24 Temmuz 2013, Çarşamba 07:50:12

KOKPİTTE DUMAN PANİĞE NEDEN OLDU

American Eagle Havayolları'na ait yolcu uçağı,kokpitte yayılan duman nedeniyle kalkış yaptığı meydana geri döndü...
  • Texas'tan kalkıp Dallasa inmek ne ya :) Texas Dallas'ı da içine alan bir eylettir.Tıpkı Akdeniz'den kalkan bir uçağın Antalya'ya inmesi gibi birşey :) Bu haberin doğrusu Dallas-Champaign Urbana seferini yapan uçakta ki motor arızası...

American Eagle Havayolları'nın Teksas-Dallas seferini yapacak Embraer ERJ-145 tipi yolcu uçağının, sorunsuz bir kalkışın ardından kokpitinde duman yayılmaya başladı. Dumanın kaynağını arayan kokpit ekibi sorunu tespit edemedi.

Bu durum üzerine Teksas meydanıyla iletişime geçen Kaptan pilot, geri döneceği bilgisini verdi. Yolcuların da bilgilendirilmesinin ardından kısa süreli panik yaşandı. Teksas'a güvenli bir iniş yapan uçağı, ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekledi. İnişin ardından uçak bakıma alınırken yolcular da terminale götürüldü.

Yapılan incelemelerde uçağın tekrar sefere verilmesi uygun bulunmadı. Yolcular, sonraki seferlerle Dallas'a gönderildi.

KOKPİTTE DUMAN PANİĞE NEDEN OLDU

Yorumlar

vatandaş ~ 11 yıl önce
Texas'tan kalkıp Dallasa inmek ne ya :) Texas Dallas'ı da içine alan bir eylettir.Tıpkı Akdeniz'den kalkan bir uçağın Antalya'ya inmesi gibi birşey :) Bu haberin doğrusu Dallas-Champaign Urbana seferini yapan uçakta ki motor arızası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Adamlarda para çok belki şehir trafiğinin kalabalığından uzak uçakla gitmek istemişlerdir gidecekleri yere, konyaaltından laraya gider gibi:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000