04 Kasım 2019, Pazartesi 16:16:33

Kocaseyit Havalimanı'na 5 yeni otobüs

Balıkesir’in Edremit Kocaseyit Havalimanı'na giden yolcuların havalimanına ulaşmakta yaşadığı zorluklar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla sona eriyor.
  • Müftülük incele yapmasının nedeni araçların hela yada haram olup olmadıklarını kontrol etmek için mi ? Helal sertifikası verecek belli ki
  • uzun zamandır bekliyorduk
  • iki otobus koyulacak diye, acilis yapmislar.Ne kadar bos islerle ugrasiyor bunlar.
  • Bu Gardaşlarımız neyin Açılışını yapıyorlar
  • Allah kabul etsin
  • kurdelayı kes geç dua ne alaka
  • Uluslararsi birkac kisi cagirsalardi. Komsu ülkelerin ulastirma bakanlari, basbakanlari falan. Daha genis kapsamli birkacgün süren etkinlikler ile otobüs seferi acilisi kutlansaydi daha bir güzel olurdu. Cok büyük bir yatirim tabii ki. Binlerce issize is imkani saglayacak Edremitlilier ucacak yani.
  • Bu havalimanina acil uluslararasi ucus lazim.
  • Haber muthis.

Balıkesir’in Edremit Kocaseyit Havalimanı'na giden yolcuların havalimanına ulaşmakta yaşadığı zorluklar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla sona eriyor. Havalimanı seferleri için BTT A.Ş. bünyesinde 5 yeni araç alımı gerçekleştirilerek; Balıkesir merkez, Altınova ve Altınoluk'tan önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren seferler başlayacak.

Balıkesir Toplu Taşıma Anonim Şirketi (BTT) araç filosuna 5 yeni otobüs daha ekledi. Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen törende dua okunması ve kurdele kesiminin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, BTT A.Ş. Genel Müdürü Atınç Akıncı, İl Müftüsü Ramazan Topcan ve kurum yetkilileri otobüslerde incelemelerde bulundu. Balıkesir Toplu Taşıma'nın tek kadın şoförü Dilek Arslan da direksiyona geçerek başkanlara eşlik etti. Balıkesir'den Edremit Kocaseyit Havalimanı'na düzenli bir şekilde yolcu transferini gerçekleştirmek ve vatandaşların mağdur olmaması için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile BTT tarafından 5 adet yeni otobüs satın alındı.

BTT A.Ş konforu ve güvenliğinde araçlar karşılıklı olarak Balıkesir’den Edremit Kocaseyit Havalimanı'na aynı şekilde; Altınova’dan da Edremit Kocaseyit Havalimanı'na, Altınoluk’tan Edremit Kocaseyit Havalimanı'na önümüzdeki Çarşamba (06.11.2019) gününden itibaren hizmete başlayacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak "En iyi hizmeti nasıl sunarız" kaygısıyla hareket ettiklerini açıklayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Balıkesir Şoförler Odası, Toplu Taşım A.Ş. ve tüm bu hizmeti yürüten Ulaşım Daire Başkanlığı ile beraber yaptığımız toplantılar sonucu böyle bir hizmetin gerekliliği ortaya çıktı. Biz de irademizi koyup bu hizmeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait şirket BTT tarafından yapılmasını uygun gördük. Kazasız belasız vatandaşlarımızı daha huzurlu, güvenli ve zaman sınırlamalarına tam riayet edilerek sağlıklı bir şekilde ulaşmak istedikleri yere ulaşmaları için yeni araçlarımız hizmete giriyor, hayırlı olsun." dedi.







Kocaseyit Havalimanı'na 5 yeni otobüs

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İmam ~ 4 yıl önce
Müftülük incele yapmasının nedeni araçların hela yada haram olup olmadıklarını kontrol etmek için mi ? Helal sertifikası verecek belli ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeah ~ 4 yıl önce
uzun zamandır bekliyorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
numuz ~ 4 yıl önce
iki otobus koyulacak diye, acilis yapmislar.Ne kadar bos islerle ugrasiyor bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gardaş ~ 4 yıl önce
Bu Gardaşlarımız neyin Açılışını yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camii olabilir ~ 4 yıl önce
Ellerini acmis dini butun ayaklarina da yatmis da olabilirler, gercek musluman sov yapmaz, iltimasla bir yere gelinebiliyorsa sirin gozukmek istemislerdir
Memur ~ 4 yıl önce
Allah kabul etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden ~ 4 yıl önce
kurdelayı kes geç dua ne alaka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobos ~ 4 yıl önce
Uluslararsi birkac kisi cagirsalardi. Komsu ülkelerin ulastirma bakanlari, basbakanlari falan. Daha genis kapsamli birkacgün süren etkinlikler ile otobüs seferi acilisi kutlansaydi daha bir güzel olurdu. Cok büyük bir yatirim tabii ki. Binlerce issize is imkani saglayacak Edremitlilier ucacak yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakinho ~ 4 yıl önce
Bu havalimanina acil uluslararasi ucus lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 4 yıl önce
Hic gerek yok yılın 3 ayı hariç zarar edilir
Ucuyoruz ~ 4 yıl önce
Haber muthis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000