15 Mayıs 2019, Çarşamba 09:13:00

Koreli kafile Adıyaman'da

Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci’nin de katılımı ile Güney Kore’de 2018 yılında yapılan çalışmalar sonrası 2019’un Koreli ilk turist kafilesi kente geldi.
  • Akif bey geceli gündüzlü çalışan her taşın altında çıkan yurtiçinin en derin müdürlerinden birisidir. Ama söylemeden edemeyeceğim bu adamın Adıyaman da ne işi var gönderin daha efektif destinasyona adam iş yapsın.
  • Hayirli olsun. Tahmin ediyorum ilk kafile Istanbul uzerinden geldi direkt Kore'den Adiayamana degil?
  • THY YE ESKİ KASA 737 LER YAKIŞMIYOR.Doğu uçuşlarında ekransız eski 737 ler batı uçuşlarında ekranlı yeni kasa 737 ler
  • Işte budur. Turizm böyle yapılır. Gurur duyuyoruz. 2018 de yapılan müthiş çalışmanın sonucu. Tam 24 ( yirmidört) adet şirin mi şirin koreli turistimiz oldu. Çalsin davullar oynasın kızlar. Bu ne mutluluk allahım. 50 adeti de yoldaymış. Ispanya bizi kiskaniyeeehh.

Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci’nin de katılımı ile Güney Kore’de 2018 yılında yapılan çalışmalar sonrası 2019’un Koreli ilk turist kafilesi kente geldi.

Türk Hava Yolları ve TÜRSAB’ın sponsorluğunda yapılan Güney Kore gezisine Türk Hava Yolları Adıyaman Müdürü Muhammed Akif Hamidi ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci’nin 2018 yılında Güney Kore’de yaptıkları çalışmalar 2019 yılının turizm sezonunda meyvelerini vermeye başladı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Güney Kore’den İstanbul Havalimanı'na oradan da direk Adıyaman Havalimanı'na gelen 24 kişilik turist kafilesi Adıyaman’ın turistik alanlarını gezerek inceleyecek. Adıyaman Havalimanı'na gelen turist kafilesi Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci ve Türk Hava Yolları Adıyaman Müdürü Muhammed Akif Hamidi tarafından karşılandı.

Yapılan çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını söyleyen Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci, “Turizm alanında yapılan çalışmaların önemli bir noktası bugün. 2018 yılından başlayıp 2019 yılında uzanan bir Güney Kore serüveni ile işe başladık. Bir çalışma yaptık ve bu çalışmanın neticesinde ilk kez yurt dışından direkt Adıyaman’a havalimanına ilk turist kafilesinin Güney Kore’den indirmek nasip oldu. İşte bugün onları karşılıyoruz, biz de onun için geldik o firmanın yetkilileri ile birlikte şu anda onları karşılıyoruz. Bugün 24 kişi geldi fakat bundan sonraki grup 50 kişilik olacak ve bu gruplar sürekli artık devam edecek. Bu ilk grup olduğu için sembolik şekilde karşıladık. 2019 yılı için bin 680 yolculuk bir anlaşma yapıldı Güney Kore’yle. En az bin 680 kişilik grup bu yıl gelecek” dedi.

Türk Hava Yolları Adıyaman Müdürü Muhammed Akif Hamidi ise "2018 yılında yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini yemeye başladık. Bu işler uzun soluklu işlerdir bazı şeyleri hedefleriniz çalışırsınız hedeflediğiniz gibi gitmez azar azar gider, bu iş sabır işidir. Bizde sabırla beraber yavaş yavaş ilerliyoruz. Bugün Kore yarın Tayland öbür gün gün Japonya, Çin bu iş böyle gidecek. Adıyaman kültür ve turizm şehridir. Buraya genelde Uzak Doğulu turistlerin ağırlıkla gelmesini hedefliyoruz o yönden çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek Allah’ın izniyle” diye konuştu. 





Koreli kafile Adıyaman'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Anonim ~ 5 yıl önce
Akif bey geceli gündüzlü çalışan her taşın altında çıkan yurtiçinin en derin müdürlerinden birisidir. Ama söylemeden edemeyeceğim bu adamın Adıyaman da ne işi var gönderin daha efektif destinasyona adam iş yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adiyaman ~ 5 yıl önce
Hayirli olsun. Tahmin ediyorum ilk kafile Istanbul uzerinden geldi direkt Kore'den Adiayamana degil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ KASA 737 ~ 5 yıl önce
THY YE ESKİ KASA 737 LER YAKIŞMIYOR.Doğu uçuşlarında ekransız eski 737 ler batı uçuşlarında ekranlı yeni kasa 737 ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasa ~ 5 yıl önce
Bosver sen o kasayi! sen once o kafayi degisir dogu bati diyecegine.
W ~ 5 yıl önce
Şu laf nereden tutsan elde kalıyor adamlar buradan bile yalan mağduriyet uyduruyor hayret bişey ,ayrıca iç hatlarda ekranlar genelde kapatılıyor kullanamıyorsun
Turist Ömer ~ 5 yıl önce
Işte budur. Turizm böyle yapılır. Gurur duyuyoruz. 2018 de yapılan müthiş çalışmanın sonucu. Tam 24 ( yirmidört) adet şirin mi şirin koreli turistimiz oldu. Çalsin davullar oynasın kızlar. Bu ne mutluluk allahım. 50 adeti de yoldaymış. Ispanya bizi kiskaniyeeehh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okumada sıkıntı var sanırım ~ 5 yıl önce
1680 kişi demiş haber ilk grup 24 kişi okuyamıyoruz sanırım?
Mahmut Arslan ~ 5 yıl önce
Y A Z I K AHHHHH ADIYAMAN AHHHHHH Güney Kore,ye sayın Müdürler gitmiş..Kore,lileri Adıyaman,a getirmek için çaba sarf etmişler..vayyyy vayyy.. Ve 24 kişilik bir grup gelmiş..karşılama..resimler..haberi övüne övüne yaymalar..yazık ..özülüyor insan.. Nerede günde otellerde yer kalmadığı günler..günlük birkaç yuz koreli ve yüzlerce yabanci turistin geldiği günler.. Evet sponsorluklarla gelen 24 kisilik grup ve tam takım karşılama..işte Turizm PATLAMASI... YAZIK OLDU ADIYAMAN,A.. GÜZEL TÜRKİYE,MİZE..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000