18 Şubat 2009, Çarşamba 23:16:25

KOLOMBİYA'DA UÇAK DÜŞTÜ

Kolombiya Hava Kuvvetleri'ne (FAC) ait bir uçağın eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu uçakta bulunan 5 askerin de hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Kolombiya Hava Kuvvetleri'ni de böyle bir uçağı hala faal halde tutmayı başardıkları için ayrıca tebrik ediyorum. -Volvo-
  • AC-47 C-47 nin(Dakota) Silahlandırılmış tipi .Seri üretimi 1946 yılında durdurulmuştur.Çok eski bir uçak olduğu için düşmesi için yüzlerce neden olabilir.Bu gün için bu uçakları uçurabilmek macera.Yedek parça genellikle hurdalardan temin ediliyor.Eğitim kazası deniliyor ama harp uçağı olduğu için bir operasyon sırasındada isabet almış olabilir. Haberin fotografı ilgili uçak tipine aittir.

Başkent Bogota'nın kuzeybatısında yer alan Puerto Salgar bölgesine düşen uçaktan kurtulan olmazken, yetkililer uçağın düşme nedeninin sabotaj ya da bir saldırı olmasından şüpheleniyor.

Bomba ve silah gibi çeşitli mühimmatlar taşıyan Douglas AC-47 tipi uçağın, genellikle solcu militanlarla mücadelede kullanıldığı belirtiliyor.

KOLOMBİYA'DA UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kolombiya Hava Kuvvetleri'ni de böyle bir uçağı hala faal halde tutmayı başardıkları için ayrıca tebrik ediyorum. -Volvo-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AC-47 C-47 nin(Dakota) Silahlandırılmış tipi .Seri üretimi 1946 yılında durdurulmuştur.Çok eski bir uçak olduğu için düşmesi için yüzlerce neden olabilir.Bu gün için bu uçakları uçurabilmek macera.Yedek parça genellikle hurdalardan temin ediliyor.Eğitim kazası deniliyor ama harp uçağı olduğu için bir operasyon sırasındada isabet almış olabilir. Haberin fotografı ilgili uçak tipine aittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000