07 Ekim 2016, Cuma 09:01:54

Kocaeli Üniversitesi ve Pusula Havacılık'tan önemli anlaşma

Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, eğitim ve öğretim kalitesini daha da ileriye taşımak adına yeni bir projeye imza attı. Bu proje ile fakülte bünyesinde Uçak Bakım teknisyen adaylarına sektör tecrübesinin aktarılmasına yönelik olarak Pusula Havacılık ile bir protokol imzalandı.
  • O 1.5 yıllık dönemde para alacak mıyız.Beleşe çalışmam ben bilginiz olsun.
  • B1/B2 yetkililerinden tip kursu diyor sertifika alacak demiyor... Tuzağa düşmesin kimse...
  • tamamen öğrenci maduıyetı 2013 - 2014- 2012 mezunları nolucak daha modullerı sghm zor tanıdı onlarda bır suru sıkıntı cıktı okul kendısını dusunuyor herseyde malesef
  • SHGM veya hangi kurum yapacaksa bu işleri ticari olarak rant kapısı görenleri bir dur diyecek.Teorik eğitimin dışında OJT ve pratik eğitimler için SHY145 yetkisi gerekliliğini unutmayın.Airline lar lisanlı teknisyen istiyor.Lisansız olarak istihtam edeceklerini, fakültelerden almıyorlar.Temel deneyim bakım kayıt defterini de LINE yetkisi olupta SHY145 yetmiyor.BASE SHY/EASA145 olması önemli bu bilgileri gençlere anlatanlar varmı? bu bilgileride paylaşın ki insanlar güvensinler.
  • Okulun şuan için 147 yetkisi askıda nasıl olacak o iş
  • Para tuzağı
  • Çok güzel bir uygulama, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Diğer okullarında bu gibi projeler geliştirmesi gerekir. Yalnız, dikkat edilmeli, bir kaç hafta önce şahit olduğumuz vak'a gibi öğrenci mağduriyetleri yaşanmamalı.
  • SHY-147 Temel Eğitim Yetkisine ilaveten derken? Kocaeli'nin yetkisi yok, pusula havacılığın yetkisi yok nasıl olacak anlamadım?
  • kocaeli ünversitesi yürüyor.anadolu üniversitesi izliyor.
  • Zaten Tip eğitim yetkisi bir sınıfta oluyor bitiyor. Yaw böyle balon haberleri yapmaya ne kadar meraklısınız. Bu tip eğitiminin pratiği ne olacak. Umut avcıları yine görevde sanırım. Bırakın bu işleri.

Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu bilindiği üzere 2004 yılında eğitim ve öğretime başlamış ve daha sonra 2014 yılında Yüksek Okul, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine dönüşmüştü.

Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, eğitim ve öğretim kalitesini daha da ileriye taşımak adına yeni bir projeye imza attı. Bu proje ile fakülte bünyesinde Uçak Bakım teknisyen adaylarına sektör tecrübesinin aktarılmasına yönelik olarak Pusula Havacılık ile bir protokol imzalandı.

Söz konusu protokol ile, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi SHY147 Temel Eğitim Yetkisine ilaveten, Pusula Havacılık bünyesindeki sektör tecrübesi üst düzeyde olan yetkili eğitmen ve yönetim kadrosuyla  B737 ve A320 uçakları için B1/B2 Type Rating yetkisi alacak. Bu yetki ile beraber  hem kendi öğrencilerine hem de yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine temel ve tip kursu verme kabiliyetine sahip olacak.

Proje ile, tüm fakülte mezunlarının eğitim süreçleri tamamlandığında, hem İngilizce seviyelerinin tüm gereksinimleri karşılayacak düzeyde olması hem tüm temel modül eğitim ve sınavlarının tamamlanmış olması ve ilave olarak en az bir uçak tip kursu görmüş olmaları hedefleniyor. Eğitim süreçlerindeki son 1,5 yılı sektör içinde bilfiil uçak üzerinde çalışarak geçirmelerinin sağlanacağı öğrencilerin,  mezuniyetlerinden sadece 1 yıl sonra tecrübe kayıtlarının tamamlanmasını takiben yetkili uçak bakım teknisyeni olmalarının yolu açılacak.

Kocaeli Üniversitesi ve Pusula Havacılık'tan önemli anlaşma

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Arslanbey Fedaisi ~ 7 yıl önce
O 1.5 yıllık dönemde para alacak mıyız.Beleşe çalışmam ben bilginiz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation hodja ~ 8 yıl önce
B1/B2 yetkililerinden tip kursu diyor sertifika alacak demiyor... Tuzağa düşmesin kimse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kou ~ 8 yıl önce
tamamen öğrenci maduıyetı 2013 - 2014- 2012 mezunları nolucak daha modullerı sghm zor tanıdı onlarda bır suru sıkıntı cıktı okul kendısını dusunuyor herseyde malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHY147 ~ 8 yıl önce
SHGM veya hangi kurum yapacaksa bu işleri ticari olarak rant kapısı görenleri bir dur diyecek.Teorik eğitimin dışında OJT ve pratik eğitimler için SHY145 yetkisi gerekliliğini unutmayın.Airline lar lisanlı teknisyen istiyor.Lisansız olarak istihtam edeceklerini, fakültelerden almıyorlar.Temel deneyim bakım kayıt defterini de LINE yetkisi olupta SHY145 yetmiyor.BASE SHY/EASA145 olması önemli bu bilgileri gençlere anlatanlar varmı? bu bilgileride paylaşın ki insanlar güvensinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kk ~ 8 yıl önce
Okulun şuan için 147 yetkisi askıda nasıl olacak o iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Para tuzağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Çok güzel bir uygulama, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Diğer okullarında bu gibi projeler geliştirmesi gerekir. Yalnız, dikkat edilmeli, bir kaç hafta önce şahit olduğumuz vak'a gibi öğrenci mağduriyetleri yaşanmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sir ~ 8 yıl önce
SHY-147 Temel Eğitim Yetkisine ilaveten derken? Kocaeli'nin yetkisi yok, pusula havacılığın yetkisi yok nasıl olacak anlamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem yılmazvari ~ 8 yıl önce
Kısa boyluymuş dediler. Biz uzunmuyum dedik:))) Yazıda sertifikalar var mı deniliyor. Gerekli şartlar sağlarsanız sizde alabilirsiniz. Örneğin 20 yıl ve üzeri uçak bakım ve eğitim tecrübesi olan ekibi bulursunıuz, tesis şartlarını ve diğer şartları sağlarsınız alırsınız. Siz bile yapabilirsiniz bunu. inanmanız yeterli. Özcan Uzunoğlu
anadolulu ~ 8 yıl önce
kocaeli ünversitesi yürüyor.anadolu üniversitesi izliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Zaten Tip eğitim yetkisi bir sınıfta oluyor bitiyor. Yaw böyle balon haberleri yapmaya ne kadar meraklısınız. Bu tip eğitiminin pratiği ne olacak. Umut avcıları yine görevde sanırım. Bırakın bu işleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000