiğimiz yıl acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri yayımlandı.

Başkent Moskova’da 5 Mayıs 2019 tarihinde Moskova Şeremetyevo – Murmansk seferini yapan Sukhoi Superjet 100-95B tipi yolcu uçağı, Moskova Şeremetyevı havalimanına acil iniş yapmıştı. Korkunç kazada 73 yolcu ve 5 kişilik mürettebatın bulunduğu uçaktaki 41 kişi hayatını kaybetmişti.

Rusya Soruşturma Komitesi, yaklaşık bir yıl sonra kaza anının video görüntülerini yayınladı. Görüntülerde alev topuna dönen uçağın acil iniş yaptığı sırada kaydığı görülüyor.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Rusya’da 5 Mayıs 2019 tarihinde Moskova-Murmansk seferini yapmak üzere Şeremetyevo Havalimanı’ndan kalkan Rus Aeroflot firmasına ait SSJ-100 tipi yolcu uçağı, kısa süre sonra dönmek zorunda kaldığı havalimanına acil iniş yaparken arka kısmı alev almıştı. Rusya Soruşturma Komitesi yaptığı ilk açıklamada, 73 yolcu ve 5 kişilik mürettebatın bulunduğu uçakta 2'si çocuk 13 kişinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Rusya Sağlık Bakanlığı ise kazada 7 kişinin yaralandığını bildirmişti.

Korkunç kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Cevap ~ 4 yıl önce
PGS ucak kazasinin goruntuleri gizleniyor.Rus pilotlari cok iyi tailwind hesabi yapar.=)).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı değilim ~ 4 yıl önce
Bildiğim kadarıyla uçak kalkış esnasında yıldırım düşüyor ve elektrik sistemlerinde bir arıza oluyor pilot geri dönme kararı alıyor inerken belki tecrube eksikliğinden belki heyecandan sert bir şekilde iniyor kanatlardaki yakıt tankları ya da sistemleri arızalanıp yakıt tutuşuyor ve sonrası maalesef malum.Bu arada bu uçaklarda 12 adet b. class koltuk var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yih ~ 4 yıl önce
Yolculara bakin cogu cantasiyla yaziklar olsun ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çantalar ~ 4 yıl önce
O hengamenin içinde bir de headract’ten çantalarını bulacak yanlarına alacaklar diye yangından dolayı öne gelmeye çalışan yolculara mani olmuşlar çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rus işi ~ 4 yıl önce
En modern uçakları olan Sukhoi SSJ-100'ün kaçıncı ölümlü kazası bu. Sivil havacılıkta ruslar tam bir fiyasko. Öyle biz uçak yaptık oldu mantığı ile yürümüyor bu işler. Belkide askeri havacılıkta da kötüler ama kamuya açık olmadığı için kaza kırımlar gizleniyor muhtemelen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeki ~ 4 yıl önce
rusların hiç bir ürünü iyi değildir hepsi birer propoganda aracıdır bozuk armata tankları fırlatma rampasından 300 metre yüksekte sönen s400 ler daha neler neler ama vururuz kırarız yakarız bombalarız edebiyatında bizden bile daha milliyetçi bir toplum resimde g3 tutan asker ama kadrajı kaldır patates olay bu yani ( 20 yıldır içlerindeyim tecrübe ile sabittir )
Mıhe ~ 4 yıl önce
Hanımefendinin çantası en az beş kişiyi götürmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahliye ~ 4 yıl önce
Yolcuların reaksiyonu güzel. Bir kadın çantayla çıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 4 yıl önce
Uçağa geri tırmanıp içeriden çanta çıkaran adamdan ilginç değil.
Haneda ~ 4 yıl önce
Ilk önce business class yolcuları tahliye ediliyor.diğerleri önemsiz.kapitalizm dedikleri bu olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 4 yıl önce
Uçak arkadan öne doğru yanıyor ne yapsınlar arkadaki yolcuları ateşin içinemi atsınlar? Doğal olarakta sırayla çıkıyor insanlar. Yangın ön taraftaki kapıları kapatmış olsaydı bu seferde tahliye ekonomiden başlayacaktı nasıl bir mantık sizinkisi? Ayrıca uçakta business class olup olmadığından eminmisiniz?
TK Biz class ~ 4 yıl önce
TK daki kadar biz class abartilmiyor hicbir yerde. Ucak durdugu anda arkalardan gerkesi yararak gelen hoster perdeyi kapatmak icin olanca gucuyle havada ucuyor. Komik oluyorsunuz komik. Koruge yanasan ucakta ne biz tahliyesi? Zaten ilk onlar cikacak neyin sacmaligi bu?
İtfaiye ~ 4 yıl önce
Çokk geçikti hemde çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelişki ~ 4 yıl önce
Hangi bilgi doğru iki başlık var birisinde;41 kişinin hayatının kaybettiği yazıyor.Diğer olay nasıl olmuştu başlığında 13 kişinin öldüğü belirtilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000