12 Şubat 2010, Cuma 07:22:32

Körfez Havaalanı bölgeyi hareketlendirecek

Açılması için artık kısa bir süre kalan Körfez Havaalanı bölgeye büyük bir hareketlilik kazandıracak...
  • bölge yazlıkçı mekanı siz bi açın biz gidip gelelim otel olmasada olur :)
  • yer hizmetlerine hangi firma bakacak işe alım ile ilgili nüracat yapmak için nerelere baş vuralım bilgisi olan varsa lütfen haber versin teşekkürler
  • Havaalani acildiginda sayet SHGM ve DHMI bu alani ekonomi havaalani olarak siniflandirirsa ve havayollarini desteklerse permi konusunda yurt ici ve disindan bir cok sirket gelecektir.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla yenilenen Körfez Havaalanı’nın haziran ayında uluslararası uçuşlara açılacağı bildirildi.

2008 yılının ilk aylarında yenilenmesine başlanan havaalanında çalışmalar sürerken Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş Körfez hattında talebe cevap verecek otel sayısının çok az olduğunu, havaalanı yapılmasından sonra 20’den fazla otel yapılacağının öngörüldüğünü iddia etti.

Körfez Havaalanı bölgeyi hareketlendirecek

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bölge yazlıkçı mekanı siz bi açın biz gidip gelelim otel olmasada olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yer hizmetlerine hangi firma bakacak işe alım ile ilgili nüracat yapmak için nerelere baş vuralım bilgisi olan varsa lütfen haber versin teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havaalani acildiginda sayet SHGM ve DHMI bu alani ekonomi havaalani olarak siniflandirirsa ve havayollarini desteklerse permi konusunda yurt ici ve disindan bir cok sirket gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000