08 Ağustos 2017, Salı 13:35:58

Kontrolörler ile pilotlar bir araya geliyor

Hava trafik kontrolörleri ile pilotlar bir araya geliyor.
  • Gaz ver yov da gelicek mi?
  • Koş sevim yine konuyu çozdük.. Haha
  • Pusback ve starup'ı yöneten veya yönlendiren bir bayan arkadaş var kulede' bazen trafiği alt üst ettiğinin farkındamısın????
  • Dernegimizin böyle bir faaliyete öncülük ediyor olması güzel fakat benzeri toplantinin birde ankarada olması gerekir diye düşünüyorum malum karşıdan gelmek (anadolu yakasından) karstan gelmekten daha zormuş öyle söylüyordu istanbullu arkadaşlar ayrıca istanbul hava trafiğinin yaklaşık 4 katı belkide daha fazlası accde
  • Uçan kale de geliyor mu ?
  • Çok güzel ve beklenen bir gelişme.keşke Talpa da böyle bir organizasyona öncülük etse idi. Kontrolör kardeşlerim,THY larına kıyak çekmeyi lütfen bırakınız.Adamlar zaten istemiyor. Gerçi elinizde değil.çok güzel iş yapıyırsunuz ana bu sizin için yüz karası. 100 mil de süratini 250 ye çeken THY ye süratini niye kestin diyeceğinize bana süratimi kestiriyorsın. Korkuyorsunuz herhalde onlardan.Kalkışta bariz hatta yakkaşmada önüme alıyırsunuz.Aslında bunun faydası yok adamlar dediğim gibi istemiyor. Ayrıca bu toplantının hemen ağustos ayında ve bu kadar aceleye getirilmesi ne fayda getirir. Katılımı bu yoğun tempoda açıkkayın lütfen.
  • basvuru formunu hic bir yerde bulamıyorum bilen varsa linkini atabilir mi acaba
  • Çok yararlı olucak, bayan kulecilere kaptanlar yine iltifat eder bolbol, diğerleride biri 6000 biri 32.000 tl alan karşılıklı oturucak çay kahve olayı

Hava trafik kontrolörleri ile pilotlar bir araya geliyor.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek buluşmayla ilgili TATCA'dan şu açıklama yapıldı:

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği olarak, mesleğimize ilişkin yürüttüğümüz eğitim ve araştırma faaliyetleri çerçevesinde; sektördeki paydaşlarımızdan gelen talepleri de göz önüne alarak; “frekansı” paylaşan ve hava trafik yönetim ağının son kullanıcıları konumundaki hava trafik kontrolörü meslektaşlarımız ile pilot dostlarımızı buluşturuyoruz.

Kokpit ve hava trafik üniteleri arasında kurulan empatiyi ve işbirliğini arttırabilecek; emniyet, düzen ve hız prensipleri ışığında daha verimli ve etkin bir hava trafik yönetimi için incelenmesini gerekli gördüğünüz; örnek olay, konu başlığı ve sunum önerileriniz için derneğimizle irtibata geçmenizi rica ediyoruz.

14 Ağustos 2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Atatürk Havalimanı TAV Dış Hatlar Terminali - Ali Sürmen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Kontrolörler ile pilotlar bir araya geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

... ~ 7 yıl önce
Gaz ver yov da gelicek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heros ~ 7 yıl önce
Koş sevim yine konuyu çozdük.. Haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAREKAT ~ 7 yıl önce
Pusback ve starup'ı yöneten veya yönlendiren bir bayan arkadaş var kulede' bazen trafiği alt üst ettiğinin farkındamısın????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uwaaa ~ 7 yıl önce
Harekat ; Hep ayni kisi degildir bence :)
Değnekçi deseydin... ~ 7 yıl önce
Bu kadar cahilsin işte keşke yorum yapmasaydın
Acc ~ 7 yıl önce
Dernegimizin böyle bir faaliyete öncülük ediyor olması güzel fakat benzeri toplantinin birde ankarada olması gerekir diye düşünüyorum malum karşıdan gelmek (anadolu yakasından) karstan gelmekten daha zormuş öyle söylüyordu istanbullu arkadaşlar ayrıca istanbul hava trafiğinin yaklaşık 4 katı belkide daha fazlası accde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acc cik ~ 7 yıl önce
#ÇareSendika mesleki çalışmalar için paylaşım yapmayın gidin sendikada makam mevki peşinde koşun. bürokrasi yeri Ankara nede olsa!
Kale ~ 7 yıl önce
Uçan kale de geliyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 7 yıl önce
Çok güzel ve beklenen bir gelişme.keşke Talpa da böyle bir organizasyona öncülük etse idi. Kontrolör kardeşlerim,THY larına kıyak çekmeyi lütfen bırakınız.Adamlar zaten istemiyor. Gerçi elinizde değil.çok güzel iş yapıyırsunuz ana bu sizin için yüz karası. 100 mil de süratini 250 ye çeken THY ye süratini niye kestin diyeceğinize bana süratimi kestiriyorsın. Korkuyorsunuz herhalde onlardan.Kalkışta bariz hatta yakkaşmada önüme alıyırsunuz.Aslında bunun faydası yok adamlar dediğim gibi istemiyor. Ayrıca bu toplantının hemen ağustos ayında ve bu kadar aceleye getirilmesi ne fayda getirir. Katılımı bu yoğun tempoda açıkkayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atco ~ 7 yıl önce
Aman diyeyim böyle şeyler söylemeyin linç kampanyası başlatılır maazallah:) İçinizi rahatlatacaksa şunu belirteyim; Hangi uçak daha hızlıysa önce iner...En azından ben çalışırken.
... ~ 7 yıl önce
boş boş konuşan bir başka charter kaptanı daha.
Ah su charter kaptanlari ~ 7 yıl önce
Charter kaptanlari kural yok dikkat yok. 250 kt yaziyor star chartlarinda hala surati 250 ye cekiyor ondeki ucak diye atc yi uyariyor..Adam chart bile acmadan kaptanim diye geziyor.10 kt taxi surat limiti var hizli taksi yapsin ondeki ucak diyor...Tk pilotlari kuralci boylede olmaya mecbur hata affetmez havacilik..Tk CB var diye kalkis yapmazken.Digerleri CB icine daliyor...Tk candir gerisi heyecan..
F/O ~ 7 yıl önce
basvuru formunu hic bir yerde bulamıyorum bilen varsa linkini atabilir mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 7 yıl önce
https://docs.google.com/forms/d/1Ei-AJuHidNtCRAqtVGn8meD9YVhiqRylBpPzYgfL-UI/viewform?edit_requested=true
Wooow ~ 7 yıl önce
Çok yararlı olucak, bayan kulecilere kaptanlar yine iltifat eder bolbol, diğerleride biri 6000 biri 32.000 tl alan karşılıklı oturucak çay kahve olayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT ~ 7 yıl önce
Her türlü takdirin üzerinde seviyesiz bir yaklaşım yapmışsınız. Para sizi adam yapmaz, sizin gibi bir şey yapar. Bu birliktelik, adamlar için, sizin için değil.
kafa ~ 7 yıl önce
kafanı nerden aldysan hayırlı olsun güle güle kullan
??? ~ 7 yıl önce
6000 alan kontrolör mü kaldı?
Woow diyene ~ 7 yıl önce
Tüm derdin kaptan maaşı olmuş belli ki :) gece kabusun da oluyordur. Bence sektörden uzaklaş kendin için ve cevren için en hayırlısı bu olur. Seviyesiz yaklaşımından havacı olup olmadıgın da mechul !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000